Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Greven pomysł fajny. Ale jak prawa autorskie tych rysunków? No i jeszcze jeden mankament potrzebne są w większej rozdzielczości by cokolwiek z nich zrobić/przerobić. A teraz zapomniane zdjęcie z dnia przyjęcia Amisia i Dafci: Amiś i dupcia Dafci (Amiś w koszyku który jest okupywane przez jędzule Myszka i Żabka) Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Przepuklina Myszki (poprzednia operowana była wielkości główki niemowlęcia) niestety odrasta i jest konieczna operacja, bo za chwile będzie ogromna. Dafcia. Dafcia nie widzi. Dafcia i Amiś są na antybiotykach, mają stan zapalny, po wyleczeniu będą miały robione badania. Amiś i Dafcia w najwłaściwszym dla jamników miejscu: Teddy (mój ulubieniec) i jedna z rezydentek Jamniczego Domu Starców u Kariny. Quote
Greven Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Isadora7 napisał(a):Ale jak prawa autorskie tych rysunków? No i jeszcze jeden mankament potrzebne są w większej rozdzielczości by cokolwiek z nich zrobić/przerobić. Zdjęcia do wyszukania w internecie, także ich źródło, a więc i autor. Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='leni356']U Kariny jest chyba też jamniś Stefan? Tak zgadza się jamnik Stefan też jest [quote name='mysza 1']Ale bidy z tych jamniorków, naprawdę. Oj biedy tak, w tej chwili jest ich 7 (siedem jamoli), oprócz nich u Kariny sa jeszcze inne psy. I jeszcze Amiś: Quote
rwpb Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A ja życzę Amisiowi dużo szczęścia w nowym domku. Jak z qpą? Ustabilizowała się już? Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='rwpb']A ja życzę Amisiowi dużo szczęścia w nowym domku. Jak z qpą? Ustabilizowała się już? Tak stabilizuje się. I Amiś i Dafcia są od wczoraj na antybiotyku, czekam na fakturę - napisze dokładniej. mmd może popros moda o dodanie z 3-5 pustych postó dla Ciebie na 1 stronie zrobiłoby się tam miejsce na rozliczenia, zdjęcia, linki do np ogłoszeń, listę potzreb itd Quote
malagos Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Przeczytała, watek od 1.postu, trudna lektura, trudna :cool1: Jamniki śliczne, zwłaszacza Dafne ma takie znajome i kochane pysio :-( Quote
mmd Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Isadora7'] mmd może popros moda o dodanie z 3-5 pustych postó dla Ciebie na 1 stronie Zrobione, znaczy napisane. Siedem jamników, a Amiś chyba tam jest juniorem! Zmieniłam na 1 stronie. Czy one wszystkie na dt? I wszystkie z dogo? I nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać: jamnik w łóżku pod kocykiem - to jest to:) Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='mmd']Zrobione, znaczy napisane. Siedem jamników, a Amiś chyba tam jest juniorem! Zmieniłam na 1 stronie. Czy one wszystkie na dt? I wszystkie z dogo? I nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać: jamnik w łóżku pod kocykiem - to jest to:) One są z dogo i z interwencji, Stefan chyba jak pamiętam ze schronu wyciągnięty. [FONT=Impact]A teraz UWAGA NADLATUJE AMIŚ[/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [FONT=Impact]Jak to jamnik - żebractwo to podstawa:loveu::loveu: Amiś z rezydentką Myszką Amiś zamyślony: fajnie jest być w domku... [/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dafcia jest bardzo grzeczna, biedulka nic widzi, ale bardzo pilnuje czystości, skrobie w drzwi jak chce wyjśc. Jeszcze nie miała wpadki. Jest zakochana w TZecie Kariny. Quote
mmd Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :roflt:już go latać nauczyli, co za dom off: niech mnie ktoś pożałuje, dostałam właśnie taki strzał zębami w łuk brwiowy, że będę miała chyba tzw. limo ludzie, nie pochylajcie się nad rozbawionym jamnikiem! chlip:-( Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='mmd']:roflt:już go latać nauczyli, co za dom off: niech mnie ktoś pożałuje, dostałam właśnie taki strzał zębami w łuk brwiowy, że będę miała chyba tzw. limo ludzie, nie pochylajcie się nad rozbawionym jamnikiem! chlip:-( [FONT=Impact]Nie wiedziałaś o tym?[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmd a to chyba też na pierwszą strone, bo zaraz ktoś pewnie zapyta i będziemy po wątku szukać: Amiś bardzo silny stan zapalny oka i stan zapalny ucha, szmery na sercu, ale to normalne w jego wieku. Dostał: convenie, geriadog otosol, cefalexim Dafcia liczne tłuszczaki, ma też narośla które podchodzą ropa, na mostku duży twór o konsystencji tłuszczaka. Po badaniu wet stwierdził, że Dafcia nie widzi. Dostała: convenie, geriadog i hexoderm. Za 2 tyg obydwa jadą na badanie krwi i serca Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 eh takie cos mi sie marzy dom dla niechcianych starszych jamnikow Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Isadora, to zdjęcie atającego amisia - bossskie :diabloti: duzo głowy, uszu i szyi, reszty ciałka - no, nie za wiele.... :p Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']Isadora, to zdjęcie atającego amisia - bossskie :diabloti: duzo głowy, uszu i szyi, reszty ciałka - no, nie za wiele.... :p Śmiem twierdzić ze to jest zdjęcie roku. [SIZE=2]Może służyć jako F14 w Jamniczych Bojówkach :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
mmd Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Isadora7'][FONT=Impact]Nie wiedziałaś o tym?[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniałam... staruszki mają ten plus, że nie walą z bańki przyłożyłam mrożone knedle z truskawkami...:evil_lol: Też się obawiam, że popełniono zdjęcie roku i ząb widać;) Quote
danka1234 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No faktycznie to jest fotka roku a moze nie tylko roku. Amisiowi jakby lat ubyło ale w towarzystwie tylu dziewczy nie moze byc inaczej. Pozdrawiamy wszystkie mieszkajace tam jamnisiowe bidulki. Quote
yunona Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Rewelaja! Isadorko chyba podłoga była grana, Amiś w super ujęciu, no i chciałam powiedzieć, że byłoby miło mieć takie zaplecze powietrzno desantowe w bojówkach:megagrin::megagrin::megagrin:. Psiaczki widać , że już lekko zadomowione, będzie dobrze. Drapanko za uszkami dla wszystkich seniorów:multi: Quote
danka1234 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 szykuje kolejny bazarek dla seniorków ale można juz rozreklamowac.;) zaczeła sie nauka wiec te gadżety powinny być bardzo przydatne. http://www.dogomania.pl/forum/f99/klasyka-polskiej-literatury-na-staruszki-jamniki-do-17-pazdziernika-pazdziernika-148316/ Quote
rwpb Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja już kiedyś pisałem, że starszy i poważny Amiś to bzdura. A to latające zdjątko to kolejny dowód :diabloti:. Pozdrawiamy warszawiaków Quote
mmd Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bo to junior jest:) Ja też mam trochę filmów na bazarek, ale to już jak wróce, bo na razie się żegnam do poniedziałku. Poprzednio jechałam, a Amiś kisił się w schronie, a teraz lata jak wujek Fido:)) Quote
mru Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 rwpb napisał(a):Ja już kiedyś pisałem, że starszy i poważny Amiś to bzdura. no bzdura :) Amiś ma jeszcze wiele werwy :diabloti: a jak świetnie tropi smakołyki... Quote
Recommended Posts