Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Greven pomysł fajny. Ale jak prawa autorskie tych rysunków? No i jeszcze jeden mankament potrzebne są w większej rozdzielczości by cokolwiek z nich zrobić/przerobić.

A teraz zapomniane zdjęcie z dnia przyjęcia Amisia i Dafci:
Amiś i dupcia Dafci
(Amiś w koszyku który jest okupywane przez jędzule Myszka i Żabka)

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przepuklina Myszki (poprzednia operowana była wielkości główki niemowlęcia) niestety odrasta i jest konieczna operacja, bo za chwile będzie ogromna.

Dafcia.
Dafcia nie widzi. Dafcia i Amiś są na antybiotykach, mają stan zapalny, po wyleczeniu będą miały robione badania.

Amiś i Dafcia w najwłaściwszym dla jamników miejscu:

Teddy (mój ulubieniec) i jedna z rezydentek Jamniczego Domu Starców u Kariny.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ale jak prawa autorskie tych rysunków? No i jeszcze jeden mankament potrzebne są w większej rozdzielczości by cokolwiek z nich zrobić/przerobić.

Zdjęcia do wyszukania w internecie, także ich źródło, a więc i autor.

Posted

[quote name='leni356']U Kariny jest chyba też jamniś Stefan?

Tak zgadza się jamnik Stefan też jest

[quote name='mysza 1']Ale bidy z tych jamniorków, naprawdę.

Oj biedy tak, w tej chwili jest ich 7 (siedem jamoli), oprócz nich u Kariny sa jeszcze inne psy.

I jeszcze Amiś:

Posted

[quote name='rwpb']A ja życzę Amisiowi dużo szczęścia w nowym domku.
Jak z qpą? Ustabilizowała się już?

Tak stabilizuje się. I Amiś i Dafcia są od wczoraj na antybiotyku, czekam na fakturę - napisze dokładniej.

mmd może popros moda o dodanie z 3-5 pustych postó dla Ciebie na 1 stronie zrobiłoby się tam miejsce na rozliczenia, zdjęcia, linki do np ogłoszeń, listę potzreb itd

Posted

[quote name='Isadora7']
mmd może popros moda o dodanie z 3-5 pustych postó dla Ciebie na 1 stronie

Zrobione, znaczy napisane.

Siedem jamników, a Amiś chyba tam jest juniorem! Zmieniłam na 1 stronie. Czy one wszystkie na dt? I wszystkie z dogo?

I nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać: jamnik w łóżku pod kocykiem - to jest to:)

Posted

[quote name='mmd']Zrobione, znaczy napisane.

Siedem jamników, a Amiś chyba tam jest juniorem! Zmieniłam na 1 stronie. Czy one wszystkie na dt? I wszystkie z dogo?

I nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać: jamnik w łóżku pod kocykiem - to jest to:)

One są z dogo i z interwencji, Stefan chyba jak pamiętam ze schronu wyciągnięty.

[FONT=Impact]A teraz UWAGA NADLATUJE AMIŚ[/FONT]

Posted

:roflt:już go latać nauczyli, co za dom

off: niech mnie ktoś pożałuje, dostałam właśnie taki strzał zębami w łuk brwiowy, że będę miała chyba tzw. limo
ludzie, nie pochylajcie się nad rozbawionym jamnikiem! chlip:-(

Posted

[quote name='mmd']:roflt:już go latać nauczyli, co za dom

off: niech mnie ktoś pożałuje, dostałam właśnie taki strzał zębami w łuk brwiowy, że będę miała chyba tzw. limo
ludzie, nie pochylajcie się nad rozbawionym jamnikiem! chlip:-(

[FONT=Impact]Nie wiedziałaś o tym?[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mmd a to chyba też na pierwszą strone, bo zaraz ktoś pewnie zapyta i będziemy po wątku szukać:

Amiś bardzo silny stan zapalny oka i stan zapalny ucha, szmery na sercu, ale to normalne w jego wieku.
Dostał: convenie, geriadog otosol, cefalexim

Dafcia liczne tłuszczaki, ma też narośla które podchodzą ropa, na mostku duży twór o konsystencji tłuszczaka. Po badaniu wet stwierdził, że Dafcia nie widzi.
Dostała:
convenie, geriadog i hexoderm.

Za 2 tyg obydwa jadą na badanie krwi
i serca

Posted

[quote name='sleepingbyday']Isadora, to zdjęcie atającego amisia - bossskie :diabloti:

duzo głowy, uszu i szyi, reszty ciałka - no, nie za wiele.... :p

Śmiem twierdzić ze to jest zdjęcie roku.

[SIZE=2]Może służyć jako F14 w Jamniczych Bojówkach

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Impact]Nie wiedziałaś o tym?[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapomniałam...
staruszki mają ten plus, że nie walą z bańki
przyłożyłam mrożone knedle z truskawkami...:evil_lol:

Też się obawiam, że popełniono zdjęcie roku
i ząb widać;)

Posted

No faktycznie to jest fotka roku a moze nie tylko roku.
Amisiowi jakby lat ubyło ale w towarzystwie tylu dziewczy nie moze byc inaczej.
Pozdrawiamy wszystkie mieszkajace tam jamnisiowe bidulki.

Posted

Rewelaja! Isadorko chyba podłoga była grana, Amiś w super ujęciu, no i chciałam powiedzieć, że byłoby miło mieć takie zaplecze powietrzno desantowe w bojówkach:megagrin::megagrin::megagrin:.
Psiaczki widać , że już lekko zadomowione, będzie dobrze.
Drapanko za uszkami dla wszystkich seniorów:multi:

Posted

Ja już kiedyś pisałem, że starszy i poważny Amiś to bzdura. A to latające zdjątko to kolejny dowód :diabloti:.
Pozdrawiamy warszawiaków

Posted

Bo to junior jest:)

Ja też mam trochę filmów na bazarek, ale to już jak wróce, bo na razie się żegnam do poniedziałku. Poprzednio jechałam, a Amiś kisił się w schronie, a teraz lata jak wujek Fido:))

Posted

rwpb napisał(a):
Ja już kiedyś pisałem, że starszy i poważny Amiś to bzdura.

no bzdura :) Amiś ma jeszcze wiele werwy :diabloti: a jak świetnie tropi smakołyki...