kamilqax95x Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 I jak tam Jamniczek ???:p dostał jakieś Imię ?? Quote
AMIŚKA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jamnik otrzymał na imię AMI-AMIŚ Jak wyszedł ze schronu, to westchnął z wielką ulgą:loveu: Pił długo,cała droge spał, na spacerek wyszedł z ochotą... tym bardziej że tyle panienek koło niego:eviltong: Quote
LadyS Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To co, rozumiem, że wystawiać bazarek z tych rzeczy, które zostawiła mmd? Quote
Isadora7 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ladySwallow napisał(a):To co, rozumiem, że wystawiać bazarek z tych rzeczy, które zostawiła mmd? Byłoby super. To piekny jamnik, jakie uszy, jaka figurka. Cudo. Quote
yunona Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cieszę się, że są wśród nas Anioły - Isadora i Amiśka, bo sądzę, że to one zwróciły wolność Ami-amiśkowi, fajnemu jamnisiowi, który przypomina Harutka.:lol::loveu: I ten obraz grzania doopki pod kocykiem zmaterializował się, już Greven o to zadba:multi:. Prosimy o relacje z badań, a reszta jak widzę przystępuje do działań, do których na pewno i ja się włączę. Mizianki od Ferki i Harutka.:loveu: Quote
LadyS Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bazarek z rzeczami od mmd: http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-spodnie-wielbladek-pokrowce-na-komorki-na-starszego-jamniora-do-26-09-a-146897/#post12997137 Quote
AMIŚKA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='kamilqax95x']i co będzie allegro ?? Wszystko będzie Ok,;) dobrze że załozyłas jamnisiowi wątek, dobra z Ciebie dziewczynka:lol::lol::lol: mam jeszcze do Ciebie mała prosbę:razz:, czy mogłabyś wkleić zdjęcia domu kota na wątku Dom kota? Quote
Isadora7 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 kamilqax95x napisał(a):Nie myślcie ze jestem narwana ...( a nie no w sumie to jestem) ale czy ktoś jest chętny mu zrobić Allegro :D Isadora7 napisał(a):Rzekłabym tak... moja łapa jest już na jamniorku położona, allegro ma zapewnione, pakiecik ogłoszeń od Danusi też. Poczekam na konkretne informacje od Greven, jakieś oględziny lekarskie i teraz już górki. kamilqax95x napisał(a):i co będzie allegro ?? Kamilka proszę wiem że się denerwujesz jamniczkiem, zrobiłaś dla niego ogromną robotę bo go pokazałaś ale nie spojrzałaś 1 czy dwie strony wstecz. Nie martw więc już o allegro Amisia. Będzie OK. Quote
LadyS Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Podnoszę i znów zapraszam do kupowania na bazarku i do podnoszenia go: Perfumy,spodnie,wielbłądek,pokrowce na komórki-na starszego jamniora-do 26.09 Quote
mysza 1 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Sandra dzwoniła dzisiaj do mnie, prosiła o przekazanie, że Amiś ma się świetnie, jest grzeczny, lubi być głaskany, toleruje koty chociaż dzisiaj zaatakował jednego, od którego dostał niestety po głowie. Zjadł ładnie puszki (lepsze, nie jakieś tam Chappi:evil_lol:) i jest fajnym psem. Quote
kamilqax95x Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='AMIŚKA'] czy mogłabyś wkleić zdjęcia domu kota na wątku Dom kota? ocztwiście że tak :) ale też są na nk 2 zdjęcia na NK Quote
Cudak Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Isadora7']Nie martw więc już o allegro Amisia. Będzie OK. Jak to jest z tym allegro? Kilka dni temu zrobiłam allegro dla mojej tymczasowej kotki, a dziś dostałam maila o treści: Witamy, Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro: Śliczna 4-5 tyg kotka do adopcji (735989201) Wszystkie opłaty za te aukcje/przedmioty zostały automatycznie zwrócone. Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro. Na Allegro umieszczać można tylko i wyłącznie oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie formy aukcji Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane na aukcjach Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami, wyrażania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produktów. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Pomocy Allegro. Nasze działania opierają się głównie na zgłoszeniach od Użytkowników oraz firm i instytucji, których część uczestniczy w Programie Współpraca w Ochronie Praw. Jeżeli chcesz ponownie wystawić ten przedmiot - upewnij się, czy jego opis nie narusza obowiązujących w Allegro zasad, gdyż może to doprowadzić do ponownego usunięcia Twojej aukcji, a nawet do zawieszenia dostępu do Allegro (więcej informacji). Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: http://www.allegro.pl/contact/bwcontact.php?id=7844577&t=4 Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji. -- Z poważaniem, Zespół Allegro Dział Weryfikacji Quote
magdola Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Proponuję to obejść... Wystaw ogłosznie raz jeszcze, ale z ta różnicą, że przedmiotem aukcji mogą być zdjęcia danego zwierzaka, np. kotka :) I wtedy nie powinni się przyczepić :):cool3: Quote
leni356 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Miałam taki sam problem z allegro, teraz jest ok, tu więcej info: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnik-szorstkowlosy-bugi-szuka-domu-142433/index3.html Quote
Isadora7 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Cudak']Jak to jest z tym allegro? Kilka dni temu zrobiłam allegro dla mojej tymczasowej kotki, a dziś dostałam maila o treści: Witamy, Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro: Śliczna 4-5 tyg kotka do adopcji (735989201) Jakbym miała całą treść tej aukcji to powiedziałabym ci dokładnie co w niej było źle. Nie patrz na to co allegro pisze. Wysyłają każdemu standardowy maila. Ni licz że ktokolwiek napisze ze w tej auckji było złe "totototo". Nawet jak wyślesz maila z zapytanie "co konkretnie było źle". Odpowiedzą jednym ze standardów nie wnikając w co było naprawdę. Prawda jest taka, że są pewne sformułowania których nie należy używać. Jak chcesz podeślij mi zapis aukcji a podpowiem. Tylko na maila poproszę: patyk@cad.pl [quote name='magdola']Proponuję to obejść... Wystaw ogłosznie raz jeszcze, ale z ta różnicą, że przedmiotem aukcji mogą być zdjęcia danego zwierzaka, np. kotka :) I wtedy nie powinni się przyczepić :):cool3: To dotyczy oczywiście tylko aukcji w których zbiera się kasę na zwierzaka. Jeżeli ta aukcja taka była to musi być: przedmiotem aukcji jest (zdjęcie, dyplom, co tam ktoś jeszcze wymyśli) [quote name='leni356']Miałam taki sam problem z allegro, teraz jest ok, tu więcej info: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnik-szorstkowlosy-bugi-szuka-domu-142433/index3.html tak tam napisałam sporo o tym co może być problemem. O ile pamiętam też u leni odpisywali jakies głupoty, a teraz jest ok :) Quote
Cudak Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Isadora7']Jakbym miała całą treść tej aukcji to powiedziałabym ci dokładnie co w niej było źle. Nie patrz na to co allegro pisze. Wysyłają każdemu standardowy maila. Ni licz że ktokolwiek napisze ze w tej auckji było złe "totototo". Nawet jak wyślesz maila z zapytanie "co konkretnie było źle". Odpowiedzą jednym ze standardów nie wnikając w co było naprawdę. Prawda jest taka, że są pewne sformułowania których nie należy używać. Jak chcesz podeślij mi zapis aukcji a podpowiem. Tylko na maila poproszę: patyk@cad.pl Nie mam już treści aukcji, wyskakuje tylko: "Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro." W każdym razie napisałam tam, że proszę nie licytować, kot nie jest na sprzedaż tylko do adopcji i warunki adopcji, oraz trochę informacji o kocie. Quote
maciaszek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Cudak']W każdym razie napisałam tam, że proszę nie licytować, kot nie jest na sprzedaż tylko do adopcji i warunki adopcji, oraz trochę informacji o kocie.I pewnie z tego powodu usunęli aukcję. Allegro jest portalem aukcyjnym, gdzie się sprzedaje rzeczy. Regulamin allegro zabrania traktowania portalu jako miejsca ogłoszeń. Nigdy nie pisz więc, że zwierzę nie jest na sprzedaż. Ja wystawiam zwierzaki za symboliczną złotówkę, a na końcu piszę tak: "[SIZE=2]Zanim zalicytujesz - zadzwoń. Aukcja ma na celu znalezienie odpowiedzialnego domu dla psa. Zwierzę to nie rzecz, nie zostanie wydane w pierwsze lepsze ręce. Zobowiązujemy nabywcę do humanitarnego transportu. Aukcja wystawiona jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają za to żadnych opłat." Quote
Isadora7 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Tak jak napisała maciaszek to najpewniej było TO. . Quote
mysza 1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Są jakieś widoki na Dt, kiedy 2 tygodnie miną? Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tu jest wątek o 10 miesięcznym RUDYM Jajniku w szczecińskim schronisku Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 madziamn napisał(a):Cieszę sie bardzo że sie w końcu udało psiaka zabrac ze schronu.Pewnie MMD też by się cieszyła bo to ona ściągnęła mnie tutaj i choc za wiele nie mogłam zrobic to nadal trzymam kciuki za zdrówko i domek dla jamniorka:kciuki: mmd wie :cool3: alez to jest przystojny facet. sierść fajna, zgrabny, no dobra, oko nie ten teges, ale porucznik columbo też miał nie ten teges i co? kariere zrobił :p Quote
szczecinianka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 zaginione zwierzta - zaginione psy - zaginione koty Ja wiem, że to ogłoszenie z grudnia, ale chyba nie zaszkodzi zadzwonić? Może ktoś go przygarnął i po kilku miesiącach wyrzucił? Mieliśmy podobną historię z huskym. Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 chyba to on :-o podobny łapki tak samo umaszczone !! Quote
Recommended Posts