Kinia1984 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Odszedłeś o całe życie za szybko...Mialeś roczek...Gdybym wiedziała że masz chore serduszko...Przepraszam że nie umiałam Ci pomoc...Pamietam(*) :-( Quote
Kinia1984 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Słoneczko moje niedługo minie roczek...Wiem ze juz jestes szczesliwszy bo dołączył do Ciebie Twoj kochany przyjaciel Bobek...Opiekujcie się sobą moje kochane serduszka i czuwajcie nad Benusiem ktore jest ze mna po tej stronie tęczy...Przytulam Was mocno...co tydzien pale na Waszym grobie znicze i kupilam nowy kolorowy wiatraczek:) Kocham Was... Quote
Kinia1984 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba. Ja proszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuje z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy Quote
Recommended Posts