Onaa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Pianka, no nic nie pisałaś wcześniej że były telefony że idziesz na wizytę przedadopcyjną itp. Quote
Onaa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Nie wiem czy mam pisać pw do osób które wspierały finansowo Kibicka i pytać co z pieniążkami ? Może poczekam do jutra, może te osoby wejdą na wątek i same napiszą. :) Quote
Pianka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ale jak już coś proponujecie to z linkiem do watku :) za pare dni zadzwonimy do domku Kibica i spytamy jak sie miewa chłopak i czy zadowoleni są z niego hehe Dogo nie pisaliśmy bo nie chcieliśmy zapeszać, ci ludzie przyjechali zobaczyć innego psa do hotelu, ale jak zobaczyli Kibica to była miłość od pierwszego wejrzenia. Myśle, ze sponsorzy sami tu wejdą. :) Quote
Onaa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 To nie wiem, może ja poczekam aż wszystko będzie dobrze u Kibicka i dopiero wtedy zmienię tytuł wątku. Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 O kurcze, nie wierzę:multi: Ale super wieści:multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Watek kudłaczy w potrzebie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-TYMCZASU-NA-KILKA-DNI-dla-Gucia-PoznaA[/URL] I skarpeta kudłaczy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-dla-kolejnego-kudA-acza-w-potrzebie-POMA-A[/URL] [IMG]http://www.thepetextraordinarium.co.uk/assets/hires/santadog.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No Kibic !! Ulzyło nam!! Bądź szczęśliwy piesku... Quote
Maruda666 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kibic !! Dużo szczęścia!!! Moją część dotychczasowych wpłat wykorzystajcie dla jakiejś potrzebującej dowolnej psiej biedy - przy okazji chciałam się upewnić, czy wpłaty za listopad i grudzień doszły ?? Quote
eria Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kibic spędzi święta w swoim domku:multi::multi::multi::multi: Quote
Piromanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dopiero teraz tu weszłam... Lepszej wiadomości nie można byłoby oczekiwać! CUDOWNIE!!! Quote
Goś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cieszę się, że Borys nagonił Kibicowi domek :-) Wszystkiego najlepszego w nowym domu, Kibic! Quote
czarnula Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Super.. Kibicku badz szczesliwy w nowym domku.. Ja tez myslałam o kudłaczach:) ale moze pojsc na innego potrzebujacego psiaka.. Quote
bela51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Cieszę się, że Borys nagonił Kibicowi domek :-) Wszystkiego najlepszego w nowym domu, Kibic! Czy to Boryska przyjechali obejrzeć ci Państwo? Quote
Goś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Owszem. Ale Boro wydał się im chyba za duży, za silny i za mało rodzinny. Fajnie, że Kibic wpadł im w oko, bo z niego super przytulak :-) Quote
Szarotka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Cieszę się, że Borys nagonił Kibicowi domek :-) Wszystkiego najlepszego w nowym domu, Kibic! A co z Boryskiem?? I gratulacje dla Kibicka :):) Quote
bela51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Owszem. Ale Boro wydał się im chyba za duży, za silny i za mało rodzinny. Fajnie, że Kibic wpadł im w oko, bo z niego super przytulak :-) Borys jest sliczny. :loveu:I na niego przyjdzie pora.:lol: Choc trzeba przyznac, że duże psy trudniej znajdują domki. Quote
Onaa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Chciałam podziękować wszystkim którzy wspierali i pomagali Kibickowi w drodze po jego nowe szczęśliwe życie, dziękuję bardzo !!! :loveu: Bez Was Kibic nie miałby szans tam w schronisku, a czas i stres tylko pogarszały by jego sytuację :(. Dlatego jeszcze raz bardzo dziękuję :lol:. Kibic dostał swoją szansę a los się pięknie do niego uśmiechnął. :loveu: Bo czy może być wspanialszy prezent ( i to prezent pod Choinkę) niż dobry dom i kochający człowiek ? :loveu: Quote
Szarotka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kibic jest takim ladnym psem, ale dopiero w DT mozna bylo to zobaczyc :):) Quote
PapryczkaChili Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 strasznie szaleńczo i obłędnie się ciesze :) z całego serca ;) nie pisałam, tylko czytałam ten wątek ale cały czas trzymałam za Kibicka kciuki :) Quote
agat21 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ha! Dopiero teraz wchodzę na wątek, a tu takie wieści!!! Hurraaa!! :multi::multi::multi: Kibic - Tobie i Twoim Nowym Przyjaciołom samej radości i szczęścia na Święta i w Nowym Roku! :loveu: Quote
Onaa Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Czekamy jeszcze na wieści z Kibickowego domku :). Żeby się upewnić że wszystko jest ok. :). Quote
Pianka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wszyscy zadowoleni z Kibica, jest grzeczny, nie brudzi, ładnie załatwia się na spacerku, powoli zaczął nawet podnosić łapke do tego celu. Chodzi krok w krok za swoja panią i ciągle chce się przytulać :) Tylko ciagnie na spacerze. Finanse Nic oprócz tego co ty wpisywałam nie przychodizło do mnie, wszystko Dogo07 kopiowała do 1 posta, wiec tam można oglądać itp. nie ma innych propozycji, a mineło troche czasu, wiec po połowie 596,35 298 zł dla uszatka http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-NA-GRANICY-A-MIERCI-Potrzebny-transport-Ruda-A-lAE-ska-Zgorzelec 298,35 dla skarpety kudłaczy http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-dla-kolejnego-kudA-acza-w-potrzebie-POMA-A Quote
Onaa Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Czy wszyscy są zgodni co do finansowej propozycji podziału funduszy pozostałych po Kibicku ? Proszę o potwierdzenie. Quote
Recommended Posts