Jump to content
Dogomania

Dziki Kibic w schronisku byłby bez szans. Teraz dziekuje. Ma dom :).

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']No i mamy komplikacje.
Kibic nie ma DT:shake:

Ale arleta obiecała wpłacac na Kibica.
Takze wracamy do punktu wyjścia i Kibic jedzie do megii.

Chyba, że wolicie Hotel ze szkoleniowcem? Droższy, ale arleta obiecała pomóc.[/QUOTE]

Ups :shake:.

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież pisałam, ze Kibic jedzie do megii:razz:
Dzisiaj ma być transport.

co do jamora- my tam psow nie dajemy, bo trzeba płacić z góry, nie ma mozliwosci obiżenia ceny jak damy karme i jesli nie zapłacimy z góry potem za jakiś miesiąc to pies będzie musiał wracać do schroniska.
Hotel ze szkoleniowcem mamy blizej w Gliwicach, ja tam miałam psa Mabelke i byłam zadowolona, nie raz im płąciłam po 2 miesiącach za minione miesiace. Nigdy się nie upominali o kase, wiedzieli, ze jak nazbieram to zapłace.
no ale, deklaracji jest tylko na 280 zł i chyba i tak wszyscy nie wpłacili swojej deklaracji. A hotel ze szkoleniowcem kosztuje 500 zł miesięcznie.

Posted

Pianka napisał(a):
Przecież pisałam, ze Kibic jedzie do megii:razz:
Dzisiaj ma być transport.

.

To super.:multi::multi::multi: Tak to jest jak sie nie czyta dokładnie wątku :eviltong:

Posted

Kibic pojechał w trasę o 16:30. Ciekawe kiedy będzie na miejscu? Myślę, że jak psychicznie dojdzie do siebie to ludzie będą się rozbijać o tego fajnego psiaka. ;)

Posted

Malawaszka ja jestem już bardzo uczulona na ucieczki:-( Dopóki się nie zadomowi i do nas nie przyzwyczai będzie wychodził nawet na wybieg na smyczy. Rozmawiałam jakąś godzinę temu z dziewczyną, która wiezie psiaka i byli dopiero w Częstochowie także u mnie będą pewnie 23-24:shake: Ale kojec i buda ze świeżą słomką już przygotowane także czekamy;)

Posted

Megi pisze, ze Kibic narazie zestresowany. Nie bardzo chce jeść i spacerować, ale ładnie załatwił swoje potrzeby poza kojcem.

Kibicek oby tak dalej, bądź grzeczny:lol:

wpłaty
10 zl- agat21
76,85- izabela124 (allegro cegiełkowe)
20 zl- majuska

jest 851,35 zł

Posted

Kibic już ma za sobą pierwszy dzień w hoteliku. Ja widzę go wieczorem więc fotki będą pewnie w środę:) Generalnie to jest bardzo, bardzo wystraszony. Mojego Darka przy pierwszej próbie głaskania chciał dziabnąć ale za drugim razem było już lepiej:loveu: I jeszcze nic nie zechciał zjeść mimo wymieszania suchej karmy z mokrą:roll:

Posted

Kibicek potrzebuje teraz trochę czasu. Jak się troszkę przegłodzi to nic mu się nie stanie, a to pewnie ze stresu i strachu nie chce nic jeść. A może potem chętniej weźmie jedzonko z ręki.

Posted

Kibicek nadal głoduje:shake: Dzisiaj mój Darek chciał mu dać jedzonko z ręki ale tylko powąchał i nie chciał. Ale za to delikatnie macha ogonkiem jak widzi Darka i zaczął szczekać:loveu:

Posted

Kibicek dzisiaj na spacerku:loveu: Chłopak zaczął trochę jeść wiec dopiero jutro podamy mu tabletki na odrobaczenie. I wiecie - on wcale nie jest taki wystraszony - merda ogonkiem, szczeknie sobie czasem, przytula się na spacerku:loveu: Jest tylko jedno pytanie od mojego Darka- czy Kibic ma wystarczajace środki żeby zasponsorować mu za dwa, trzy tygodnie sytrzyżenie? Oczywiście nie krótkie bo zima idzie ale takie żeby chłopak miał jakąś fryzurkę, widział na oczy itd:razz: