E-S Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nevada napisał(a):czy maluch trafił na to forum? Ja nie mam pojęcia. Szkoda go strasznie, to piękny pies, żywy, z temperamentem, potrzebujący bardzo kontaktu z ludźmi, zmarnuje się charakterologiczne w stadzie w schronisku :( Quote
E-S Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Coś strasznie mało dogomaniaków na tym wątku, a szkoda - Wirusek to piękny, potrzebujący domu piesek ... Quote
zeberka4 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wirus to fajny pies,napewno znalazłby domek, trzebaby go zacząc ogłaszac i to naprawde mocno :D Quote
Nevada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ja mogę służyć tylko finansami na ogłoszenia, robić nie umiem niestety Quote
E-S Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 I czas potrzebny na ogłoszenia i umiejętności ... Nie ma teraz żadnego ogłoszeniowego bazarku ? Kiedyś bernardyny robiły, ale się skończył. Quote
E-S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przepiękny szorściaczek błaga o dom !!! On ma jakieś ogłoszenia albo coś ? Quote
Wala2006 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 On jest taki śliczny a nadal szuka domu :( Dlaczego ludzie wolą rasowce??:( Quote
E-S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wala2006 napisał(a):On jest taki śliczny a nadal szuka domu :( Dlaczego ludzie wolą rasowce??:( Bo są snobami ? Bo z powodu braku poczucia własnej wartości chcą to sobie skompensować wyglądającym na wartościowego - rasowym - psem ? Pewnie dlatego :) A Wirus przepiękny leci na 1 :) Quote
Paulina87 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Wirus został adoptowany. Adopcja schroniskowa. Już pierwszego dnia uciekł na 5 godzin :shake: Quote
Paulina87 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Tak, sam wrócił po pięciu godzinach. Quote
zeberka4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 kurcze martwi mnie ten fakt,powinni go dobrze pilnowac,a jak nowi własciciele zareagowali ? nie zniechecił ich mam nadzieje? z drugiej strony ze nie straci ds Quote
Nevada Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 dzięki za info. mam nadzieję, że utrzyma się w nowym domku i że to dobry. mądry domek i sobie poradzą Quote
Paulina87 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Nevada napisał(a):dzięki za info. mam nadzieję, że utrzyma się w nowym domku i że to dobry. mądry domek i sobie poradzą Też mam taką nadzieję i że ucieczka Wirusa była zbiegiem nieszczęśliwego wypadku a nie wynikiem nieodpowiedzialności właścicieli. Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 OBY WIRUSIK BYŁ SZCZĘSLIWY W NOWYM DOMU! zmieńcie tytuł wątku Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dobrze, że ma dom :) A że zwiał, cóż, niektóre typy tak mają. I nie zawsze jest to skutek braku odpowiedzialności właściciela - ja na wakacjach nie wiedziałam np., że Bugi wejdzie na drzewo i przeskoczy ogrodzenie na 2 stronę, za sarną, wskutek czego sama latałam po lesie jak głupia i go łapałam w upał +40 i otoczona stadem komarów bo się rano nie zdążyłam wypryskać ... (dopadłam gnoja oczywiście). Będzie dobrze :) Quote
E-S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 missy87 napisał(a):wszedł na drzewo?? :D Bugi ? nie po raz pierwszy i na pewno nie ostatni ... nie śmiej się, nie dobijaj, real nie jest taki śmieszny, skakałam przez ogrodzenia z drutem kolczastym za gnojem, całe dłonie miałam w dziurach od drutu ... zwiewał kilka razy dziennie w te najgorsze upały, także na lince i z oponą na drugim jej końcu ... Wirus, nie bierz przykładu z kolegi bo cię bratku wywalą raz dwa - tak, jak Bugiego wywalali wszyscy po kolei. Quote
Recommended Posts