MartynaP Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 pzed chwila znalazlam psa,chyba to mix czegos ale niewiem czego :roll: -ma ok roku.Napewno komus zginal jest zadbany i gubiutki. Rozwiesze ogłoszenia i tu moja posba o plakat-jesli ktos umie ;) Niebadzo mam go gdzie dac,dzis bedzie chyba u mojej mamy,pozniej niewiem gdzie :-( Własciciel pilnie poszukiwany zdjecia kiepskie bo ciagle biega Quote
MartynaP Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 halbina napisał(a):oj, Martynko...:roll: :cool3: niewiem jak napisac ogloszenie podobny do....czego:roll: Quote
DG32 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To pewnie york gigant albo yorko sznaucer :diabloti:. Quote
ANETTTA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jak dla mnie to ,shih-tzu cos do tego podobne i mlode Quote
MartynaP Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jest bardzo spokojny jak na psa ktory znalazl sie w obcym miejscu. mam nadzieje zekomus siezgubil,jest czysty pachnacy,grubiutki...ale bez obrozy Quote
SZPiLKA23 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zaklilkujeee. Plakacik bedzie na wieczor dopiero Quote
MartynaP Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 wczoraj wieczorem napisalam ogloszenia,rozwiesilam.Narazie bez zdjecia,dokladnie go opisalam jak komus zginal taki piesek to zareaguje na kazde ogloszenia-tak uwaza. jak narazie cisza :roll: dzis byl na noc u mnie,spal grzecznie ale obsikuje mi wszystkie kąty :angryy: Quote
Magda & Zicko Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ANETTTA napisał(a):jak dla mnie to ,shih-tzu cos do tego podobne i mlode żaden shih tzu :D za długi pyszczek :D i nie te uszy :D coś z Yorka ma :D Quote
MartynaP Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 dzis troche spokojniejszy,wiec trzasnelam mu takie foto Quote
MartynaP Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 zadzwonila do mnie wlascicielka pieska,wczoraj ktos wychodzil od niej i nie zamknal bramki-psiak uiciekl ma na imie karmelek :lol: dziekuje wszystkim za zainteresowanie Quote
DG32 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 MartynaP napisał(a):zadzwonila do mnie wlascicielka pieska,wczoraj ktos wychodzil od niej i nie zamknal bramki-psiak uiciekl ma na imie karmelek :lol: dziekuje wszystkim za zainteresowanie No to chociaż tu szczęśliwe zakończenie :multi:. Mam nadzieje, że pouczyłaś babkę, że pies ma mieć adresówkę :mad: Quote
MartynaP Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 DG32 napisał(a):No to chociaż tu szczęśliwe zakończenie :multi:. Mam nadzieje, że pouczyłaś babkę, że pies ma mieć adresówkę :mad: probowalam :roll: ale ona twierdzi ze on jest na ogrodzonym placu nawet obrozy mu nie trzeba,powiedzialam ze jakby na kogos innego tafilo to pies bylby juz moze w schronie.gadala ze dala za niego kupe kasy to jej mowie skoro byl taki drogi to lepiej zainwestowac w oboze i adresowke bo psiakowi najwyrazniej podobalo sie "na wolnosci" Quote
Recommended Posts