ecci Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 allegro się już skończyło...dzisiaj wieczorkiem jak dam radę to zrobię nowe, a jak nie dam rady, bo mamy remont, to wystawię na 3 dni stare, żeby chociaż tak była ogłaszana. Quote
iwa77 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Ecci kochana - bardzo Ci dziękuję za pomoc z aukcją ( tą i innymi dla innych psineczek ):loveu: Quote
ecci Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Figunia ma przedłużone allegro jeszcze przez 7 dni: Figa - milutka sunia zagrożona schroniskiem!!! (758652903) - Aukcje internetowe Allegro z tych zdjęc iwo co mi przysyłałaś, nic niwego niestety nie zrobię. Także allegro musi takie zostac...chyba, że Pani Figi zgodzi się na jakąś fajną sesję aby zrobic nowe zdjęcia???:razz: Quote
ecci Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wczoraj wieczór poszło kolejne allegro...dzisiaj Figunia ma obserwatora...a ja mam nadzieję... Quote
czarna1977 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziewczyny, może udałoby się Wam zrobić Figusi lepsze zdjęcia. Wtedy chętnie zrobiłabym jej ogłoszenia. Dobre zdjęcia to podstawa :) Quote
ecci Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja już wcześniej prosiłam, ale Pani, właścicielka Figi, starsza osoba, z Tego co wiem jest sceptycznie do nas nastawiona, więc raczej trzeba się uzbroic w to co mamy. Czarna, Jeżeli chcesz, to mam lepsze jakościowo zdjęcia na mailu, mogę Ci przesłac, tylko adres poproszę na PW. Quote
czarna1977 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Udało mi się jeszcze dzisiaj poogłaszać Figę :multi: [FONT=Times New Roman, serif]http://www.adopcjepsow.org//addanimal.php[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.animalia.pl[/FONT] www.gumtree.pl – Wrocław, Warszawa [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.1001ogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.vendito.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.tusprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pies.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojoj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Zwierzęta | i-Bazar.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://wroclaw.stacja.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.fistak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szerlok.pl[/FONT] Quote
ecci Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mam 2 ważne pytania: 1. ile Figunia waży 2. czy Figunia lubi koty ??? Quote
iwa77 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ecci - Figunia wychowała się z kotkami i całe swoje życie z nimi mieszkała , więc tu mamy zero problemu ! Co do wagi - myślę ,że 7 -8 kg to chyba maks ( choć przyznam ,że z określaniem wagi na oko mam zawsze problem :oops: ale Figa jest szczuplutka , taka sarenka na chudych dłuższych nóżkach ) Dziękuję Ci za kolejne Allegro :loveu: CZARNA 1977 - jejku jak zobaczyłam tą ilość ogłoszeń to pałam z wrażenie :crazyeye: Nie wiem jak Ci dziękować kochana :loveu: Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mam ogromną nadzieję, że Figusia znajdzie dom, bo schronisko, to dla tak zadbanego i wychuchanego psa byłaby tragedia. Niech się ktoś odezwie i da jej dom. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/9866/p1000188.jpg[/IMG] taki lekko dluzszy Quote
czarna1977 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nikt do Figusi nie zagląda. Był chociaż jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
iwa77 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Właśnie w tym cały kłopot , ze nie było odzewu .... ja już nie wiem co z nią zrobić ... Boje się , ze wkrótce przyjdzie taki moment , że ta starsza Pani już nie da rady dłużej jej przetrzymywać i wtedy będzie bieda ! Quote
ecci Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='iwa77']Właśnie w tym cały kłopot , ze nie było odzewu .... ja już nie wiem co z nią zrobić ... Boje się , ze wkrótce przyjdzie taki moment , że ta starsza Pani już nie da rady dłużej jej przetrzymywać i wtedy będzie bieda ![/QUOTE] iwa, gdyby Figunia trafiła za bramy schronu dzwoń do mnie a od od razu biorę ją na DT!!! Quote
iwa77 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='ecci']iwa, gdyby Figunia trafiła za bramy schronu dzwoń do mnie a od od razu biorę ją na DT!!![/QUOTE] dziękuję Ci Ecci !:loveu: Quote
kikou Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 niestety Pani Figi jest w ciężkim stanie i już nie uda sie dalej przedłuża jej pobytu w domu, bez natychmiastowej pomocy sunia trafi do schroniska gdzie nie ma żadnych szans!!!! widze, że tu w zimie Ecci oferuje dt dla małej czy ktoś ma telefon do Ewelinki i mógłby Ją powiadomić że sunia jest zagrożona!!! Quote
ecci Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jestem, kurka, telefon mam nie naładowany, normalka... Zaraz wraca M. i będziemy dyskutowac nad pozytywnym rozwiązaniem sytuacji! Dziewczyny, muszę wiedziec jak Figa reaguje na dzieci, takie 13 miesięcy :) bo Piotrek już chodzi i przejawia ogromne zainteresowanie Bafciem. W grę wchodzi ciągnięcie za uszy, ogon i za tylne łapy, klepanie po grzbiecie itp. Quote
kikou Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Figa już jutro rano bedzie w schronisku..... :( spróbujemy sie czegoś dowiedzieć Quote
Recommended Posts