Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ulica bardzo mało, praktycznie w ogóle nieuczęszczana z napisem: " nieupoważnionym wstęp wzbroniony" :evil_lol: Bezpieczna, a najważniejsze, że piłka się daleeeeko turla ;)

nikt nie dzwonił :shake:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Do Szarika: pies tropiący! Nos ani na chwile nie odrywa się od podłoża.
Do schronu trafił jeszcze Nero, ale miejmy nadzieje, że właściciel go odnajdzie... Taka ciapa z niego, tak tęskni, że urządził przemeblowanie w kojcu. Chociaż buda wywalona na środek kojca i dookoła poobgryzana to nie najszczęśliwszy widok ;)

Posted

[quote name='Pinesk@']dodałam (próbowałam 2 razy) ale nie widzę go na stronie...

Jest, nawet 2x się wrzucił :)
http://owczarki.eu/user/mangowsk@
Jak możesz to dezaktywuj jedno z tych ogłoszeń, zostawie Ci wybór które :)

Strona wczoraj miała ponad 200 odwiedzin za jeden dzień. Wrzuciłem go do promowanych adopcji na główną. Anuż coś to da :)

• 5 months later...
Posted

Itske napisał(a):
I co tam u owczarkowatych?

Nie wiem co u Nera , Zuzy i Gonza... ale u nas wczoraj ptaszki ćwierkały że coś dla Kacperka się szykuje.....

Posted

Rossa napisał(a):
Nie wiem co u Nera , Zuzy i Gonza... ale u nas wczoraj ptaszki ćwierkały że coś dla Kacperka się szykuje.....

tfu, tfu... żeby nie zapeszyć

Posted

Żeby tylko te ptaszki prawdę ćwierkały, trzymam kciuki najmocniej jak potrafię :) :kciuki:

Reszta owczarów siedzi + kilka nowych owczarkowatych, których na wątku jeszcze nie ma.

• 4 months later...
Posted

Gonzo- fantastyczny pies. Owczarkowaty charakter. przyjazny, otwarty. Nawet chciał się piłką bawić, emeryt jeden!

Ozzy. Typowy podwórkowiec. nie nadaje się moim zdaniem do domu. Wygląda jakby całe życie spędził przy budzie. Nie podoba mu się jak się przy nim coś robi np czesanie. Warczy. Piesek z charakterkiem.

No i Kacperek :