Diablica Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Stawka Psy: Szczeniaki: American Gigolo z Czańca W.O. Młodzież: Close to perfection Again Zw Mł. Bob Junior (nie pamietam nazwy)Magnum Sal dosk2 Otwarta: Antares Procin dosk 3 :eviltong:Mundshake Carmel dosk1 CWC:eviltong: Secret Lover z Czańca dosk 2 Champion: Uranos Dar Tibetu dosk 1 CWC BOS Suki: Beauty Karizma Zw Mł (?) Posrednia: Doro Pesh Lhamco Laco dosk1 CWC Champion: :diabloti:Prima Nera Mały Budda :diabloti:Dosk 1,CWC,BOS,BOB,BOG[SIZE=1]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
EwikB Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Powrót na ringi i to w jakim stylu . Gratulacje !! Quote
Baha Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 wreszcie udało mi się odzyskać dostęp do komputera;-) TAK, TAK - odkurzona Honda, zapomniana juz chyba przez wielu, pokazała sie tak, jakby wcale nie miała przerwy w wystawach... Jak to ona - dumna, elegancka, w swoim tempie- pokazała się pięknie jak wcześniej... ślicznotka moja;-) Dziekuje Diablica za pokazanie mojej czarnulki - i prosze o foteczki z wystawy;-):evil_lol: Quote
macsow1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Gratulacje dla najlepszych :) a honda ma przepiękny kolor :loveu: w przyszłym roku tylko takie beda wygrywac Quote
Diablica Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Fotki to mam tylko Hondy,jak dostane resztę od p.Roberta z Magnum Sal to wkleje;) Quote
Diablica Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Rusza się jak laleczka:) :loveu::loveu::loveu: Quote
Baha Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dziekuje Aga za wklejenie fotek, moze inne psiaki tez dasz;-) Kto widział Honde to wie jak się rusza i jak wygląda - dla mnie to super suka:loveu: Quote
Diablica Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Baha napisał(a):Dziekuje Aga za wklejenie fotek, moze inne psiaki tez dasz;-) Kto widział Honde to wie jak się rusza i jak wygląda - dla mnie to super suka:loveu: Nie mam fotek innych psów :( ... ale pewna pani tak namiętnie pstrykała fotki,może wklei:evil_lol: A Hondzia taaakkk.... piękna suka,jej ruch to bajeczka,ringówka na palcu a ona sama idzie:loveu: Quote
Baha Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 hehehe, tu pewnie nie wklei.. da na swoje forum, i nasze psy zapewne w niekorzystnym wydaniu, ale to juz grali.... a swoją droga- ciekawe jak sie mają zasady etyczne obowiązującego sędziego w takich sprawach - czekam na info z ZG:diabloti: Quote
Recommended Posts