Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Widzę, że wszyscy poszli już spać, to i ja muszę. Dobranoc :crazyeye: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :eek2: :eek2: :eek2:
ats Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 tak, tak, Draczyn - ja spałam, gdy wy tu gadaliscie. A teraz Wy śpicie, a ja snuję monologi...;) Dobranoc (i dzień dobry)
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 ats napisał(a):tak, tak, Draczyn - ja spałam, gdy wy tu gadaliscie. A teraz Wy śpicie, a ja snuję monologi...;) Dobranoc (i dzień dobry)Ja już jestem, to pewnie wszyscy wybędą. Dzieńdobry wszystkim
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):ats napisał(a):tak, tak, Draczyn - ja spałam, gdy wy tu gadaliscie. A teraz Wy śpicie, a ja snuję monologi...;) Dobranoc (i dzień dobry)Ja już jestem, to pewnie wszyscy wybędą. Dzieńdobry wszystkim Ja tez jestem. Właśnie wróciłąm do domu z kolejnych zakupów :)
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):ats napisał(a):tak, tak, Draczyn - ja spałam, gdy wy tu gadaliscie. A teraz Wy śpicie, a ja snuję monologi...;) Dobranoc (i dzień dobry)Ja już jestem, to pewnie wszyscy wybędą. Dzieńdobry wszystkim Ja tez jestem. Właśnie wróciłąm do domu z kolejnych zakupów :)Anutko, w końcu doprowadzisz do bankructwa - codziennie zakupy od samego rana? :o :o :o
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 A to bardzo prawdopodobne - podręczniki do liceum są bardzo drogie.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):A to bardzo prawdopodobne - podręczniki do liceum są bardzo drogie.Tak teraz te podręcznik szkolne rujnują każdą rodzinę. No i znów jesteśmy same, a Wind się nie odezwała. Ciekawe dlaczeg?
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Wind się nie odezwała. Z tego co widziałam była wczoraj na forum. Pewnie dzisiaj napisze.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Wind się nie odezwała. Z tego co widziałam była wczoraj na forum. Pewnie dzisiaj napisze.Zobaczymy
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Hop, hop gdzie się podziewacie??Ja jestem w ferworze domowych zajęć i tylko o jakiś czas mogę tu zaglądać. Inni pewniw tak samo zajęci w sobotę. Myślę, że zbiorą się wieczorem, lub po południu
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 To w takim razie ja teraz już też zniakm z forum i pojawie się po południu.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):To w takim razie ja teraz już też zniakm z forum i pojawie się po południu.Ja tu będę od czasu do czasu zaglądać
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Wklejam stawkę buldogów na wystawie w Warszawie: Psy szczeniąt DORODNY DŻET Draczyn Psy szczeniąt GEM Psy młodzieży AMBARAS Brawado Psy młodzieży EDDY SCHECKER Draczyn Psy młodzieży Sophianae IMPERATOR MAX Psy młodzieży NAPOLEON Matuchowa Frajda Psy pośrednia BARON Bul-Staf Psy otwarta GAWEŁ Draczyn Psy otwarta MIŚ Pro Publico Bono Psy otwarta NISSAN Suki szczeniąt ABIGEIL Brzdące Dzwoniące Suki szczeniąt BIANKA Sto Pręg Suki szczeniąt DRACZNA DRAKA Draczyn Suki młodzieży AGA-A od Pysi Oprysi Suki młodzieży AISZA Sfora Sebola Suki młodzieży DOMINO Gremlisowe Stadko Suki młodzieży ETNA Ostap Bender Suki młodzieży JONIA Admiror Suki pośrednia CZEKOLADKA Pro Publico Bono Suki pośrednia MAGRA Magdusiowe Plemię Suki pośrednia ONLY YOU z Nadarzyna Suki pośrednia PERSONA Gizmo z Krótkonosych Suki otwarta GAPCIA Draczyn Suki otwarta GUMISIA Draczyn Suki otwarta WITAMINKA Pro Publico Bono Suki weteranów PACYNKA Draczyn
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Strasznie dużo Draczynów. Wogóle to chyba ładna stawka, a to już niedługo. Pacyna ma sołówkę, to chyba pójdzie na Best wetwranów. Dziękujemy Anutko za stawkę
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Dziękujemy Wind bardzo, bardzo. Zrobiłaś nam dużą przyjemność przy sobocie
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 No i co z Wami . Pierwszy dień mamy własny kącik i nikogo tu nie ma. co się z Wami dzieje? Dlaczego nie lubicie rozmawiać? :scared: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :krach: :krach: :krach: :krach:
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Skoro jest stawka na Wa-we to powinna byc i na Chorzow :wink: Stawka na Chorzow napisał(a):FCI 101 - Buldog Francuski - Bouledogue Francais Psy - Rüden Klasa młodzieży 763. NIKFOR Matuchowa Frajda, płowe, 2004-11-10, 8903/XVI/04, PKR w przygotowaniu (UTILO du Terroir de Fontfroide-KIMI Matuchowa Frajda), hod. Piotr Matuszyk, wł. Bożena Figurowicz Klasa po�rednia 764. BOURBON Orestes, marengo, 2004-03-18, 5674/XXIX/04, PKR.IX-44952 (INTCH.ChDK.Jacquella ULESSE-CAPPUCINO Orestes), hod. Beata Stasiak, wł. Grażyna Zielińska Suki - Hündinnen Klasa młodzieży 765. PESIA Molosos Grabowski, marengo, 2004-08-30, 8829/V/04, PKR.IX-45149 (NOEL von Glandorf-KRĘPETKA Molosos Grabowski), hod. Zbigniew Grabowski, wł. Barbara Adamek Klasa po�rednia 766. DIWA Pro Publico Bono, płowe, 2004-01-28, 5659/XXIX/04, PKR.IX-45150 (GOULAND Gizmo z Krótkonosych-FRYTKA Pro Publico Bono), hod. Elżbieta Rusos, wł. Kazimierz Dobrowolski Klasa otwarta 767. BRENDA Psia Frajda, łaciate, 2003-09-06, 27941/XXII/03, PKR.IX-43922 (CLAY Kręcony Loczek-BALBINA Margolcia), hod. Iwona Stępniak, wł. Iwona Stępniak BTW.Matrix,macie w koncu konkurencje :lol:
Agama Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 draczyn to pod forum robi sie imponujace w galeri ooggllaaddaammm i ogladam niektorych bulw nie znam
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Carragan. Bardzo dziękujemy za stawkę, jesteś kochana, że o nas myślisz. Agama ja też nie znm wszystkich prezentowanych w galerii buldożków. W całej Polsce jest ich obecnie bardzo dużo, a tylko na wystawach niewiele
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):No i co z Wami . Pierwszy dień mamy własny kącik i nikogo tu nie ma. co się z Wami dzieje? Dlaczego nie lubicie rozmawiać? :scared: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :krach: :krach: :krach: :krach: Co się z nami dzieje?? Przecież jest mecz i jeszcze Sopot.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 No popatrz Anutko, o ja już jestem całkiem uzależniona. Nie zauwayłam dziś ani meczu, ani Sopotu - wielka plama
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Sobot to niewielka strata, ale mecz... masz czego żałować ;)
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Sobot to niewielka strata, ale mecz... masz czego żałować ;)Czżby już mecz się skończył? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts