Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

matrix..... napisał(a):
ja jednak nie chciałbym już wracać do rozwiązywania zadań matematycznych. Ciekawe czy większośc osób w buldożkowym świecie to umysły ścisłe?
A co dzieje się z Elą Rusos? Jakoś dawno się tutaj nie odzywała, z tego jak pisze i co pisze to wnioskuję, ze ona jest humanistką i chyba się nie mylę.
Teg nie wiem. chyba poczuła się urażona po ostatniej dyskusji w temacie "nagus za 10 zł w Sopocie", bo od tej pory się nie pokazała

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym

Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galerii

Posted

matrix..... napisał(a):
myślę, że tak szybko się nie obraża, czytałem też ten topik i zgadzam się z Jej opiniami wygłoszonymi właśnie w temacie : "nagus za ...
Ja miałam inne zdanie i w związku z tym chyba poczuła się urażona, bo więcej nie pokazała sie na forum, ale może się mylę

Posted

[quote name='carragan']Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym

Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galerii

Draczyn w takim razie miała rację powinnaś tu częściej zagladać, bardzo miłe towarzystwo na buldozkach jest zalogowane :D

Posted

carragan napisał(a):
matrix..... napisał(a):
ja tutaj też praktycznie tylko nocą się pojawiam :)

No ba ! Bo w nocy jest najfajniej :wink: :lol:

i moje psy śpią i nie trzeba się nimi zajmować

Posted

[quote name='carragan']Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym

Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galeriiCarragan witamy Cię i Ciszymy się, że nas odwiedziłaś. Zadna skrucha niepotrzebna

Posted

Draczyn,jakie tam "odwiedzilas".Ja tu staly bywalec jestem :wink:
BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol:

Posted

carragan napisał(a):
BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol:
Pewnie udawał

Posted

carragan napisał(a):

gdzie ja go ostatnio widziałem przed Raciborzem? Mówiłaś, że on potrzebuje więcej czasu na rozwój ale to co zobaczyłem na ostatniej wystawie ... bardzo wydoroślał i zrobił się potężny. Ja go nie poznałem, dobrze, że Ciebie znam bo inaczej ... a mówisz, że to jeszcze nie jest w pełni rozwinięty pies. No tak, charty to nawet do 3 lat się rozwijają. Ja też to widzę u Matrixa

Posted

Ostatnio bylismy w Bytomiu :wink:
A tak w ogole skoro i tak sobie tu znowu offujemy to wrzucam kilka fot ze zlotu :D
Malenstwo i Kasia

Asik,Metka i Malenstwo

Malenstwo i Czips,ktory notorycznie probowal zjesc mojego Brzdaca :evilbat:

Wiecej fotografii bedzie za kilka dni,gdy dojdzie do mnie cd ze zdjeciami wszystkich zlotowych fotografow :D

A tak w ogole to Wam BOG2 nie pogratulowalam :D Jak zwykle calkowicie zasluzenie :D

Posted

matrix..... napisał(a):
carragan napisał(a):

gdzie ja go ostatnio widziałem przed Raciborzem? Mówiłaś, że on potrzebuje więcej czasu na rozwój ale to co zobaczyłem na ostatniej wystawie ... bardzo wydoroślał i zrobił się potężny. Ja go nie poznałem, dobrze, że Ciebie znam bo inaczej ... a mówisz, że to jeszcze nie jest w pełni rozwinięty pies. No tak, charty to nawet do 3 lat się rozwijają. Ja też to widzę u Matrixa
To zupełnie tak jak i buldożki

Posted

Nasze charty są spokojne i sympatyczne w stosunku do innych psów, gorzej jednak będzie z namówieniem właściciela buldożka do udostępnienia go do zdjęć. Już wiem powiemy, że to dla Draczyn zdjęcie, a że jest znana w środowisku to na pewno nie będziemy mieć problemu.

Posted

matrix..... napisał(a):
Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?
Będziemy z łaciatą Draczką w Warszwie Zabrzu, Poznaniu i w Legionowie. Przepiękne to twoje Maleństwo. Jest się do czgo przytulć. To kawał piękngo psa

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?
Będziemy z łaciatą Draczką w Warszwie Zabrzu, Poznaniu i w Legionowie. Przepiękne to twoje Maleństwo. Jest się do czgo przytulć. To kawał piękngo psa

to ja z tych wystaw to prawdopodobnie tylko w Zabrzu się pojawię, namówię Carragan i porobimy zdjęcia. Matrix uwielbia małe psy, w Raciborzu zachwycał się grzywaczami Res :D

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

to ja z tych wystaw to prawdopodobnie tylko w Zabrzu się pojawię, namówię Carragan i porobimy zdjęcia. Matrix uwielbia małe psy, w Raciborzu zachwycał się grzywaczami Res :D
Buldożki nie zawsze lubią duże psy, ale Draczka, to jeszcze szczenię

Posted

matrix..... napisał(a):
ale lubią je czy tylko tolerują jak są razem wychowywane? Czy w ogóle nie ma możliwości takiego zestawu pies duży i buldożek?
To zalęży Miałam Bloodhunda i buldożka (2 sace) i było wszystko O.K. Ale np moje buldoki nie znoszą dogów. Pies z suką zawsze się zgodą,ale 2 psy, to mogą być kłopoty

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...