Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):ja jednak nie chciałbym już wracać do rozwiązywania zadań matematycznych. Ciekawe czy większośc osób w buldożkowym świecie to umysły ścisłe? A co dzieje się z Elą Rusos? Jakoś dawno się tutaj nie odzywała, z tego jak pisze i co pisze to wnioskuję, ze ona jest humanistką i chyba się nie mylę.Teg nie wiem. chyba poczuła się urażona po ostatniej dyskusji w temacie "nagus za 10 zł w Sopocie", bo od tej pory się nie pokazała
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wreszcie na forum zacżeło się coś dziać. Ja niestety już idę. Dobranoc.
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 myślę, że tak szybko się nie obraża, czytałem też ten topik i zgadzam się z Jej opiniami wygłoszonymi właśnie w temacie : "nagus za ...
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galerii
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):myślę, że tak szybko się nie obraża, czytałem też ten topik i zgadzam się z Jej opiniami wygłoszonymi właśnie w temacie : "nagus za ...Ja miałam inne zdanie i w związku z tym chyba poczuła się urażona, bo więcej nie pokazała sie na forum, ale może się mylę
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='carragan']Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galerii Draczyn w takim razie miała rację powinnaś tu częściej zagladać, bardzo miłe towarzystwo na buldozkach jest zalogowane :D
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Matrix,w weekendy pewnie zagladac bede,ale jak szlo juz zauwazyc,niestety w tygodniu bywa krucho z czasem :cry:
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ja tutaj też praktycznie tylko nocą się pojawiam :)
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):ja tutaj też praktycznie tylko nocą się pojawiam :) No ba ! Bo w nocy jest najfajniej :wink: :lol:
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):matrix..... napisał(a):ja tutaj też praktycznie tylko nocą się pojawiam :) No ba ! Bo w nocy jest najfajniej :wink: :lol: i moje psy śpią i nie trzeba się nimi zajmować
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='carragan']Draczyn mnie tu na powrot sciagnela,wiec wracam niczym cora marnotrawna :wink: Jednak skruszenia z racji mej nieobecnosci i tak nie wyraze,bo ja jestem przypadkiem beznadziejnym Ale i tak niestety sie czesto pokazywac nie bede tak wiec najczesciej mozna mnie zlapac w galeriiCarragan witamy Cię i Ciszymy się, że nas odwiedziłaś. Zadna skrucha niepotrzebna
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn,jakie tam "odwiedzilas".Ja tu staly bywalec jestem :wink: BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):Draczyn,jakie tam "odwiedzilas".Ja tu staly bywalec jestem :wink: BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol:Pewnie udawał
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 carragan napisał(a):Draczyn,jakie tam "odwiedzilas".Ja tu staly bywalec jestem :wink: BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol: gdzie ja go ostatnio widziałem przed Raciborzem? Mówiłaś, że on potrzebuje więcej czasu na rozwój ale to co zobaczyłem na ostatniej wystawie ... bardzo wydoroślał i zrobił się potężny. Ja go nie poznałem, dobrze, że Ciebie znam bo inaczej ... a mówisz, że to jeszcze nie jest w pełni rozwinięty pies. No tak, charty to nawet do 3 lat się rozwijają. Ja też to widzę u Matrixa
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ostatnio bylismy w Bytomiu :wink: A tak w ogole skoro i tak sobie tu znowu offujemy to wrzucam kilka fot ze zlotu :D Malenstwo i Kasia Asik,Metka i Malenstwo Malenstwo i Czips,ktory notorycznie probowal zjesc mojego Brzdaca :evilbat: Wiecej fotografii bedzie za kilka dni,gdy dojdzie do mnie cd ze zdjeciami wszystkich zlotowych fotografow :D A tak w ogole to Wam BOG2 nie pogratulowalam :D Jak zwykle calkowicie zasluzenie :D
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):carragan napisał(a):Draczyn,jakie tam "odwiedzilas".Ja tu staly bywalec jestem :wink: BTW.Matrix,a tak w ogole zmieniajac na chwile temat..Wiesz,ze mnie naprawde zamurowalo,jak nie poznales Malenstwa ? :lol: :lol: :lol: gdzie ja go ostatnio widziałem przed Raciborzem? Mówiłaś, że on potrzebuje więcej czasu na rozwój ale to co zobaczyłem na ostatniej wystawie ... bardzo wydoroślał i zrobił się potężny. Ja go nie poznałem, dobrze, że Ciebie znam bo inaczej ... a mówisz, że to jeszcze nie jest w pełni rozwinięty pies. No tak, charty to nawet do 3 lat się rozwijają. Ja też to widzę u MatrixaTo zupełnie tak jak i buldożki
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Carragan fajne zdjęcia, na najbliższej wystawie musimy zrobić zdjęcie Maleństwa wraz z buldożkiem i np Matrixa z buldożkiem i wstawimy tutaj !
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?
tunio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 To jest mysl ! Tyle,ze nie zawsze mam aparat,a po drugie skad wezmiemy buldozka-kamikadze ? :wink:
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Nasze charty są spokojne i sympatyczne w stosunku do innych psów, gorzej jednak będzie z namówieniem właściciela buldożka do udostępnienia go do zdjęć. Już wiem powiemy, że to dla Draczyn zdjęcie, a że jest znana w środowisku to na pewno nie będziemy mieć problemu.
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?Będziemy z łaciatą Draczką w Warszwie Zabrzu, Poznaniu i w Legionowie. Przepiękne to twoje Maleństwo. Jest się do czgo przytulć. To kawał piękngo psa
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?Będziemy z łaciatą Draczką w Warszwie Zabrzu, Poznaniu i w Legionowie. Przepiękne to twoje Maleństwo. Jest się do czgo przytulć. To kawał piękngo psa to ja z tych wystaw to prawdopodobnie tylko w Zabrzu się pojawię, namówię Carragan i porobimy zdjęcia. Matrix uwielbia małe psy, w Raciborzu zachwycał się grzywaczami Res :D
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Matrix koniecznie z łaciatym buldożkiem tylko gdzie ja takiego wypatrzę na wystawie?Będziemy z łaciatą Draczką w Warszwie Zabrzu, Poznaniu i w Legionowie. Przepiękne to twoje Maleństwo. Jest się do czgo przytulć. To kawał piękngo psa to ja z tych wystaw to prawdopodobnie tylko w Zabrzu się pojawię, namówię Carragan i porobimy zdjęcia. Matrix uwielbia małe psy, w Raciborzu zachwycał się grzywaczami Res :DBuldożki nie zawsze lubią duże psy, ale Draczka, to jeszcze szczenię
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ale lubią je czy tylko tolerują jak są razem wychowywane? Czy w ogóle nie ma możliwości takiego zestawu pies duży i buldożek?
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):ale lubią je czy tylko tolerują jak są razem wychowywane? Czy w ogóle nie ma możliwości takiego zestawu pies duży i buldożek?To zalęży Miałam Bloodhunda i buldożka (2 sace) i było wszystko O.K. Ale np moje buldoki nie znoszą dogów. Pies z suką zawsze się zgodą,ale 2 psy, to mogą być kłopoty
Recommended Posts