Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ferroo napisał(a):
No mam nadzieje ze beda!! :lol:
To nie moje szczeniaczki tylko Kręconego Loczka i to nie ja robiłam zdjęcia. On mi je przysłał na maila, więc poprosiłam Minimolosa, aby je tu umieścił, bo stwierdziłam, że sa b. ładne i warto je pokazać

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pieski śliczne - zaraz poszukam tego kręconego loczka w necie.
a co do serialu i buldożka - nosi imię 'grochówka" w filmie i jest ładny. nie było mowy o jego personaliach ani na początku, ani w napisach końcowych. ciekawe dlaczego?

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn jak będziesz miała kolejne zdjęcia z hodowli Kręcony Loczek to bardzo prosimy o opublikowanie.
Musisz o to poprosić Kręconego Loczka. Tak jak już pisałam, jezcze nie umiem :B-fly: :2gunfire: :popcorn: :lilangel: :Fade-col: :changes: :changes: :changes:

Posted

ats napisał(a):
pieski śliczne - zaraz poszukam tego kręconego loczka w necie.
a co do serialu i buldożka - nosi imię 'grochówka" w filmie i jest ładny. nie było mowy o jego personaliach ani na początku, ani w napisach końcowych. ciekawe dlaczego?
Nie oglądałam filmu, bo wczoraj nawiedziła mnie psiapsiuła. Dawno się nie widziałyśmy, więc przeplotkowałyśmy cały wieczór. Loczek nie ma jeszcze strony w internecie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

misiaczek napisał(a):
Pieski od Kręconego Loczka przepiękne...a szczególnie ten łaciaty :D .
Czem Misiaczek nie było Cię wczoraj. My z Matrixem przegadaliśmy cały wieczór. A pieski faktycznie b. ładne 0X 0X 0X 0X

Posted

matrix..... napisał(a):
te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)
No co Ty Matrix - a moja Draczka. To jeszcze szczenię. Ona ma dopiero 7 miesięcy, a w miocie były 3 Laciatki. Tam gdzieś n poprzednich stronach jest zdjęcie jej siostry

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)
No co Ty Matrix - a moja Draczka. To jeszcze szczenię. Ona ma dopiero 7 miesięcy, a w miocie były 3 Laciatki. Tam gdzieś n poprzednich stronach jest zdjęcie jej siostry

Tak, wiem o Draczce ale ja sprawdzałem szczenięta z tych obecnych miotów które się teraz urodziły i te które mają w tej chwili 2-3 miesiące.
No i Twoja Draczka pozostaje w hodowli, a ta z Kręconego Loczka chyba jest na sprzedaż.

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

Tak, wiem o Draczce ale ja sprawdzałem szczenięta z tych obecnych miotów które się teraz urodziły i te które mają w tej chwili 2-3 miesiące.
No i Twoja Draczka pozostaje w hodowli, a ta z Kręconego Loczka chyba jest na sprzedaż.
Chyba ona nawet już jest zadatkowana, ale na100% nie jestem pewna :angel: :angel:

Posted

[quote name='Minimolos']Minimolosek musi zrobić nowe zdjęcia bo te są zrobione ponad 3 miesiące temu :lol: Aha, nosek już ma czarny :lol:

Tu są dalsze łaciatki

Posted

[quote name='Minimolos'][quote name='Draczyn']Minimolos przesłałam fajne fotki na twego maila, mółbyś je tu umieścć. Myślę, że są fajne. Bardzo prosz e

A to jest siostra Draczki w Nowym Yorku, ze swoim nowym panem

Posted

To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:

Posted

Draczyn napisał(a):
To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:

Draczyn bardzo serdecznie dziękuję za piękne zdjęcia i za tyle pracy jaką włożyłaś w to, zeby w jednym miejscu się znalazły. Mieliśmy problemy z serwerem głównym i nie mogłem śledzić tematów na dgm, o 16 uciekam do domu i pojawię się wieczór.
Twoja Draczka oczywiście śliczna ! Zresztą jak pozostałe tu prezentowane buldożki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...