Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ferroo napisał(a):No mam nadzieje ze beda!! :lol:To nie moje szczeniaczki tylko Kręconego Loczka i to nie ja robiłam zdjęcia. On mi je przysłał na maila, więc poprosiłam Minimolosa, aby je tu umieścił, bo stwierdziłam, że sa b. ładne i warto je pokazać
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Draczyn jak będziesz miała kolejne zdjęcia z hodowli Kręcony Loczek to bardzo prosimy o opublikowanie.
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 pieski śliczne - zaraz poszukam tego kręconego loczka w necie. a co do serialu i buldożka - nosi imię 'grochówka" w filmie i jest ładny. nie było mowy o jego personaliach ani na początku, ani w napisach końcowych. ciekawe dlaczego?
misiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Pieski od Kręconego Loczka przepiękne...a szczególnie ten łaciaty :D .
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn jak będziesz miała kolejne zdjęcia z hodowli Kręcony Loczek to bardzo prosimy o opublikowanie.Musisz o to poprosić Kręconego Loczka. Tak jak już pisałam, jezcze nie umiem :B-fly: :2gunfire: :popcorn: :lilangel: :Fade-col: :changes: :changes: :changes:
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ats napisał(a):pieski śliczne - zaraz poszukam tego kręconego loczka w necie. a co do serialu i buldożka - nosi imię 'grochówka" w filmie i jest ładny. nie było mowy o jego personaliach ani na początku, ani w napisach końcowych. ciekawe dlaczego?Nie oglądałam filmu, bo wczoraj nawiedziła mnie psiapsiuła. Dawno się nie widziałyśmy, więc przeplotkowałyśmy cały wieczór. Loczek nie ma jeszcze strony w internecie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 misiaczek napisał(a):Pieski od Kręconego Loczka przepiękne...a szczególnie ten łaciaty :D .Czem Misiaczek nie było Cię wczoraj. My z Matrixem przegadaliśmy cały wieczór. A pieski faktycznie b. ładne 0X 0X 0X 0X
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 matrix..... napisał(a):te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)No co Ty Matrix - a moja Draczka. To jeszcze szczenię. Ona ma dopiero 7 miesięcy, a w miocie były 3 Laciatki. Tam gdzieś n poprzednich stronach jest zdjęcie jej siostry
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)No co Ty Matrix - a moja Draczka. To jeszcze szczenię. Ona ma dopiero 7 miesięcy, a w miocie były 3 Laciatki. Tam gdzieś n poprzednich stronach jest zdjęcie jej siostry Tak, wiem o Draczce ale ja sprawdzałem szczenięta z tych obecnych miotów które się teraz urodziły i te które mają w tej chwili 2-3 miesiące. No i Twoja Draczka pozostaje w hodowli, a ta z Kręconego Loczka chyba jest na sprzedaż.
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):te szczeniaczki są po Gracji Skarby Urszuli, jak sprawdzałem w sbf bardzo mało jest szczeniąt łaciatych w tej chwili chyba tylko ta suczka w hodowli Kręcony Loczek :)No co Ty Matrix - a moja Draczka. To jeszcze szczenię. Ona ma dopiero 7 miesięcy, a w miocie były 3 Laciatki. Tam gdzieś n poprzednich stronach jest zdjęcie jej siostry Tak, wiem o Draczce ale ja sprawdzałem szczenięta z tych obecnych miotów które się teraz urodziły i te które mają w tej chwili 2-3 miesiące. No i Twoja Draczka pozostaje w hodowli, a ta z Kręconego Loczka chyba jest na sprzedaż.Chyba ona nawet już jest zadatkowana, ale na100% nie jestem pewna :angel: :angel:
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anii']Krowki na lace :DTu masz Matrix łaciatki. Sciągnęłam je z pierwszych stron naszego postu. Zaraz poszukam jeszcze
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='anii']Heh to nie krowki, to cielaczki :D :D Fakt boskie, ale ja lubie tez buldozki plowe. Wkleje jeszcze kilka. Tu są następne
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o, dzięki ale ładne ta z prawej szczególnie mi się podoba :), choć ta z lewej też niczego sobie i tak symetrycznie rozłozone ma łatki
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Minimolos']Minimolosek musi zrobić nowe zdjęcia bo te są zrobione ponad 3 miesiące temu :lol: Aha, nosek już ma czarny :lol: Tu są dalsze łaciatki
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 bardzo ładne, cudowne jak siedzą obok siebie :D
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 i ta suczka od Minimolosa, dobrze, że je tutaj Draczyn przypomniałaś
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Minimolos'][quote name='Draczyn']Minimolos przesłałam fajne fotki na twego maila, mółbyś je tu umieścć. Myślę, że są fajne. Bardzo prosz e A to jest siostra Draczki w Nowym Yorku, ze swoim nowym panem
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A to moja piękna Draczka[quote name='AngelOfDeath']
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Na dziś chyba wystarczy, okropnie się napracowałam. przeleciałam 60 stron
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Witajcie Mnie dopiero teraz udało się przyjść. Szkoda tylko, że nikogo nie ma
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 anutka napisał(a):Witajcie Mnie dopiero teraz udało się przyjść. Szkoda tylko, że nikogo nie maJa też jestem narazie :B-fly: :B-fly:
matrix..... Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Draczyn napisał(a):To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Draczyn bardzo serdecznie dziękuję za piękne zdjęcia i za tyle pracy jaką włożyłaś w to, zeby w jednym miejscu się znalazły. Mieliśmy problemy z serwerem głównym i nie mogłem śledzić tematów na dgm, o 16 uciekam do domu i pojawię się wieczór. Twoja Draczka oczywiście śliczna ! Zresztą jak pozostałe tu prezentowane buldożki.
Recommended Posts