Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 anutka napisał(a):Niestety nie uda się. Właśnie próbowałam to inaczej zeskanować i powiększyć, ale niestety nie udało się.A może wkleić takie malutkie, bo to jedyna jej fotka jaka się zachowała, a jj właścicielka już dość dawno nie żyje
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie logujęTo wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało pewnie większośc osób wróci wieczorem i jak zwykle będziecie prowadzić ciekawe dyskusje...To zapraszamy Matrix na wieczorne pogawędki
matrix..... Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie logujęTo wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało pewnie większośc osób wróci wieczorem i jak zwykle będziecie prowadzić ciekawe dyskusje...To zapraszamy Matrix na wieczorne pogawędki Dziękuję , wpadnę wieczorem :) Draczyn czy myślisz, że znajomi nie istnieją - piszesz o tym na mam grzywacza...
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Spróbuje wkleić, ale to na prawde będzie maleńkie
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie logujęTo wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało pewnie większośc osób wróci wieczorem i jak zwykle będziecie prowadzić ciekawe dyskusje...To zapraszamy Matrix na wieczorne pogawędki Dziękuję , wpadnę wieczorem :) Draczyn czy myślisz, że znajomi nie istnieją - piszesz o tym na mam grzywacza...Myślę, że to historia science fiction, ale mogę się mylić
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 anutka napisał(a):Spróbuje wkleić, ale to na prawde będzie maleńkieMaleńkie, ale zawsze będzie. To była jedna z najładniejszych suk w tamtych czasach
ats Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Bardzo podoba mi się zdjęcie Królicy. Żałuje, ze nie mogę teraz często bywać na forum (wyjazdy, pisanie, babcia...), ale gdy tylko mogę, to sobie czytam... po monitorze biega mi pająk o nazwie skakun arlekinowaty - jest sliczny! Skakuny sa fajne - maja bardzo dobry wzrok i polują goniąc swoje ofiary i skacząc na nie.
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 ats napisał(a):Bardzo podoba mi się zdjęcie Królicy. Żałuje, ze nie mogę teraz często bywać na forum (wyjazdy, pisanie, babcia...), ale gdy tylko mogę, to sobie czytam... po monitorze biega mi pająk o nazwie skakun arlekinowaty - jest sliczny! Skakuny sa fajne - maja bardzo dobry wzrok i polują goniąc swoje ofiary i skacząc na nie.Ats zamiast tu z nami pogadać o buldożkach, to ty ganiasz za pająkami :agrue: :scatter: :snipersm: :snipersm:
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A oto reszta zdjęć: Wystawa Francja 1986r. Wystawa Warszawa 1998r. Światowa Wystawa Wiedeń 1996r. Wystawa Warszawa 1993r. Wystawa Warszawa 1991r. Wystawa międzynarodowa - północna Holadnia 1985r. Wystawa Poznań 1988r.
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dzięki Anutko, myślę, że stare zdjęcia z wystaw też będą interesujące pomomo , że nie są to buldożki 0X 0X 0X
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nie ma za co. Teraz mam już komplet zdjęć - wypale Ci je na płytkę CD i oddam razem ze zdjęciami na wystawie
matrix..... Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 i zdjęcie siberiana się znalazło. To typowy przedstawiciel rasy w tamtych latach, użytkowy, biegający, prawdopodobnie z którejś z czeskich hodowli. Jak u nas husky pojawiły się na ringach wystawowych to były właśnie w takim typie.
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 matrix..... napisał(a):i zdjęcie siberiana się znalazło. To typowy przedstawiciel rasy w tamtych latach, użytkowy, biegający, prawdopodobnie z którejś z czeskich hodowli. Jak u nas husky pojawiły się na ringach wystawowych to były właśnie w takim typie.Nie pamiętam już z jakiej hodowli, pamiętam tylko, że miał każde oko innego koloru i stad to zdjęcie
matrix..... Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 myslę, ze mogł być czeskim psem z którym właściciel przyjechał do nas na wystawę
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Przypomniałam sobie . Było tak jak mówisz, bo pamiętam, że nie wszystko rozumieliśmy, co właściciel nam opowiadał
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Inne pieski z fotek ładne....ale dla mnie, nie ma jak buldożki :D !!!!!!!!!!!
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Każda rasa ma swój uok, ale masz rację nie ma jak buldóżki
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 jasne,że urokliwe wszystkie :D ...ale ja kocham nietoperki :iloveyou:
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 misiaczek napisał(a):jasne,że urokliwe wszystkie :D ...ale ja kocham nietoperki :iloveyou:U nas na nagiego cińskiego grzywacza wołamy w domu Nietoperek :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No dalej hodowle hop, hop do góry :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: :evil: :evil:
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nawet te zdjęcia nie zachęciły buldomaniaków do rozmów. Szkoda
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nie martw sie Anulko na 100nieszczęsść policzyłam dziś tylo 4 posty (z tych dla mnie widocznych). U nas jest jednak dużo więcej. Teraz dieci idą do szkoły, wszyscy latają po sklepah. Na grzywaczykach zawsze jest tłok, a dziś tylko 3 osoby, tak jak u nas. Moż wiezorem się zjawią
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ja myślę,że jutro bedzie lepiej...dziś jakiś taki, ciężki dzień,mi się nic nie chce....moze innym też :P
Recommended Posts