anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='misiaczek']Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię? Ja robie tak samo jak napisałam wcześniej tylko po kliknięciu na cytuj, kiedy pojawia się napisz wiadomość, kasuję część wiadomości, której nie chce cytować. Po prostu zaznaczam kawałek do usunięcia i naciskam Delete. Musisz uważać tylko żeby nie usunąć znaczników quote
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 misiaczek napisał(a):Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię? To resztę wymazujesz przy pomocy Backspace, tylko zawsze quote po obu stronach w nawiasach zostawiaj
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='anutka'][quote name='misiaczek']Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię? Ja robie tak samo jak napisałam wcześniej tylko po kliknięciu na cytuj, kiedy pojawia się napisz wiadomość, kasuję część wiadomości, której nie chce cytować. Po prostu zaznaczam kawałek do usunięcia i naciskam Delete. Musisz uważać tylko żeby nie usunąć znaczników quot e Anutko ja u siebie nie mam DELETE
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na pewno masz tylko z boku. Możesz też nacisnąć Backspace - to nie ma różnicy.
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 anutka napisał(a):Na pewno masz tylko z boku. Możesz też nacisnąć Backspace - to nie ma różnicy. Mam tylko malutki klawisz Del, czy to to?
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Tak to jest to, ale tak jak już psiałąm to nie ma różnicy. Mnie jest wygodniej używać Delete i dlatego tak na pisałam, ale oczywiście Backspace działa tak samo
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzięki Anutko. ja narazie uciekam do swoich obowwiązków
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 elżbietarusos napisał(a): Trenuję Nie wiem jeszcze co należy wyrzucić z tekstu , ale się dowiem. Nadal trenuję.
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Bardzo dobrze Ci idzie. Jak się czujesz, jako starsza pani, bo ja całkiem nieżle ale ja faktycznie jeśtem od Ciebie starsza, a tobie przy okazi sę oberwao. Nasz mistrzunio zaczyna ze starości i z zazdrości ślepnąć. Jak on teraz dojży psy - biedaczek
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Jakaś epidemia na tym temacie też pustki, no to i ja się zmywam pa,pa,pa :evilbat: 0X :evilbat: :evil: :x :o :( :lol: :cry: :fadein: :agrue: :angel: :wink: :oops: 8) :) :D :-? :P :roll: :drinking: :D :robot: :rofl: :morning: :onfire: :baby: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :loveu: :nerwy: :pissed: :saeek: :shake: :stupid: :wallbash: :wolfie: :sweetCyb: :sg168: :saint1: :terazpol: :niewiem: :lukdot: :krach: :ices_bla: :happy1: :ghost_2: :drink1: :cool2: :boom: :baddevil: :usa :smilecol: :rocol: :multi: :icecream: :new-bday: :angel: :oops: :) :drinking:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn napisał(a):Jakaś epidemia na tym temacie też pustki, no to i ja się zmywam pa,pa,pa :evilbat: 0X :evilbat: :evil: :x :o :( :lol: :cry: :fadein: :agrue: :angel: :wink: :oops: 8) :) :D :-? :P :roll: :drinking: :D :robot: :rofl: :morning: :onfire: :baby: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :loveu: :nerwy: :pissed: :saeek: :shake: :stupid: :wallbash: :wolfie: :sweetCyb: :sg168: :saint1: :terazpol: :niewiem: :lukdot: :krach: :ices_bla: :happy1: :ghost_2: :drink1: :cool2: :boom: :baddevil: :usa :smilecol: :rocol: :multi: :icecream: :new-bday: :angel: :oops: :) :drinking:Ciekawa byłam czy te ikony przejdą w cytacie
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ale bałaganu narobiłam, ale przynajmniej coś się dzieje i jest kolorowo, no i przy okazji się podszkoliłam :robot: :rofl: :scared: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :saeek: :pissed: :stupid: :wallbash: :sg168: :niewiem: :krach: :ghost_2: :evilgrin: :drink1: :boom: :smilecol: :rocol: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday: :angel: :oops: :agrue: :infinity: :n00b: :scatter: :snipersm: :beerchug: :buzi: :drink_2: :evillaug: :grins: :haha: :icon_roc: :calus: :madgo: :nono: :roflt: :zly7: :talker: :ylsuper: :sleep: :question: :laola: :drinka: :cooldevi: :kociak: :bigcry: :2gunfire: :shocked!: :B-fly: :roll: :B-fly: :lilangel: :popcorn: :BIG: :sleeping: :turn-l: :silly: :sleeping:
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 ale się fajnie tu bawicie! wreszcie jestem na forum i nadrabiam braki w czytaniu.
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Cześć Ats, ja niestety wpadam od czasu do czasu i muszeać. Do wieczra :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn Jak na starszą panią czuję się całkiem nieźle. Trzy razy już usiłowałam Cię o tym zapewnić, pisząc posta na dogomanii , i każdorazowo zjawiał się jakiś niezapowiedziany gość. Latem mamy oblężenie turystów . Są to właściciele piesków z naszej hodowli , lub zaprzyjaźnieni hodowcy , którzy jadąc do jakiegoś kurortu robią sobie u nas przerwę na kawę. Takie spotkania są przemiłe , ale zupełnie dezorganizują nas. Aż boję się pomyśleć co będzie po wystawie we Włocławku , już zapowiedział się tabun gości.
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ja ostatnio przejezdżałam kilka razy przez Włocławek i nawet nie wiedziałam, że mozna wpaść do Ciebie na herbatkę;) ;) Odkąd Cię znam Włocławek nabrał uroku w moich oczach ;). A co do Twojej formy - daj spokój, nikt o zdrowych zmysłach nie zarzuciłby Ci starczej demencji :lol:
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Można , ale większość z naszych gości nie zapowiada swoich wizyt. Czasami trafiają na poród , operację , krycie , to dla nich fascynujące , ale dla nas to duży stres. W takich chwilach najważniejsze jest tylko zwierzątko , gość zaś w tym momencie robi za intruza. Cały czas mamy nie wyremontowany dom , więc do dyspozycji gości jest jedynie jeden mały pokoik.
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Miałaś jeszcze całkiem ładny tarasik na świerzym powietrzu. Nas tam przyjmowałaś i było b. sympatycznie. Suczka u krycia też była, ale to był tylko mały przerywnik, więc nie przesadzaj było wszystko ok :D :D :D :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Z hodowcami , to jeszcze jest O.K. Oni to rozumieją , ale czasami trudno wyjaśnić , że pieski nie muszą się w sobie zakochac by mieć dzieci oraz , że lepiej jest pomóc przy kryciu niż pozwolić na romantyczne pląsy , ryzykując przy tym zdrowie, a nawet życie reproduktora .
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Każdy posiadający pieska napwno to zrozumie i będzi u Was czuł się mile i sympatycznie :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [b]Hodowla "KRÓL ARLEKIN" z Kielc postanowiła dołączyć do grona osób zapisanych na tym forum. Wszystkich Serdecznie Witamy. My sl e że część z Was nas zna a dla tych co na s nie znają podaję adres strony internetowej : http://krolarlekin.w.interia.pl Serdecznie Zapraszamy i Pozdrawiamy (alt+p)
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Oczywiście, że was znamy i bardzo nam miło, że porozmawiacie z nami od czasu do czasu. Witajcie na DOGO :D
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzięki za miłe przyjęcie! Co do pogadania to faktycznie gadamy od czasu do czasu - ale jakże życzliwie :P Hmm cięzko pogodzić pracę zawodową, hodowlę i kontakty z ludzmi - tak by na wszystko starczały te 24 g. na dobę :P Jednakże bardzo usilnie staramy się - czego dowodem jest nasze przybycie na to forum :D
Recommended Posts