Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię?
Ja robie tak samo jak napisałam wcześniej tylko po kliknięciu na cytuj, kiedy pojawia się napisz wiadomość, kasuję część wiadomości, której nie chce cytować. Po prostu zaznaczam kawałek do usunięcia i naciskam Delete. Musisz uważać tylko żeby nie usunąć znaczników quote

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię?
To resztę wymazujesz przy pomocy Backspace, tylko zawsze quote po obu stronach w nawiasach zostawiaj

Posted

[quote name='anutka'][quote name='misiaczek']Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię?
Ja robie tak samo jak napisałam wcześniej tylko po kliknięciu na cytuj, kiedy pojawia się napisz wiadomość, kasuję część wiadomości, której nie chce cytować. Po prostu zaznaczam kawałek do usunięcia i naciskam Delete. Musisz uważać tylko żeby nie usunąć znaczników quot e Anutko ja u siebie nie mam DELETE

Posted

Tak to jest to, ale tak jak już psiałąm to nie ma różnicy. Mnie jest wygodniej używać Delete i dlatego tak na pisałam, ale oczywiście Backspace działa tak samo

Posted

Bardzo dobrze Ci idzie. Jak się czujesz, jako starsza pani, bo ja całkiem nieżle ale ja faktycznie jeśtem od Ciebie starsza, a tobie przy okazi sę oberwao. Nasz mistrzunio zaczyna ze starości i z zazdrości ślepnąć. Jak on teraz dojży psy - biedaczek

Posted

Jakaś epidemia na tym temacie też pustki, no to i ja się zmywam pa,pa,pa :evilbat: 0X :evilbat: :evil: :x :o :( :lol: :cry: :fadein: :agrue: :angel: :wink: :oops: 8) :) :D :-? :P :roll: :drinking: :D :robot: :rofl: :morning: :onfire: :baby: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :loveu: :nerwy: :pissed: :saeek: :shake: :stupid: :wallbash: :wolfie: :sweetCyb: :sg168: :saint1: :terazpol: :niewiem: :lukdot: :krach: :ices_bla: :happy1: :ghost_2: :drink1: :cool2: :boom: :baddevil: :usa :smilecol: :rocol: :multi: :icecream: :new-bday: :angel: :oops: :) :drinking:

Posted

Draczyn napisał(a):
Jakaś epidemia na tym temacie też pustki, no to i ja się zmywam pa,pa,pa :evilbat: 0X :evilbat: :evil: :x :o :( :lol: :cry: :fadein: :agrue: :angel: :wink: :oops: 8) :) :D :-? :P :roll: :drinking: :D :robot: :rofl: :morning: :onfire: :baby: :scared: :Dog_run: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :loveu: :nerwy: :pissed: :saeek: :shake: :stupid: :wallbash: :wolfie: :sweetCyb: :sg168: :saint1: :terazpol: :niewiem: :lukdot: :krach: :ices_bla: :happy1: :ghost_2: :drink1: :cool2: :boom: :baddevil: :usa :smilecol: :rocol: :multi: :icecream: :new-bday: :angel: :oops: :) :drinking:
Ciekawa byłam czy te ikony przejdą w cytacie

Posted

Ale bałaganu narobiłam, ale przynajmniej coś się dzieje i jest kolorowo, no i przy okazji się podszkoliłam :robot: :rofl: :scared: :Dog_run: :HUT012: :klacz: :saeek: :pissed: :stupid: :wallbash: :sg168: :niewiem: :krach: :ghost_2: :evilgrin: :drink1: :boom: :smilecol: :rocol: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday: :angel: :oops: :agrue: :infinity: :n00b: :scatter: :snipersm: :beerchug: :buzi: :drink_2: :evillaug: :grins: :haha: :icon_roc: :calus: :madgo: :nono: :roflt: :zly7: :talker: :ylsuper: :sleep: :question: :laola: :drinka: :cooldevi: :kociak: :bigcry: :2gunfire: :shocked!: :B-fly: :roll: :B-fly: :lilangel: :popcorn: :BIG: :sleeping: :turn-l: :silly: :sleeping:

Posted

Draczyn
Jak na starszą panią czuję się całkiem nieźle.
Trzy razy już usiłowałam Cię o tym zapewnić, pisząc posta na dogomanii , i każdorazowo zjawiał się jakiś niezapowiedziany gość.
Latem mamy oblężenie turystów . Są to właściciele piesków z naszej hodowli ,
lub zaprzyjaźnieni hodowcy , którzy jadąc do jakiegoś kurortu robią sobie u nas przerwę na kawę.
Takie spotkania są przemiłe , ale zupełnie dezorganizują nas.
Aż boję się pomyśleć co będzie po wystawie we Włocławku , już zapowiedział się tabun gości.

Posted

Ja ostatnio przejezdżałam kilka razy przez Włocławek i nawet nie wiedziałam, że mozna wpaść do Ciebie na herbatkę;) ;)
Odkąd Cię znam Włocławek nabrał uroku w moich oczach ;).
A co do Twojej formy - daj spokój, nikt o zdrowych zmysłach nie zarzuciłby Ci starczej demencji :lol:

Posted

Można , ale większość z naszych gości nie zapowiada swoich wizyt.
Czasami trafiają na poród , operację , krycie , to dla nich fascynujące , ale dla nas to duży stres. W takich chwilach najważniejsze jest tylko zwierzątko , gość zaś w tym momencie robi za intruza.
Cały czas mamy nie wyremontowany dom , więc do dyspozycji gości jest jedynie jeden mały pokoik.

Posted

Miałaś jeszcze całkiem ładny tarasik na świerzym powietrzu. Nas tam przyjmowałaś i było b. sympatycznie. Suczka u krycia też była, ale to był tylko mały przerywnik, więc nie przesadzaj było wszystko ok :D :D :D :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

Z hodowcami , to jeszcze jest O.K. Oni to rozumieją , ale czasami trudno wyjaśnić , że pieski nie muszą się w sobie zakochac by mieć dzieci oraz , że lepiej jest pomóc przy kryciu niż pozwolić na romantyczne pląsy , ryzykując przy tym zdrowie, a nawet życie reproduktora .

Posted

Dzięki za miłe przyjęcie!

Co do pogadania to faktycznie gadamy od czasu do czasu - ale jakże życzliwie :P

Hmm cięzko pogodzić pracę zawodową, hodowlę i kontakty z ludzmi - tak by na wszystko starczały te 24 g. na dobę :P

Jednakże bardzo usilnie staramy się - czego dowodem jest nasze przybycie na to forum :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...