Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 anutka napisał(a):Dzień dobry Draczyn. W takim razie czy ja na pewno posiadam buldożka?? :wink: Matylda robi pobudkę zawsze o 6 rano - czasami jeszcze wcześniej Ale nasze wyrowadzane są wieczorem ostatni raz o 12ej w nocy, to rano muszą dłużej pospać
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gośka napisał(a):Moje przeważnie też śpią do 10-tej, ale dzisiaj kazały się wypuścić na słoneczko o 6 rano :evil: :lol: Własnie chyba w związku z tym że sobota, a na wsi ludzie mają chyba czas tylko w sobotę, bo odkąd tu mieszkam to właśnie w weekend jest największy ruch, a psy mają uciechę, że nareszcie coś się dzieje za płotem. U nas codziennie coś się dzieje za łotem przez cały dzień a tylko w nocy jest głucha cisza
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Brr, Warszawa jest okropna, dlatego uciekłam stamtąd w zeszłym roku i mam święty spokój :wink:
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Moja troche wcześniej, ale w tygodniu śpi dłużej. Z resztą jak byłyśmy na wakacjach też wychodziła koło 20 na ostatni spacer, a rano była o 10 ściągana na siłę na spacer. Teraz to wygląda tak, że o 6 rano zaczyna po nas skakać i chce się bawić.
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Tak na marginesie Draczyn, to czy Twój mąż strzyże psy???
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gośka napisał(a):Tak na marginesie Draczyn, to czy Twój mąż strzyże psy??? Strzyże od 25 lat, no i pozatym ładnie wystawia. Te sukcesy hodowlane, to głównie jego zasługa, bo ja nie mm talentu do wystawiania
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='"anutka"']Moja troche wcześniej, ale w tygodniu śpi dłużej. Z resztą jak byłyśmy na wakacjach też wychodziła koło 20 na ostatni spacer, a rano była o 10 ściągana na siłę na spacer. Teraz to wygląda tak, że o 6 rano zaczyna po nas skakać i chce się bawić.[/quote Twoja Matylda Anutko wie doskonale, że wszyscy ją bardzo kochają i pozwala sobie na takie brewere, jak skakanie o 6ej rano, moich jest 7 , jakby zaczęły po mnie skakać, to nieżle by mnie posiniaczyły]
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gośka napisał(a):No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D Miło mi to słyszeć, muszę mu powtórzyć, będzie cały szczśliwy
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Kochają, kochają, ale czasami mają już dosyć. A co do cytatów to nie wychodzą Ci, ponieważ swoją treść wiadomości wpisujesz w znacznyku [/quote ] Powinno to wyglądac raczej tak bla, blai dopiero tu treść Twojej wiadomości
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzięki . teraz będę uważała , aby zostawić to quote, czy jak mu tam - język sobie można połamać
matrix..... Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn napisał(a):Gośka napisał(a):No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D Miło mi to słyszeć, muszę mu powtórzyć, będzie cały szczśliwy może nawet zacznie pisać na dogomanii ? 8)
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn napisał(a):Dzięki . teraz będę uważała , aby zostawić to quote, czy jak mu tam - język sobie można połamać quote ale koniecznie musi być to quote w kwaratowych nawiasach []
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Witam wszystkich. Piękny dziś poranek.Słoneczny. Anutko mi też cytaty nie wychodzą ,wczoraj trenowałam i nic.A juz napewno nie pokazuje sie u mnie,kto napisał ten cytat.Ale ze mnie tłuczek,aż mi wstyd :oops: . Czy możesz opisać po kolei co robić? Z góry dziękuję :D .
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):Gośka napisał(a):No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D Miło mi to słyszeć, muszę mu powtórzyć, będzie cały szczśliwy może nawet zacznie pisać na dogomanii ? 8) Nie możemy pisywać razem bo mamy tylko jeden komputer. n nieraz mi dyktuje, co mam napisać. Dwie osoby z jednego komutera nie mogą się niestety zalogować, a pozatym on jest jeszcze grszym dyslektykiem niż ja
Moloska Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 jesli cytujesz caly teskt to robisz cytuj-kilkasz na to(taka inoka jest powyzej teskstu,ktory cchesz cytowac). Gduy na to nacisniej widac tekst,ktory cytowalas. Ponizej niego dopisujesz wlasna tresc.
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Witaj Misiaczku Już tłumacze: Przy każdym poście na dole, po prawej stronie są dwa znaczki: Cytuj i strzałka do góry. Wybierasz post, który chcesz cytować i przy nim naciskasz Cytuj. Otworzy Ci się okno nowej wiadomości z całym kodem cytowanej wiadomości. Będzie to wyglądało tak: "misiaczek" napisał(a):Witam wszystkich. Piękny dziś poranek.Słoneczny. Anutko mi też cytaty nie wychodzą ,wczoraj trenowałam i nic.A juz napewno nie pokazuje sie u mnie,kto napisał ten cytat.Ale ze mnie tłuczek,aż mi wstyd :oops: . Czy możesz opisać po kolei co robić? Z góry dziękuję :D . Po ostatnim znaczniku quote zaczynasz pisać swoją treść. To jest chyba najprostszy sposób.Ale pokręciłąm - mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi. ;)
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 misiaczek napisał(a):Witam wszystkich. Piękny dziś poranek.Słoneczny. Anutko mi też cytaty nie wychodzą ,wczoraj trenowałam i nic.A juz napewno nie pokazuje sie u mnie,kto napisał ten cytat.Ale ze mnie tłuczek,aż mi wstyd :oops: . Czy możesz opisać po kolei co robić? Z góry dziękuję :D .Dieńdobry Misiaczek. nie jesteś żaden tłuczek. Ja też pół nocy trenowałam i dopiero teraz zaczęłó mi wychodzić - to nie tkie proste. Dzięki dziewczyny za instrukcje
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 misiaczek napisał(a):Anutka dzięki zaraz spróbuję
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Anutka,a jesli tylko jakieś zdanie z całości chcę zacytować,to co robię?
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 misiaczek napisał(a):udało się, dzięki bardzo! No jak się raz udało to teraz już pójdzie gładko. Brawo!
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Idę na jakieś śniadanko....ale jeszcze wpadnę.
Recommended Posts