Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

anutka napisał(a):
Dzień dobry Draczyn.
W takim razie czy ja na pewno posiadam buldożka?? :wink: Matylda robi pobudkę zawsze o 6 rano - czasami jeszcze wcześniej
Ale nasze wyrowadzane są wieczorem ostatni raz o 12ej w nocy, to rano muszą dłużej pospać

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
Moje przeważnie też śpią do 10-tej, ale dzisiaj kazały się wypuścić na słoneczko o 6 rano :evil: :lol: Własnie chyba w związku z tym że sobota, a na wsi ludzie mają chyba czas tylko w sobotę, bo odkąd tu mieszkam to właśnie w weekend jest największy ruch, a psy mają uciechę, że nareszcie coś się dzieje za płotem.
U nas codziennie coś się dzieje za łotem przez cały dzień a tylko w nocy jest głucha cisza

Posted

Moja troche wcześniej, ale w tygodniu śpi dłużej. Z resztą jak byłyśmy na wakacjach też wychodziła koło 20 na ostatni spacer, a rano była o 10 ściągana na siłę na spacer.
Teraz to wygląda tak, że o 6 rano zaczyna po nas skakać i chce się bawić.

Posted

Gośka napisał(a):
Tak na marginesie Draczyn, to czy Twój mąż strzyże psy???
Strzyże od 25 lat, no i pozatym ładnie wystawia. Te sukcesy hodowlane, to głównie jego zasługa, bo ja nie mm talentu do wystawiania

Posted

No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D

Posted

[quote name='"anutka"']Moja troche wcześniej, ale w tygodniu śpi dłużej. Z resztą jak byłyśmy na wakacjach też wychodziła koło 20 na ostatni spacer, a rano była o 10 ściągana na siłę na spacer.
Teraz to wygląda tak, że o 6 rano zaczyna po nas skakać i chce się bawić.[/quote Twoja Matylda Anutko wie doskonale, że wszyscy ją bardzo kochają i pozwala sobie na takie brewere, jak skakanie o 6ej rano, moich jest 7 , jakby zaczęły po mnie skakać, to nieżle by mnie posiniaczyły]

Posted

Gośka napisał(a):
No widzisz :lol: To w takim razie ja do niego jakieś kilka lat temu dzwoniłam, jak kupiłam mojego pierwszego pudla na wystawy :D Nie miałam wtedy pojęcia o pudlach, pielęgancji itp. I tylko z samej rozmowy tel. sporo mi podpowiedział :D
Miło mi to słyszeć, muszę mu powtórzyć, będzie cały szczśliwy

Posted

Kochają, kochają, ale czasami mają już dosyć.
A co do cytatów to nie wychodzą Ci, ponieważ swoją treść wiadomości wpisujesz w znacznyku [/quote ]
Powinno to wyglądac raczej tak

bla, bla
i dopiero tu treść Twojej wiadomości

Posted

Draczyn napisał(a):
Gośka napisał(a):

może nawet zacznie pisać na dogomanii ? 8)

Posted

Draczyn napisał(a):
Dzięki . teraz będę uważała , aby zostawić to quote, czy jak mu tam - język sobie można połamać

quote ale koniecznie musi być to quote w kwaratowych nawiasach []

Posted

Witam wszystkich.
Piękny dziś poranek.Słoneczny.
Anutko mi też cytaty nie wychodzą ,wczoraj trenowałam i nic.A juz napewno nie pokazuje sie u mnie,kto napisał ten cytat.Ale ze mnie tłuczek,aż mi wstyd
:oops: . Czy możesz opisać po kolei co robić? Z góry dziękuję :D .

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Gośka napisał(a):

może nawet zacznie pisać na dogomanii ? 8)
Nie możemy pisywać razem bo mamy tylko jeden komputer. n nieraz mi dyktuje, co mam napisać. Dwie osoby z jednego komutera nie mogą się niestety zalogować, a pozatym on jest jeszcze grszym dyslektykiem niż ja

Posted

jesli cytujesz caly teskt to robisz cytuj-kilkasz na to(taka inoka jest powyzej teskstu,ktory cchesz cytowac).
Gduy na to nacisniej widac tekst,ktory cytowalas.
Ponizej niego dopisujesz wlasna tresc.

Posted

Witaj Misiaczku
Już tłumacze:
Przy każdym poście na dole, po prawej stronie są dwa znaczki: Cytuj i strzałka do góry. Wybierasz post, który chcesz cytować i przy nim naciskasz Cytuj. Otworzy Ci się okno nowej wiadomości z całym kodem cytowanej wiadomości.
Będzie to wyglądało tak:

"misiaczek" napisał(a):
Witam wszystkich.
Anutko mi też cytaty nie wychodzą ,wczoraj trenowałam i nic.A juz napewno nie pokazuje sie u mnie,kto napisał ten cytat.Ale ze mnie tłuczek,aż mi wstyd

Po ostatnim znaczniku quote zaczynasz pisać swoją treść.
To jest chyba najprostszy sposób.Ale pokręciłąm - mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi. ;)

Posted

misiaczek napisał(a):
Witam wszystkich.
Dieńdobry Misiaczek. nie jesteś żaden tłuczek. Ja też pół nocy trenowałam i dopiero teraz zaczęłó mi wychodzić - to nie tkie proste. Dzięki dziewczyny za instrukcje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...