misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn,cały czas czekam na fotki....bo on mi napisał,że wysłał a ja ich nie dostałam.Jeszcze raz będzie próbował. Ewa ja jestem z ZG i będę jako kibic,bo nie wystawiam Miśki :D
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Dzięki Draczyn jutro się w to zaopatrzę , Misiaczek ja tez jestem z Zielonki i organizuję wystawę w Zielonej! Przyjde na 100% na bulgotki , jak Cię znajdę ?
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 To może jeszcze przyjdą, ale nie sądzę,aby umial to robić, to nie jest takie proste. Ewa my się nie wybieramy, bo to szzmat drogi, a do wrocławia nie jeżdzimy,bo tam P. Ch organizuje ring dla swoich
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Och kurcze ja we wrocławiu jadę w sobotę na swoje corgi , a w niedzielę z siostra na yorki , bo ona wystawia swoją pociechę i chciałam tez popatrzeć na bulgotki , zobaczymy jak ocenia Pan Ch.
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ewa a nie będziesz wystawiać cardiganów?To ja bym Cie po nich poznała. Oglądałam Twoją stronę...myślałam,że jesteś z Lubska :D
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Z Lubska jestem od 10 lat , a przedtem , tzn. przed małżeństwem mieszkałam od urodzenia w Zielonce i tam też jestem w związku kierownikiem pasterskich , ja będę przy sędziach w kuchni ( dobra fucha mówię wam ) i tam mnie znajdziesz , wpadnij na kawę i ciacho ! Nie wystawiam cardi , bo mam suki które dopiero na wrocław będą juniorami , mam miot w domu to mamunia tez nie nadaje się na wystawy , a tatuś siedzi w danii i produkuje tam super corgi , został wypożyczony.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 On nie ocenia tylko zaprasza znajomych sędziów i zaprzyjażnionych wystawców. W ubiegły roku podobno z kuflem piwa siedział z sędziną na ringu i sugerował kto ma wygrać. Mnie tam nie było, ale 3 osoby mi to opowiadały
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No to pięknie sie prezentował , całkiem przyzwoicie z klasą, a kto mu coś powie , no nie.
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Chyba idę kimać , moja bulgotka już chrapie - lubię to jej pochrapywanie. Nie mówcie nikomu ale ona ze mną śpi , jak taka kluseczka się wtuli i śpimy sobie do rana.( Wiem wiem nie powinna , cardi śpią na swoich miejscach ale u niej nie wyobrażam sobie jej nie przytulić, tak już zostanie). Dobranocka dla wszystkich , papapa do jutra.
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Kiepsko mi się dziś pisze,bo co napisze post i naciskam wyślij....to wylatuję z forum :lol: i później nie moge ponownie na nie wejść przez jakiś czas...nie wiem co się dzieje
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ewa nie przejmuj się...ja też śpię z Miśką :lol: ....a raczej ona ze mną :lol:
matrix..... Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn napisał(a):On nie ocenia tylko zaprasza znajomych sędziów i zaprzyjażnionych wystawców. W ubiegły roku podobno z kuflem piwa siedział z sędziną na ringu i sugerował kto ma wygrać. Mnie tam nie było, ale 3 osoby mi to opowiadały :o :o :o :o
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Cześć Matriź miło,że nas odwiedziłeś. Zdziwiłeś się. Ostatni raz byliśmy na klubówce we Wrocku parę lat temu, gdy sędzina ze Szwecji ustawiła nas na 2im miejscu w hodowlach całej 9ej grupy, to organizator podskoczył do poum i krzyczał, aby natycmiast zejść, bo to jakaś pomyłka. Dopiero sędzina przywołala go do orządku i kazała nam ostać. Smutne , ale prawdziwe
matrix..... Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn napisał(a):Cześć Matriź miło,że nas odwiedziłeś. Zdziwiłeś się. Ostatni raz byliśmy na klubówce we Wrocku parę lat temu, gdy sędzina ze Szwecji ustawiła nas na 2im miejscu w hodowlach całej 9ej grupy, to organizator podskoczył do poum i krzyczał, aby natycmiast zejść, bo to jakaś pomyłka. Dopiero sędzina przywołala go do orządku i kazała nam ostać. Smutne , ale prawdziwe powiedziałbym,ze to jest przerażające. Czytam sobie jak ciekawie między sobą opowiadacie. Draczyn, wartało czekać - coraz więcej osób w buldozkowym temacie, ale dogomania coś dzisiaj się sprzeciwia i ciągle się wyłącza :(
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Okropnie się dziś naęczyłam, co napiszę post to mi gdzięs odfruwa, albo całe dogo ucieka
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Dobranoc wszystkim. Cos dzisiaj oczy mi się kleją. idę spać
matrix..... Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Witam! W tak ładny poranek nikogo jeszcze nie ma? Rozumiem, jesteście na spacerku ze swoimi psami :D
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Matrix ale z Ciebie ranny ptaszek :wink: No fakt nikogo z budożków nie ma.
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Witajcie, przecież dziś sobota tak, ze wszyscy pewnie jeszcze śpią.
matrix..... Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gośka napisał(a):Matrix ale z Ciebie ranny ptaszek :wink: No fakt nikogo z budożków nie ma. Psy mnie przyzwyczaiły :) do wczesnego wstawania, o 5 rano najczęściej :D
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzieńdobry Anutko Gośka i Matrix, buldożki to wielkie śpiochy, rano też lubią pospać, a ja też jestem nocny Marek. Witajcie
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzień dobry Draczyn. W takim razie czy ja na pewno posiadam buldożka?? :wink: Matylda robi pobudkę zawsze o 6 rano - czasami jeszcze wcześniej
Gośka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Moje przeważnie też śpią do 10-tej, ale dzisiaj kazały się wypuścić na słoneczko o 6 rano :evil: :lol: Własnie chyba w związku z tym że sobota, a na wsi ludzie mają chyba czas tylko w sobotę, bo odkąd tu mieszkam to właśnie w weekend jest największy ruch, a psy mają uciechę, że nareszcie coś się dzieje za płotem.
Recommended Posts