Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Draczyn,cały czas czekam na fotki....bo on mi napisał,że wysłał a ja ich nie dostałam.Jeszcze raz będzie próbował.
Ewa ja jestem z ZG i będę jako kibic,bo nie wystawiam Miśki :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Draczyn jutro się w to zaopatrzę , Misiaczek ja tez jestem z Zielonki i organizuję wystawę w Zielonej!
Przyjde na 100% na bulgotki , jak Cię znajdę ?

Posted

To może jeszcze przyjdą, ale nie sądzę,aby umial to robić, to nie jest takie proste. Ewa my się nie wybieramy, bo to szzmat drogi, a do wrocławia nie jeżdzimy,bo tam P. Ch organizuje ring dla swoich

Posted

Och kurcze ja we wrocławiu jadę w sobotę na swoje corgi , a w niedzielę z siostra na yorki , bo ona wystawia swoją pociechę i chciałam tez popatrzeć na bulgotki , zobaczymy jak ocenia Pan Ch.

Posted

Z Lubska jestem od 10 lat , a przedtem , tzn. przed małżeństwem mieszkałam od urodzenia w Zielonce i tam też jestem w związku kierownikiem pasterskich , ja będę przy sędziach w kuchni ( dobra fucha mówię wam ) i tam mnie znajdziesz , wpadnij na kawę i ciacho !
Nie wystawiam cardi , bo mam suki które dopiero na wrocław będą juniorami , mam miot w domu to mamunia tez nie nadaje się na wystawy , a tatuś siedzi w danii i produkuje tam super corgi , został wypożyczony.

Posted

On nie ocenia tylko zaprasza znajomych sędziów i zaprzyjażnionych wystawców. W ubiegły roku podobno z kuflem piwa siedział z sędziną na ringu i sugerował kto ma wygrać. Mnie tam nie było, ale 3 osoby mi to opowiadały

Posted

Chyba idę kimać , moja bulgotka już chrapie - lubię to jej pochrapywanie.
Nie mówcie nikomu ale ona ze mną śpi , jak taka kluseczka się wtuli i śpimy sobie do rana.( Wiem wiem nie powinna , cardi śpią na swoich miejscach ale u niej nie wyobrażam sobie jej nie przytulić, tak już zostanie).
Dobranocka dla wszystkich , papapa do jutra.

Posted

Kiepsko mi się dziś pisze,bo co napisze post i naciskam wyślij....to wylatuję z forum :lol: i później nie moge ponownie na nie wejść przez jakiś czas...nie wiem co się dzieje

Posted

Draczyn napisał(a):
On nie ocenia tylko zaprasza znajomych sędziów i zaprzyjażnionych wystawców. W ubiegły roku podobno z kuflem piwa siedział z sędziną na ringu i sugerował kto ma wygrać. Mnie tam nie było, ale 3 osoby mi to opowiadały

:o :o :o :o

Posted

Cześć Matriź miło,że nas odwiedziłeś. Zdziwiłeś się. Ostatni raz byliśmy na klubówce we Wrocku parę lat temu, gdy sędzina ze Szwecji ustawiła nas na 2im miejscu w hodowlach całej 9ej grupy, to organizator podskoczył do poum i krzyczał, aby natycmiast zejść, bo to jakaś pomyłka. Dopiero sędzina przywołala go do orządku i kazała nam ostać. Smutne , ale prawdziwe

Posted

Draczyn napisał(a):
Cześć Matriź miło,że nas odwiedziłeś. Zdziwiłeś się. Ostatni raz byliśmy na klubówce we Wrocku parę lat temu, gdy sędzina ze Szwecji ustawiła nas na 2im miejscu w hodowlach całej 9ej grupy, to organizator podskoczył do poum i krzyczał, aby natycmiast zejść, bo to jakaś pomyłka. Dopiero sędzina przywołala go do orządku i kazała nam ostać. Smutne , ale prawdziwe

powiedziałbym,ze to jest przerażające. Czytam sobie jak ciekawie między sobą opowiadacie. Draczyn, wartało czekać - coraz więcej osób w buldozkowym temacie, ale dogomania coś dzisiaj się sprzeciwia i ciągle się wyłącza :(

Posted

Dzień dobry Draczyn.
W takim razie czy ja na pewno posiadam buldożka?? :wink: Matylda robi pobudkę zawsze o 6 rano - czasami jeszcze wcześniej

Posted

Moje przeważnie też śpią do 10-tej, ale dzisiaj kazały się wypuścić na słoneczko o 6 rano :evil: :lol: Własnie chyba w związku z tym że sobota, a na wsi ludzie mają chyba czas tylko w sobotę, bo odkąd tu mieszkam to właśnie w weekend jest największy ruch, a psy mają uciechę, że nareszcie coś się dzieje za płotem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...