Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotka ja już jestem, chyba się uzależniłam. wszystkie rozrywki zaniedbuję i ledwo nadążam codziennym obowiązkom. Muszę trochę zwolnić tempo, oczy mni już bolą od tego komputera

Posted

Misiaczek a może mi powiesz, jak się z tego wleczyć. Codziennie sobe obiecuję, że jutro tylko 2 godziny, a gdy wstaję rano, to pierwszą czynnością jest zapalenie komputera, przecież to jakaś paranoja, nie uważasz

Posted

Draczyn wiem po sobie że po kilku miesiącach samo przechodzi :wink: Ja jak się po raz pierwszy dorwałam do komputera to siedziałam niemalże non stop przez 3 m-ce potem jeszcze jakiś czas, a jak poszłam do pracy przy komputerze to po 2 latach miałam dość :wink: Teraz są takie dni że wogóle nie usiądę do kompa. Ale nie powiem jak wyjae na dłużej to biegam do kafejki sprawdzić co słychać :lol:

Posted

Draczyn, ja pisze doktorat - to znaczy... powinnam, bo zamiast wykorzystywac wolny czas (Zosia śpi...), to ja tu forumuje jak jakas chora...;)

Posted

Draczyn, może ja odpowiem na to pytanie.
Internet masz od niedawna i stąd taka fascynacja. Niedługo to samo minie.
Pamiętam jak ja zaczynałam korzystać z komputera. Wyglądało to podobnie. Tylko w moim przypadku odbiło się to na nauce i na stopniach. Po jakimś czasie to samo przeszło i teraz potrafię całe dnie w ogóle nie zaglądać do internetu.
Chociaż powiem szczerze, że to forum bardzo mnie ciągnie.

Widzę, że troche spóźniłam się z odpowiedzią ;)

Posted

Ja też się pocieszam, że to przejdzie. Na szczęśce pieski z nami śpią, więc pzynajmniej w nocy są dopieszczone, no i jest jeszcze Marek na całe szczęście

Posted

Ja na początku mojej przygody z internetem gadałam jak szalona na gg,kontaktów nowych miałam setki.A teraz mam słoneczko wiecznie wyłączone bo mam dość.Ale nowy bzik to forum....ale jak córka wróci z wakacji,to komputer niestety jest jej i dla mnie będzie dostępny jak jej nie będzie. :cry:
Anutka ma rację,znudzi się Tobie i będzie problem z głowy :D .

Posted

Misiaczek u mnie też zaczęło się od gadu-gadu. Siedziałam cały dzień i rozmawiałąm z przypadkowymi ludźmi. Teraz mam całymi dniami gg wyłączone.
Moze to złe doświadczenia, a może po prostu mam już dosyć??

Posted

U mnie było dokładnie tak samo - gadu i czaty, zwłaszcza tolkienowski, spędzałam tak każdą wolna chwilę... potem długo nic, ale teraz wsiąkłam w to forum...;)

Posted

Draczyn-to wcale nie jest smieszne.Internet wciaga jak szalony.
Ja moge podac Ci instrukcje -jak obejsc sie bez netu :lol:
Nie wchodz przez jakies 2 tygodnie na komp.
A pozniej sporadycznie.
Bedzie dobrze!
Trudne,ale szybko minie.

Misiaczku,to ja juz Ci nie zawracam glowy... :nonono2:

Posted

No, to ostatni temat, gdzie musze powiedziec dobranoc :).
Dobranoc i do jutra! Jestem szczęśliwa, że się tu zaforumowałam;)

Posted

Ja na czatach nie siedziałam,ale gg swego czasu strasznie mnie wciągnęło.
Co by dużo nie gadać internet wciąga i uzależnia....niestety :D .
Oczywiście są wyjątki :lol: .

Posted

Oj ja też miałam jeszcze epizod chatowy - jedna wielka pomyłka.
Tak jak już pisałam - takie uzależnienie po pewnym czasie mija.

A ja zamiast z rodziną oglądać ciekawy mecz siedzę na forum :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...