Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wystarczająco dużo danych by unikać wszystkiego co ma związek z panem Ch ( no może pominąwszy jego psy )
Faceci ponoć też przechodzą menopauzę , może tym są spowodowane u niego hustawki nastrojów , frustracje etc.
Każdy przejaw braku dobrego smaku potępiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gdy jeszcze dochodzi do tego brak życzliwości , pogarda w stosunku do innych ,chęć manipulowania innymi dla swoich celów ,to już dla mnie powód do czapy .

Posted

Masz racje, ale takie postawy powinno się ostro potępać. Każdy robi jak uważa ale ja zawsze będę tam gdzie krzywdzą innych niezależnie od tego kto to robi

Posted

Witam wszystkich:P dwno mnie tu nie bylo ale widze ze co nieco sie zmienilo troszke wiicej postow:D ku mojej radosci:P juz przeczuwam ze stane sie tutaj czestym gosciem:P ak narazie ide lulu ale jak wstane cos tu jeszcze nasmaruje:) Dobranoc

Posted

tak jeszcze dodam ze malo zdjec jest a wlasciwie to prawie wcale przepraszam za bledy ale juz patrze prze 1 oko:P w ostatnim czasie dorobilismy sie cyfrowki wiec zakleje was zdjeciami... pap's

Posted

Mam propozycje , by założyć topik ( znowu nie wiem czy poprawnie używam tego słowa , niech mnie w końcu ktoś poinformuje czy topik jest równoznaczny z tematem ) w którym hodowcy mogliby się podzielić informacjami na temat nabywców szczeniąt , którzy wzbudzili ich obawy.
Z autopsji,oraz prywatnych rozmów w hodowcami wiem , że nieźli giganci się zdarzaja , ale o nich się milczy .
Może czas pokazać , że są dwie strony medalu.

Posted

Witamy bulldog, bardzo się cieszę, że będziesz sypał zdjęciami - im więce, tym lepiej. Gratulacje dlaMinimolosa - jego suka Hilda w Sopocie zdobyła CWC, NSwR, CACIB, Zw Rasy - BOB . Jeszcze raz serdecznie gratuluję

Posted

Minimolos, myślę, że jakiegoś szampana powinieneś postawić . Takie zwycięstwo , wymaga oblania :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Elżbietarusos, przeczytałam teraz, że chcesz założyć nowy temat. Na samej górze po lewej stonie jest naois - nowy temat - klikasz tam i zakładasz temat. Nic trudnego

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Suuuuuper honor buldomaniaków został uratowany !
Gratulacje !
Warto więc było przypudrować nosek i zrobić maniucure i pedicure HILDUNI.

Jestem po imprezie na cześć Sopotu i ręce mi się plączą. :B-fly:

Dzięki za miłe słowa: Draczynowi, elzbietarusos i Anutce.
Postaram się zebrać wyniki z Sopotu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...