elżbietarusos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Mam wystarczająco dużo danych by unikać wszystkiego co ma związek z panem Ch ( no może pominąwszy jego psy ) Faceci ponoć też przechodzą menopauzę , może tym są spowodowane u niego hustawki nastrojów , frustracje etc. Każdy przejaw braku dobrego smaku potępiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdy jeszcze dochodzi do tego brak życzliwości , pogarda w stosunku do innych ,chęć manipulowania innymi dla swoich celów ,to już dla mnie powód do czapy .
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Masz racje, ale takie postawy powinno się ostro potępać. Każdy robi jak uważa ale ja zawsze będę tam gdzie krzywdzą innych niezależnie od tego kto to robi
bulldog Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Witam wszystkich:P dwno mnie tu nie bylo ale widze ze co nieco sie zmienilo troszke wiicej postow:D ku mojej radosci:P juz przeczuwam ze stane sie tutaj czestym gosciem:P ak narazie ide lulu ale jak wstane cos tu jeszcze nasmaruje:) Dobranoc
bulldog Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 tak jeszcze dodam ze malo zdjec jest a wlasciwie to prawie wcale przepraszam za bledy ale juz patrze prze 1 oko:P w ostatnim czasie dorobilismy sie cyfrowki wiec zakleje was zdjeciami... pap's
elżbietarusos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Mam propozycje , by założyć topik ( znowu nie wiem czy poprawnie używam tego słowa , niech mnie w końcu ktoś poinformuje czy topik jest równoznaczny z tematem ) w którym hodowcy mogliby się podzielić informacjami na temat nabywców szczeniąt , którzy wzbudzili ich obawy. Z autopsji,oraz prywatnych rozmów w hodowcami wiem , że nieźli giganci się zdarzaja , ale o nich się milczy . Może czas pokazać , że są dwie strony medalu.
elżbietarusos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 No Draczyny i inne takie pobudka! Co tam słychać w Sopocie ? Są już wyniki z wystaw? Jak wypadł Minimolosek ?
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Witamy bulldog, bardzo się cieszę, że będziesz sypał zdjęciami - im więce, tym lepiej. Gratulacje dlaMinimolosa - jego suka Hilda w Sopocie zdobyła CWC, NSwR, CACIB, Zw Rasy - BOB . Jeszcze raz serdecznie gratuluję
elżbietarusos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Suuuuuper honor buldomaniaków został uratowany ! Gratulacje ! Warto więc było przypudrować nosek i zrobić maniucure i pedicure HILDUNI.
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Bulldog nie narzekaj, że mało zdjęć. Zdjęcia są na początku we wszystkich temetach o buldożkach. Przesyłaj ile masz. Chętnie pooglądamy
elżbietarusos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Wiesz Draczyn , spanie bez męża to dla mnie żadna nowość. Ale spało mi się krótko , bo długo siedziałam na Forum , a rano natłok myśli zawodowych nie pozwalał mi ponownie zasnąć.
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Myślę, że Dogomania, to dobre lekarstwo na bezsenność. Jaostatnio dobrze sypiam
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Minimolos, myślę, że jakiegoś szampana powinieneś postawić . Takie zwycięstwo , wymaga oblania :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Dzisiaj od Minimolosa chyba już nic więcej się nie dowiemy - pojony sukcesem pewnie słodko zasnął
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Elżbietarusos, przeczytałam teraz, że chcesz założyć nowy temat. Na samej górze po lewej stonie jest naois - nowy temat - klikasz tam i zakładasz temat. Nic trudnego
Minimolos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 elżbietarusos napisał(a):Suuuuuper honor buldomaniaków został uratowany ! Gratulacje ! Warto więc było przypudrować nosek i zrobić maniucure i pedicure HILDUNI. Jestem po imprezie na cześć Sopotu i ręce mi się plączą. :B-fly: Dzięki za miłe słowa: Draczynowi, elzbietarusos i Anutce. Postaram się zebrać wyniki z Sopotu.
Minimolos Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Draczyn napisał(a):Dzisiaj od Minimolosa chyba już nic więcej się nie dowiemy - pojony sukcesem pewnie słodko zasnął Dokładnie!!!
elżbietarusos Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Coś buldomani , nie mieli wczoraj gadanego , jak się nie poprawimy to inne fani innych ras nas wyautują. Pozdro
anutka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 rzeczywiście gadanego nie było, ale niektórzy buldomaniacy byli wczoraj po długiej podróży ;)
elżbietarusos Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 I tylko to ich usprawiedliwia. Ta Twoja Matylda , to sama słodycz.
Draczyn Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Dzieńdobry. Elżbietarusos, wczoraj gdzieś Cię wywiało. DałamCi wczoraj instrukcję jak założyć temat. Czy poradziłaś sobie?
Draczyn Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Coś dzisiaj też mam pecha gdzie nie wejd e< to nikogo niema. Sprobuję póżniej
Recommended Posts