Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
Carragan przyjedz do Rybnika tam jest zawsze bardzo sympatycznie, ja tam jadę z nadzieją zakończenia championatu :)

Pewnie przyjedziemy jesli stan finansow pozwoli :D Zreszta,zawsze tez mozna odliczyc nieco km,jesliby wyszlo wiecej nizeli 60 :wink:

Posted

Klasa weteranów jest sympatyczna na wystawach. Dobrze, że niektóre przynajmniej hodowle nie pozbywają sie psów które utraciły już uprawnienia hodowlane.
Czas szybko biegnie ... i mój husky niedawno szczeniak a teraz już w klasie weteranów, tym razem ma być pokazany w Raciborzu ale zaczyna intensywnie linieć...

Posted

Ela błagam zostaw już te fotki i pogadaj z nami. Wpadłaś chyba w jakiś trans . A ja jestem ciekawa twojej opinii o Dolly - siostrze Draki i o tym piesku i nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pstrykać

Posted

Draczyn napisał(a):
Ela błagam zostaw już te fotki i pogadaj z nami. Wpadłaś chyba w jakiś trans . A ja jestem ciekawa twojej opinii o Dolly - siostrze Draki i o tym piesku i nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pstrykać

chyba faktycznie wpadla w trans ... :D

Posted

carragan napisał(a):
A ja sie chyba przeziebilam :-? Z nosa mi cieknie jak z kranu,gardlo mnie boli.....No zgroza po prostu... :cry:

to pewnie ta zmienność pogody raz zimno raz ciepło, wracaj do zdrowia !!

Posted

matrix..... napisał(a):
Ela się nie poddaje z tymi zdjęciami - gratuluję!
A Minimolos gdzie? Pewnie szykuje się na spacer ze stadkiem już pora.

Moje bulwy już po spacerze, dzisiaj wcześniej bo jakieś były śpiące i ziewające :lol:

Faktycznie elerusos dzisiaj totalnie wzięło, to rodzaj uzależnienia :user:

Posted

Matrix,pewnie i tak szczegolnie,ze wczoraj w nocy trzeba bylo wlaczyc ogrzewanie :o :lol:

Angel,Wind nie naskoczyla,ale ja sie doczepilam :wink:

Posted

Minimolos napisał(a):

Faktycznie elerusos dzisiaj totalnie wzięło, to rodzaj uzależnienia :user:

Predzej dumy,ze wrescie wyszlo :wink:

Posted

carragan napisał(a):
Matrix,pewnie i tak szczegolnie,ze wczoraj w nocy trzeba bylo wlaczyc ogrzewanie :o :lol:

Angel,Wind nie naskoczyla,ale ja sie doczepilam :wink:

to jako modelator zmniejsz to zdjecie , zeby nie bylo 8) 8) 8)

Posted

Draczyn napisał(a):

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

Nie udało mi się Wam pokazać mojej najstarszej suki Pestki.
Kropeczka nie była po szczeniakach , ale miała raka z przerzutami , teraz jest zoperowana i wszystko jest O.K.
Moim oczkiem w głowie są zawsze psy stare. Uwielbiam je za mądrość godność wspólne przejścia i ogólnie za całokształt.
Płowy pies bardzo mi się podoba , miodzio , ale już o tym pisałam.Myślałam , że jest od Artsów z Holandii.Na zdjęciu gdzie stoi wygląda imponująco . W czyich jest rękach ?
Acha czy ktoś ma fotki jakiś szczeniąt Bufo.
To nie jest złośliwość . Jestem autentycznie ciekawa. Nie słyszałam by coś krył , ale może coś mi umknęło

Posted

AngelOfDeath napisał(a):

to jako modelator zmniejsz to zdjecie , zeby nie bylo 8) 8) 8)

A powiedz mi jakim cudem ? Hokus marokus,zmniejszcie sie ! :wink: :lol:

Posted

na przeziębienie naajlepszza jest seta zpieprzem albo dwie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: A następnie dmuchać na stopki

Posted

carragan napisał(a):
A tak w ogole Matrix,to widze ze Ty tez sie z grzywaczy na bulwy przeniosles :wink: :lol:

w ogóle chciałem tu na ozdobnych być, a na grzywaczach coś ostatnio trochę niewesoło było...a tu? powiedz sama jest bardzo przyjemnie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...