tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):Carragan przyjedz do Rybnika tam jest zawsze bardzo sympatycznie, ja tam jadę z nadzieją zakończenia championatu :) Pewnie przyjedziemy jesli stan finansow pozwoli :D Zreszta,zawsze tez mozna odliczyc nieco km,jesliby wyszlo wiecej nizeli 60 :wink:
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Elzbietarusos brawo,tylko rozmiar nieregulaminowy i trzeba zmniejszyc lub zamienic na link
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Klasa weteranów jest sympatyczna na wystawach. Dobrze, że niektóre przynajmniej hodowle nie pozbywają sie psów które utraciły już uprawnienia hodowlane. Czas szybko biegnie ... i mój husky niedawno szczeniak a teraz już w klasie weteranów, tym razem ma być pokazany w Raciborzu ale zaczyna intensywnie linieć...
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ela błagam zostaw już te fotki i pogadaj z nami. Wpadłaś chyba w jakiś trans . A ja jestem ciekawa twojej opinii o Dolly - siostrze Draki i o tym piesku i nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pstrykać
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):Ela błagam zostaw już te fotki i pogadaj z nami. Wpadłaś chyba w jakiś trans . A ja jestem ciekawa twojej opinii o Dolly - siostrze Draki i o tym piesku i nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pstrykać chyba faktycznie wpadla w trans ... :D
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A ja sie chyba przeziebilam :-? Z nosa mi cieknie jak z kranu,gardlo mnie boli.....No zgroza po prostu... :cry:
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 carragan napisał(a):A ja sie chyba przeziebilam :-? Z nosa mi cieknie jak z kranu,gardlo mnie boli.....No zgroza po prostu... :cry: to pewnie ta zmienność pogody raz zimno raz ciepło, wracaj do zdrowia !!
AngelOfDeath Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 hahahahhhahaha zaraz wind na Was upomnij przez rozmiar zdjecia :lol: :lol: :lol: musisz zmniejszyc zdjecie w programie PIXresizer :roll: :roll: :roll:
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):Ela się nie poddaje z tymi zdjęciami - gratuluję! A Minimolos gdzie? Pewnie szykuje się na spacer ze stadkiem już pora. Moje bulwy już po spacerze, dzisiaj wcześniej bo jakieś były śpiące i ziewające :lol: Faktycznie elerusos dzisiaj totalnie wzięło, to rodzaj uzależnienia :user:
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Matrix,pewnie i tak szczegolnie,ze wczoraj w nocy trzeba bylo wlaczyc ogrzewanie :o :lol: Angel,Wind nie naskoczyla,ale ja sie doczepilam :wink:
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Minimolos napisał(a): Faktycznie elerusos dzisiaj totalnie wzięło, to rodzaj uzależnienia :user: Predzej dumy,ze wrescie wyszlo :wink:
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Carragan a Ty możesz zmniejszyć te zdjęcia?
AngelOfDeath Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 carragan napisał(a):Matrix,pewnie i tak szczegolnie,ze wczoraj w nocy trzeba bylo wlaczyc ogrzewanie :o :lol: Angel,Wind nie naskoczyla,ale ja sie doczepilam :wink: to jako modelator zmniejsz to zdjecie , zeby nie bylo 8) 8) 8)
Minimolos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):Ela błagam zostaw już te fotki i pogadaj z nami. Wpadłaś chyba w jakiś trans . A ja jestem ciekawa twojej opinii o Dolly - siostrze Draki i o tym piesku i nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pstrykać :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):Carragan a Ty możesz zmniejszyć te zdjęcia? Nie,bo tu nie mam uprawnien.
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Nie udało mi się Wam pokazać mojej najstarszej suki Pestki. Kropeczka nie była po szczeniakach , ale miała raka z przerzutami , teraz jest zoperowana i wszystko jest O.K. Moim oczkiem w głowie są zawsze psy stare. Uwielbiam je za mądrość godność wspólne przejścia i ogólnie za całokształt. Płowy pies bardzo mi się podoba , miodzio , ale już o tym pisałam.Myślałam , że jest od Artsów z Holandii.Na zdjęciu gdzie stoi wygląda imponująco . W czyich jest rękach ? Acha czy ktoś ma fotki jakiś szczeniąt Bufo. To nie jest złośliwość . Jestem autentycznie ciekawa. Nie słyszałam by coś krył , ale może coś mi umknęło
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 AngelOfDeath napisał(a): to jako modelator zmniejsz to zdjecie , zeby nie bylo 8) 8) 8) A powiedz mi jakim cudem ? Hokus marokus,zmniejszcie sie ! :wink: :lol:
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A tak w ogole Matrix,to widze ze Ty tez sie z grzywaczy na bulwy przeniosles :wink: :lol:
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 na przeziębienie naajlepszza jest seta zpieprzem albo dwie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: A następnie dmuchać na stopki
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 carragan napisał(a):A tak w ogole Matrix,to widze ze Ty tez sie z grzywaczy na bulwy przeniosles :wink: :lol: w ogóle chciałem tu na ozdobnych być, a na grzywaczach coś ostatnio trochę niewesoło było...a tu? powiedz sama jest bardzo przyjemnie :D
Recommended Posts