Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tobie też. Ten facet wchodzi od czasu do czasu , aby pisa c hymny pochwalne na temat jednej osoby, a jednocześnie udaje, że jej nie zna . dobre coo?

Posted

Dzień dobry Akszeinga. Witaj wśród miłośników bf. My przeważnie spotykamy się wieczorami, z uwagi na natłok zajęć w ciągu cnia - wiadomo hodowcy. Cieszymy się,że do nas dołączyłaś - ładna fotka. Pozdrawiam

Posted

matrix..... napisał(a):

Hej Carragan, dawno Cię nie było tutaj :)

Bo nie ma upalow :wink:
matrix..... napisał(a):
tak przyjemnie opowiadamy sobie o buldożkach i zauważ tu pojawili się sami hodowcy.

Widze,widze i dlatego sie przylaczylam 8) Tu przynajmniej narazie burd nie ma :wink:
matrix..... napisał(a):
Tylko ja taki laik :)

To juz nie jestes sam :wink:

Draczyn napisał(a):
Przeprasam, ale chyba niepotrzebnie odesłałam ją do wieczora - głupio wyszło. Pozdrawiam

Kiedy to fakt,ze wieczorami jest najwiecej ludzi i jest najsympatyczniej..Tyle,ze jesli trzeba sie wczesnym switem zrywac z lozka to bywa to trudne :wink:

Posted

Przepiękne stworzenie, ale to jakiś zbyt wyrośnięty buldożek. Zostawiam Cię Elu. Teraz Ty przejmij paleczkę sztafetową, bo mnie już oczy pieką, a Marek się wścieka i wymyśla mi od nałogowców. Postaram się wrócić wieczorem

Posted

Elzbietarusos,faktycznie wilczarze lubiam i to calkiem,calkiem.. :wink:
To Kwazar ? :D
A co do wielkosci zdjec....Max 500x500,a jesli wieksze to albo zmniejszyc,albo wrzucic jako link,co wolisz :D
To tu w ramach rewanzu,bo widze ze Ty rowniez wilczarze lubisz :wink:

Draczyn,nie dosc,ze przerosniety to jeszcze kudlaty buldozek :wink: :lol:

BTW.Mam nadzieje,ze nam wybaczycie tak troche na temat innych bulgotkow :wink:

Posted

Oczywiście Carragan serdecznie zapraszamy. Nareszcie cośsię dzieje w tych naszych buldożkach. A czemu nasz carragan znów w grzywaczykach a nie u nas?

Posted

KWAZAREK jest niestety pieskiem mordercą ( morduje koty ) , za to jego 5 miesięczni synkowie są przyjaciółmi całego świata.
Kotki , ptaszki , małe pieski cały wszechświat jest stworzony według nich po to by go kochać . Zasada jest zawsze taka dogonić i lizać dopóki się da.

Posted

moja koleżanka odwiedza nas ze swoją buldożką,która non stop zaczepia mojego onka,a on jako gentelmen dzielnie to znosi,ma do niej wyjątkowo dużo cierpliwości,może dlatego,że zna ją od jej szczenięcych lat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...