Hebulka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ..........wspierali i będą wspierać !!!!!!!!!!!!!!!!!
elżbietarusos Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Komercjalizacja to oparcie czegoś na zasadach handlowych , kupieckich. Sam fakt posiadania dużej ilości psów ( nie rozmnażania ich ) nie jest więc komercjalizacją. Chyba , że istnieje inne znaczenie tego słowa , mi nie znane.
_beatka_ Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ja tez będe wspierać bo wiem co znaczy stracic ukochanego pieska... :cry: i wiem co nzaczy poczucie bezsilności i pustki...
ats Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Draczyn - ja uważam, że to wspaniałe, iż mimo osobistego dramatu byłas obecna na forum i dzieliłas się swoja wiedzą. Bardzo mi to zaimponowało. Zawsze potrafisz wysłuchać innych, doradzić. Jestes wspaniałym słuchaczem, zainteresowanym tym, co ktoś do Ciebie mówi. Dajesz konkretne rady, ale tez potrafisz pocieszyć. Twoje miłe slowa mają wielka wartość. Jestem tez w 100% przekonana, że dobro psów, nie tylko swoich, stawiasz zawsze na pierwszym miejscu. Nie ulega tez wątpliwości, że Twoja hodowla ZDECYDOWANIE przyczyniła się do udoskonalenia polskich buldozków francuskich - wystarczy spojrzec w rodowody psów i ich wyniki na wystawach. To tak pokrótce moje zdanie o Tobie. Chyba nie wątpisz, że mnóstwo ludzi mogloby napisac to samo?
Draczyn Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ats , bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Chyba trochę mnie przeceniasz. Ja jestem tylko człowiekiem, pełnym błędów i wypaczeń. Staram sie bardzo, ale nie zawsze mi to wychodzi. Kocham ludzi zwierzęta, kwiaty i chciałabym wszystkich uszczęśliwić, ale to nierealne. Szczególnie boli mnie zawsze los psów. Chciałabym, aby one wszystkie miały ciepłe i miłe domy i ogarnia mnie dzika wściekłość, gdy widzę unieszczęśliwiane psy. Znów uciekam w ta dogomanię od bólu, który odczuwam i nie wiem, czy cokolwiek jestem w stanie napisać z sensem. Dzisiaj tu straszne pustki. teraz już pewnie wszyscy śpicie, a ja stale myślę o maleństwie i o tym, czy nie można było jeszcze czegoś dla niego zrobić. Pozdrawiam Was wszystkich i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa
Amelia23 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Strasznie Ci współczuję Draczyn..., przykro mi... Trzymam kciuki, abyś się szybko podżwignęła i zapomniała.., no nie zapomniała, ale żeby już tak bardzo nie bolało...
_beatka_ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Draczyn nie mozesz sie obwiniac i ciagle uciekać...postaraj sie myslec pozytywnie i przekazuj ta pozytywna energie Lizie bo jej jest ona teraz najbardziej potrzebana!trzeba uwierzyc w cud, to moze naprawde sie zdarzy...
Draczyn Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 _beatka_ napisał(a):Draczyn nie mozesz sie obwiniac i ciagle uciekać...postaraj sie myslec pozytywnie i przekazuj ta pozytywna energie Lizie bo jej jest ona teraz najbardziej potrzebana!trzeba uwierzyc w cud, to moze naprawde sie zdarzy...Cały czas Beatko czekam na ten cud, ale jestem realistką i myślę, że muszę ją teraz bardziej kochać i faworyzować, aby ta końcówka życia była dla niej jak najlepsza
Draczyn Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ale bardzo Was wszystkich proszę - nie mówmy ju o tych wszystkich przykrych sprawach.
_beatka_ Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 no to zmieniamy temat :) przydałyby się jakieś zdjęcia w tym dziale to napewno rozmowa na inny temat sama sie zawiąże :D
Draczyn Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 _beatka_ napisał(a):no to zmieniamy temat :) przydałyby się jakieś zdjęcia w tym dziale to napewno rozmowa na inny temat sama sie zawiąże :DTo daj Beatko jakieś zdjecia. Napewno masz jeszcze jakieś nowe zdjęcia Bajtusia
_beatka_ Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 jasne, ze mam nowe zdjęcia :D ale musze poczac az Viris sie pokaże na forum, żeby ja poprosic o wstawienie, bo samanie umiem :roll:
Draczyn Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 _beatka_ napisał(a):jasne, ze mam nowe zdjęcia :D ale musze poczac az Viris sie pokaże na forum, żeby ja poprosic o wstawienie, bo samanie umiem :roll:Poproś Minimolosa. On napewno chętnie Ci wstawi fotki. Wejdż na Serwis Buldoga Franuskiego-tam ą namiary na niego, albo na hodowlę Minimolos. Znajdziesz ją u mnie w linkach
Draczyn Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Draczyn napisał(a):_beatka_ napisał(a):jasne, ze mam nowe zdjęcia :D ale musze poczac az Viris sie pokaże na forum, żeby ja poprosic o wstawienie, bo samanie umiem :roll:Poproś Minimolosa. On napewno chętnie Ci wstawi fotki. Wejdż na Serwis Buldoga Franuskiego-tam ą namiary na niego, albo na hodowlę Minimolos. Znajdziesz ją u mnie w linkachHebulka też napewno chętnie Ci pomoże, to fantastyczna i b. uczynna dziewczyna
_beatka_ Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 ok to zaraz napisze jej informacje na pw :wink:
Viris Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Beatko.. Ile razy Ci pisalam ze jezli masz zdjecia do wystawienia wystarczy mi je wyslac? Na prawde czesto zdarza sie ze nie mam czasu siedziec na dogo non stop. A jak zobacze na mailu nowe fotki to je po prostu wrzuce na forum. Eh eh. Maila chyba masz do mnie. Nie musisz na mnie czekac tu na forum. Wysij zdjecia i temat do ktorego mam wrzucic po prostu :>
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Beatko o tego Altshaimera u Ciebie, on przybył trochę za wczesnie
Draczyn Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Beatko, czyżbys się obraziła a tego Altshaimera. To był żart. Może nienajlepszy, ale tylko żart . Co się z Tobą dzieje?
Viris Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ta rozmowa jakos odbiegla od tematu :P Wiec prop[onuje zeby przeniesc ja do Pogaduszek lub offa. Beatka pewnie zajeta, bo nie widzialam jej dzisiaj na dogo. Jak wrocisz Beatko to popros moze kogos innego o wystawienie zdjec, bo ja jutro z rana jade w Polske :) Chyba ze nie spieszy sie i moge wystawic zdjecia po niedzieli :) To wtedy wyslij na maila.
Draczyn Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Draczyn napisał(a):Beatko, czyżbys się obraziła a tego Altshaimera. To był żart. Może nienajlepszy, ale tylko żart . Co się z Tobą dzieje?Zaczynam się poważnie martwić o Ciebie Beatko. już trzeci dzień Cię nie ma, a taka była aktywna. Co się dzieje
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No i faktycznie co z Beatką. Taka byłaa aktywa . Pewnie dziewczyna się zakochała i nas opuszcza
Viris Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Pisala ze ma duzo spraw. Pewnie jest po prostu bardzo zajeta.
_beatka_ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 jestesm już :D zakochana to nie, prędzej rozdarta i zabiegana :-? ta szkoła moja w tym roku strasznie dużo czasu zabiera :( dlatego nie moge przesiadywać na dogo tyle ile bym chciała :cry:
Draczyn Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 _beatka_ napisał(a):jestesm już :D zakochana to nie, prędzej rozdarta i zabiegana :-? ta szkoła moja w tym roku strasznie dużo czasu zabiera :( dlatego nie moge przesiadywać na dogo tyle ile bym chciała :cry:Masz rację - nauka przedewszystkim
_beatka_ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 przyznam szczerze że poza nauka są dlugie 1,5godzinne wyjścia z psem i jak wróce z tego lodowatego dworu to jedyne o czym marzę to cieplutkie łóżko :lol:
Recommended Posts