Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn suczke juz ci przedstawialam to wnuczka Tobiasa.FIGA FRYGA Chmiel L.A.Po Ambrozym Moskity.Wystawialysmy sie 6 razy i 6 razy mamy zloto i troche tytulow.Poza tym ml.Ch.Pl i do championatu polskibrakuje nam jednego CWC.A pomijajac te wszystkie formalne zagadnienia jest poprostu wspanialym czlonkiem rodziny o wybitnej inteligencji.Jest ulubienica calej naszej rodziny mimo ze nie jest jedynym psiakiem w naszym domu to jest wyjatkowa! :lol:Przepraszam faktycznie, chyba zaawansowana skleroza. Bardzo się cieszę , że to znów rodzina, a gdzie bdzieci na wystawie, bo przecież trzeba jej skończyć championat
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn no teraz to bedziemy w poznaniu ale tam to sie szykuje ostra konkurencja :lol: poza tym zabraknie nam odstepu czasu wiec championat skonczymy dopiero w przyszlym roku. :lol: a na przyszly rok niemam jeszcze planow no poza Sopotem i Poznaniem oczywiscie a dalej zobaczymy moze gdzies za granice sie wybiore!Tyle ze niestety nie jestem zmotoryzowana wiec to bedzie zalezalo czy zorganizuje sobie transport :lol:
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn no teraz to bedziemy w poznaniu ale tam to sie szykuje ostra konkurencja :lol: poza tym zabraknie nam odstepu czasu wiec championat skonczymy dopiero w przyszlym roku. :lol: a na przyszly rok niemam jeszcze planow no poza Sopotem i Poznaniem oczywiscie a dalej zobaczymy moze gdzies za granice sie wybiore!Tyle ze niestety nie jestem zmotoryzowana wiec to bedzie zalezalo czy zorganizuje sobie transport :lol:Ja rzuciłam temat w opiku wystawy o Europejskiej w Helsinkach, na którą warto byłoby zorganizować jakąś wspólną zbiorową wypraę. Może się przyłączysz
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn no co to za pytanie!PEWNIE ZE SIE PRZYLACZE i to z wielka przyjemnoscia!! :lol: Dziekuje ze o mnie pomyslalas! :lol: :lol:
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn no co to za pytanie!PEWNIE ZE SIE PRZYLACZE i to z wielka przyjemnoscia!! :lol: Dziekuje ze o mnie pomyslalas! :lol: :lol:Narazie zbieramy chętnych tam gdzie napisałam. Jeśli możesz, to wpisz się tam, że jesteś chętna. Jak będzie dużo chętnych to temat przeniesiemy na órną półkę i zaczniemy organizowa wyprawę
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn oczywiscie ze sie wpisalam :lol:To fajnie. Może wypali.
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mam nadzieje ze tak bo jazda na wlasna reke jest trudna w realizacji tym bardziej jak sie niema wlasnego srodka transportu wiec byla by to swietna okazja.A poza tym uwazam ze powinnismy sie pokazywac za granica bo w polsce mamy naprawde dobre hodowle i ladne psiaki! :lol: No i coz taka wyprawa z psiarzami to super okazja zeby naprawde spedzic mile chwile w dobrym towarzystwie! :lol: :lol:
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mozecie napisac po krotce jak sie tam chcecie dostac i ile mnie wiecej wynosza koszty? Kurde fajnie by bylo pojechac. Chociaz popatrzec... Jutro zajrze tam do tematu. Dzisiaj juz nie mam sily
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Viris napisał(a):Mozecie napisac po krotce jak sie tam chcecie dostac i ile mnie wiecej wynosza koszty? Kurde fajnie by bylo pojechac. Chociaz popatrzec... Jutro zajrze tam do tematu. Dzisiaj juz nie mam silyChodzi o zrobienie przetargu w biurach podróży, tak przynjmniej ja sobię to wyobrażam, a gdyby ie wypaliło, to można by było zebrać zmotoryzowanych i organizować wspólny wyjad, gdzie niezmotoryzowni też mogliby się załapać na wolne miejsca w samochodach. Trzeba znalężć kogoś kto będzie chciał zająć się organizacją tego wszystkiego
_beatka_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 zazdroszczę, ile wobaczycie swiat przy takich wystawach...mhhh oj zazdroszcze :D
Viris Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 No ja tez bym chetnie pojechala. Ale pewnie droga imprezka..
_beatka_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 pobyt na miejscu to chyba nie tak dużo kosztuje tylko ten cały przejazd, dlatego draczyn szuka kompanów bo wyszłoby duzo taniej:)
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 _beatka_ napisał(a):pobyt na miejscu to chyba nie tak dużo kosztuje tylko ten cały przejazd, dlatego draczyn szuka kompanów bo wyszłoby duzo taniej:)Chętnie o tym porozmawiam w dziale wystawy
ferroo Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Gdzie sie wszyscy dzisiaj podziali?Co tu takie pustki??
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ferroo napisał(a):Gdzie sie wszyscy dzisiaj podziali?Co tu takie pustki??Jestem, uczę się wstawiać obrazki. Dzieńdobry
anutka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ferroo napisał(a):Gdzie sie wszyscy dzisiaj podziali?Co tu takie pustki?? Jesteśmy
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 I znów nie wychdzi, to jednak nie takie proste
misiaczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał
Minimolos Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał :cunao: :cunao: :cunao: :roflt: :roflt: :roflt:
misiaczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał A mówiłam,że to nałóg :D :D :D .Nie przejmuj się,ja też na to cierpię.Może załozymy jakiś topik dla uzależnionych?Będą nam udzielać porad,jak wyjść z nałogu.W kwietniu skończyłam z jednym(papierochy)...teraz popadam w drugi :wink: :D
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Minimolos napisał(a):Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał :cunao: :cunao: :cunao: :roflt: :roflt: :roflt:Ożeń się , to sam zobaczysz jak to fajnie, stale podkntrolao rób , tego nie rób itd
Recommended Posts