Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ferroo napisał(a):
Draczyn suczke juz ci przedstawialam to wnuczka Tobiasa.FIGA FRYGA Chmiel L.A.Po Ambrozym Moskity.Wystawialysmy sie 6 razy i 6 razy mamy zloto i troche tytulow.Poza tym ml.Ch.Pl i do championatu polskibrakuje nam jednego CWC.A pomijajac te wszystkie formalne zagadnienia jest poprostu wspanialym czlonkiem rodziny o wybitnej inteligencji.Jest ulubienica calej naszej rodziny mimo ze nie jest jedynym psiakiem w naszym domu to jest wyjatkowa! :lol:
Przepraszam faktycznie, chyba zaawansowana skleroza. Bardzo się cieszę , że to znów rodzina, a gdzie bdzieci na wystawie, bo przecież trzeba jej skończyć championat

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn no teraz to bedziemy w poznaniu ale tam to sie szykuje ostra konkurencja :lol: poza tym zabraknie nam odstepu czasu wiec championat skonczymy dopiero w przyszlym roku. :lol: a na przyszly rok niemam jeszcze planow no poza Sopotem i Poznaniem oczywiscie a dalej zobaczymy moze gdzies za granice sie wybiore!Tyle ze niestety nie jestem zmotoryzowana wiec to bedzie zalezalo czy zorganizuje sobie transport :lol:

Posted

ferroo napisał(a):
Draczyn no teraz to bedziemy w poznaniu ale tam to sie szykuje ostra konkurencja :lol: poza tym zabraknie nam odstepu czasu wiec championat skonczymy dopiero w przyszlym roku. :lol: a na przyszly rok niemam jeszcze planow no poza Sopotem i Poznaniem oczywiscie a dalej zobaczymy moze gdzies za granice sie wybiore!Tyle ze niestety nie jestem zmotoryzowana wiec to bedzie zalezalo czy zorganizuje sobie transport :lol:
Ja rzuciłam temat w opiku wystawy o Europejskiej w Helsinkach, na którą warto byłoby zorganizować jakąś wspólną zbiorową wypraę. Może się przyłączysz

Posted

ferroo napisał(a):
Draczyn no co to za pytanie!PEWNIE ZE SIE PRZYLACZE i to z wielka przyjemnoscia!! :lol: Dziekuje ze o mnie pomyslalas! :lol: :lol:
Narazie zbieramy chętnych tam gdzie napisałam. Jeśli możesz, to wpisz się tam, że jesteś chętna. Jak będzie dużo chętnych to temat przeniesiemy na órną półkę i zaczniemy organizowa wyprawę

Posted

Mam nadzieje ze tak bo jazda na wlasna reke jest trudna w realizacji tym bardziej jak sie niema wlasnego srodka transportu wiec byla by to swietna okazja.A poza tym uwazam ze powinnismy sie pokazywac za granica bo w polsce mamy naprawde dobre hodowle i ladne psiaki! :lol: No i coz taka wyprawa z psiarzami to super okazja zeby naprawde spedzic mile chwile w dobrym towarzystwie! :lol: :lol:

Posted

Mozecie napisac po krotce jak sie tam chcecie dostac i ile mnie wiecej wynosza koszty? Kurde fajnie by bylo pojechac. Chociaz popatrzec... Jutro zajrze tam do tematu. Dzisiaj juz nie mam sily

Posted

Viris napisał(a):
Mozecie napisac po krotce jak sie tam chcecie dostac i ile mnie wiecej wynosza koszty? Kurde fajnie by bylo pojechac. Chociaz popatrzec... Jutro zajrze tam do tematu. Dzisiaj juz nie mam sily
Chodzi o zrobienie przetargu w biurach podróży, tak przynjmniej ja sobię to wyobrażam, a gdyby ie wypaliło, to można by było zebrać zmotoryzowanych i organizować wspólny wyjad, gdzie niezmotoryzowni też mogliby się załapać na wolne miejsca w samochodach. Trzeba znalężć kogoś kto będzie chciał zająć się organizacją tego wszystkiego

Posted

_beatka_ napisał(a):
pobyt na miejscu to chyba nie tak dużo kosztuje tylko ten cały przejazd, dlatego draczyn szuka kompanów bo wyszłoby duzo taniej:)
Chętnie o tym porozmawiam w dziale wystawy

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,musisz dużo trenować :lol: :lol: :lol:
Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał

Posted

Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Toteż nic innego nie robię. Marek mnie niedługo z domu wyrzuci, bo obiadu nie ma na cas, nie mówiąc o kolacji. Dziś sam sobie robił i strasznie narzekał

:cunao: :cunao: :cunao:
:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):

A mówiłam,że to nałóg :D :D :D .Nie przejmuj się,ja też na to cierpię.Może załozymy jakiś topik dla uzależnionych?Będą nam udzielać porad,jak wyjść z nałogu.W kwietniu skończyłam z jednym(papierochy)...teraz popadam w drugi :wink: :D

Posted

Minimolos napisał(a):
Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):

:cunao: :cunao: :cunao:
:roflt: :roflt: :roflt:
Ożeń się , to sam zobaczysz jak to fajnie, stale podkntrolao rób , tego nie rób itd

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...