matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a): BTW.Matrix,macie w koncu konkurencje :lol: Dobry Wieczór! Fajnie, że nastąpiło podzielenie jest teraz wyraznie jakoś bardzo długo byłem w galerii buldożkowej piękne zdjęcia :) Carragan, mamy konkurencję !! Interchampiona w Chorzowie, w tym roku spotkaliśmy się z nim w Krakowie ! Ciekawe jak będzie za tydzień na tej wystawie ...
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Dobrywieczór Matrix, nie martw się interchampionem. Będziemy trymać kciuki to napewno wygrasz
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 ... liczę na Was, a w niedzięlę po wystawie Wam opowiem jak było, w Krakowie się z nim spotkaliśmy ... Matrix dostał rasę i cacib :D , do Chorzowa jedziemy bo mamy blisko i sędzina z Belgii ocenia - to hodowczyni chartów angielskich whippetów
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Matrix, na moje kciuki też możecie liczyć. Tylko będe czekała na relacje po powrocie.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):... liczę na Was, a w niedzięlę po wystawie Wam opowiem jak było, w Krakowie się z nim spotkaliśmy ... Matrix dostał rasę i cacib :D , do Chorzowa jedziemy bo mamy blisko i sędzina z Belgii ocenia - to hodowczyni chartów angielskich whippetówJa obtawiam , że wygrasz. Będę mocno trzymać kciuki
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 dziekuję za kciuki od Draczyn i od Anutki, nie obstawiajcie bo jeszcze zapeszymy :). Ja podchodzę do wystaw na luzie, dla mnie mój pies jest najlepszy a dla sędziego nie musi wcale taki być, to tylko pięc minut przyjemności na wystawie. Najważniejszy jest charakter psa żeby był miłym domownikiem :) W Chorzowie spotka się interchampion z Warszawy i mój Matrix, urodzony w Warszawie ale mieszkający na południu a dokładnie w Skoczowie, to takie małe miasteczko koło Cieszyna.
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):dziekuję za kciuki od Draczyn i od Anutki, nie obstawiajcie bo jeszcze zapeszymy :). Ja podchodzę do wystaw na luzie, dla mnie mój pies jest najlepszy a dla sędziego nie musi wcale taki być, to tylko pięc minut przyjemności na wystawie. Najważniejszy jest charakter psa żeby był miłym domownikiem :) W Chorzowie spotka się interchampion z Warszawy i mój Matrix, urodzony w Warszawie ale mieszkający na południu a dokładnie w Skoczowie, to takie małe miasteczko koło Cieszyna.To w pięknej okolicy mieszkasz i do Czech masz niedaleko
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):dziekuję za kciuki od Draczyn i od Anutki, nie obstawiajcie bo jeszcze zapeszymy :). Ja podchodzę do wystaw na luzie, dla mnie mój pies jest najlepszy a dla sędziego nie musi wcale taki być, to tylko pięc minut przyjemności na wystawie. Najważniejszy jest charakter psa żeby był miłym domownikiem :) W Chorzowie spotka się interchampion z Warszawy i mój Matrix, urodzony w Warszawie ale mieszkający na południu a dokładnie w Skoczowie, to takie małe miasteczko koło Cieszyna.To w pięknej okolicy mieszkasz i do Czech masz niedaleko Tak do Czech i na Słowację mam niedaleko, na wystawy psów można jezdzić. Początkiem roku przyszłego wybieram się na Slowację do Trencina :)
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Byliśmy 2 razy w trenczinie z Tobiaszkiem(w awatarze) , dwa razy BOB
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):Byliśmy 2 razy w trenczinie z Tobiaszkiem(w awatarze) , dwa razy BOB Gratuluję !!
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):Byliśmy 2 razy w trenczinie z Tobiaszkiem(w awatarze) , dwa razy BOB Gratuluję !!Tobiaszek prawie zawsze miał BOBa, tylko w grupie różnie lądował. Dwa razy tylko miał 1BOG
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ja rowniez obstawiam Matiego. :fadein: Co do sedziny.....Fajnie,ze jednak nie zmienili.Jak przegrywac,to u kogos znajacego sie na rzeczy,nie ? :wink: :lol:
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Ja rowniez obstawiam Matiego. :fadein: Co do sedziny.....Fajnie,ze jednak nie zmienili.Jak przegrywac,to u kogos znajacego sie na rzeczy,nie ? :wink: :lol: tak masz rację ... oczywiście jeśli chodzi o sędzinę :) bo z tym obstawianiem to róznie może być :roll:
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Ja rowniez obstawiam Matiego. :fadein: Co do sedziny.....Fajnie,ze jednak nie zmienili.Jak przegrywac,to u kogos znajacego sie na rzeczy,nie ? :wink: :lol:W pełni poperam
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ja mam 200 postów i nie dodano mi żadnej Lapki. Czy to normalne??????
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 a widziałem, że chyba 4 wilczarze są zgłoszone do Chorzowa. a Maleństwo już w championach ale czas szybko biegnie, nie tak dawno był szczeniaczkiem:)
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tak, następna łapka po 5000 postach :) Pomysł po 2500 a potem po 5000
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Na "Administracji"sa wyjasnione rangi awansu :wink:
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):Na "Administracji"sa wyjasnione rangi awansu :wink:Czytałam, ale nie pamiętam. Muszę powtórnie przeczytać
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):a widziałem, że chyba 4 wilczarze są zgłoszone do Chorzowa. Szesc :wink: Cztery psy i dwie suki :D Iscie miedzynarodowa konkurencja,bo Polacy,Czesi i Niemcy :wink: :D matrix..... napisał(a): a Maleństwo już w championach ale czas szybko biegnie, nie tak dawno był szczeniaczkiem:) Fakt :D Ale na raciborskiej wystawie znowu sie poczulam jakby byla z nim w mlodziezy :wink: :lol:
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 carragan napisał(a):matrix..... napisał(a):a widziałem, że chyba 4 wilczarze są zgłoszone do Chorzowa. Szesc :wink: Cztery psy i dwie suki :D Iscie miedzynarodowa konkurencja,bo Polacy,Czesi i Niemcy :wink: :D matrix..... napisał(a): a Maleństwo już w championach ale czas szybko biegnie, nie tak dawno był szczeniaczkiem:) Fakt :D Ale na raciborskiej wystawie znowu sie poczulam jakby byla z nim w mlodziezy :wink: :lol:Aż mi szkoda , żę nas tam nie będzie, ale za tydzień Warszawa
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 tak w tym roku zrobili, ze Warszawa w sobotę a w niedzielę Chorzów
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):tak w tym roku zrobili, ze Warszawa w sobotę a w niedzielę ChorzówNiemożliwe. Warszawa jest w sobotę. Nic o tym nie wiedziałam. Cały czas myślałam, że w niedziełę
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):tak w tym roku zrobili, ze Warszawa w sobotę a w niedzielę ChorzówNiemożliwe. Warszawa jest w sobotę. Nic o tym nie wiedziałam. Cały czas myślałam, że w niedziełę to trzeba koniecznie to wyjaśnić, ja słyszałem ,że własnie tak zrobili wystawy w sobotę i niedzielę. Warszawa, Chorzów
Recommended Posts