Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

carragan napisał(a):

BTW.Matrix,macie w koncu konkurencje :lol:

Dobry Wieczór!
Fajnie, że nastąpiło podzielenie jest teraz wyraznie jakoś bardzo długo byłem w galerii buldożkowej piękne zdjęcia :)
Carragan, mamy konkurencję !! Interchampiona w Chorzowie, w tym roku spotkaliśmy się z nim w Krakowie ! Ciekawe jak będzie za tydzień na tej wystawie ...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... liczę na Was, a w niedzięlę po wystawie Wam opowiem jak było, w Krakowie się z nim spotkaliśmy ... Matrix dostał rasę i cacib :D , do Chorzowa jedziemy bo mamy blisko i sędzina z Belgii ocenia - to hodowczyni chartów angielskich whippetów

Posted

matrix..... napisał(a):
... liczę na Was, a w niedzięlę po wystawie Wam opowiem jak było, w Krakowie się z nim spotkaliśmy ... Matrix dostał rasę i cacib :D , do Chorzowa jedziemy bo mamy blisko i sędzina z Belgii ocenia - to hodowczyni chartów angielskich whippetów
Ja obtawiam , że wygrasz. Będę mocno trzymać kciuki

Posted

dziekuję za kciuki od Draczyn i od Anutki, nie obstawiajcie bo jeszcze zapeszymy :). Ja podchodzę do wystaw na luzie, dla mnie mój pies jest najlepszy a dla sędziego nie musi wcale taki być, to tylko pięc minut przyjemności na wystawie. Najważniejszy jest charakter psa żeby był miłym domownikiem :)
W Chorzowie spotka się interchampion z Warszawy i mój Matrix, urodzony w Warszawie ale mieszkający na południu a dokładnie w Skoczowie, to takie małe miasteczko koło Cieszyna.

Posted

matrix..... napisał(a):
dziekuję za kciuki od Draczyn i od Anutki, nie obstawiajcie bo jeszcze zapeszymy :). Ja podchodzę do wystaw na luzie, dla mnie mój pies jest najlepszy a dla sędziego nie musi wcale taki być, to tylko pięc minut przyjemności na wystawie. Najważniejszy jest charakter psa żeby był miłym domownikiem :)
W Chorzowie spotka się interchampion z Warszawy i mój Matrix, urodzony w Warszawie ale mieszkający na południu a dokładnie w Skoczowie, to takie małe miasteczko koło Cieszyna.
To w pięknej okolicy mieszkasz i do Czech masz niedaleko

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
To w pięknej okolicy mieszkasz i do Czech masz niedaleko

Tak do Czech i na Słowację mam niedaleko, na wystawy psów można jezdzić. Początkiem roku przyszłego wybieram się na Slowację do Trencina :)

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Byliśmy 2 razy w trenczinie z Tobiaszkiem(w awatarze) , dwa razy BOB

Gratuluję !!
Tobiaszek prawie zawsze miał BOBa, tylko w grupie różnie lądował. Dwa razy tylko miał 1BOG

Posted

Ja rowniez obstawiam Matiego. :fadein:
Co do sedziny.....Fajnie,ze jednak nie zmienili.Jak przegrywac,to u kogos znajacego sie na rzeczy,nie ? :wink: :lol:

Posted

carragan napisał(a):
Co do sedziny.....Fajnie,ze jednak nie zmienili.Jak przegrywac,to u kogos znajacego sie na rzeczy,nie ? :wink: :lol:

tak masz rację ... oczywiście jeśli chodzi o sędzinę :) bo z tym obstawianiem to róznie może być :roll:

Posted

carragan napisał(a):
W pełni poperam

Posted

matrix..... napisał(a):
a widziałem, że chyba 4 wilczarze są zgłoszone do Chorzowa.

Szesc :wink: Cztery psy i dwie suki :D Iscie miedzynarodowa konkurencja,bo Polacy,Czesi i Niemcy :wink: :D
matrix..... napisał(a):
a Maleństwo już w championach ale czas szybko biegnie, nie tak dawno był szczeniaczkiem:)

Fakt :D Ale na raciborskiej wystawie znowu sie poczulam jakby byla z nim w mlodziezy :wink: :lol:

Posted

carragan napisał(a):
matrix..... napisał(a):
a widziałem, że chyba 4 wilczarze są zgłoszone do Chorzowa.

Szesc :wink: Cztery psy i dwie suki :D Iscie miedzynarodowa konkurencja,bo Polacy,Czesi i Niemcy :wink: :D
matrix..... napisał(a):
a Maleństwo już w championach ale czas szybko biegnie, nie tak dawno był szczeniaczkiem:)

Fakt :D Ale na raciborskiej wystawie znowu sie poczulam jakby byla z nim w mlodziezy :wink: :lol:
Aż mi szkoda , żę nas tam nie będzie, ale za tydzień Warszawa

Posted

matrix..... napisał(a):
tak w tym roku zrobili, ze Warszawa w sobotę a w niedzielę Chorzów
Niemożliwe. Warszawa jest w sobotę. Nic o tym nie wiedziałam. Cały czas myślałam, że w niedziełę

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
tak w tym roku zrobili, ze Warszawa w sobotę a w niedzielę Chorzów
Niemożliwe. Warszawa jest w sobotę. Nic o tym nie wiedziałam. Cały czas myślałam, że w niedziełę

to trzeba koniecznie to wyjaśnić, ja słyszałem ,że własnie tak zrobili wystawy w sobotę i niedzielę. Warszawa, Chorzów

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...