Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Anutko, pisałam przedwczoraj do Wind i mój pv pozostał ez odpowiedzi. Może gdzieś wyjechała. Bo ja mam już dośc stałego pilnowania i podciągania tych nasych tematów, aby gdzieś tam na dole nie przepadły
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wczoraj wieczorem była jeszcze na forum. Może jeszcze ja spróbuje do niej napisac - w końcu będzie nas miała dość i utworzy podforum ;)
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):Wczoraj wieczorem była jeszcze na forum. Może jeszcze ja spróbuje do niej napisac - w końcu będzie nas miała dość i utworzy podforum ;)Widocznie zlekceważyła moje pv, ale to do niej nie podobne. Wydaje mi się, że to b. miła osoba no i napewno b. kocha psy Spróbój Ty może poskutkuje
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No właśnie ja też się zdziwiłam. mogła po prostu nie mieć czasu - ja też czasami odpisuje na pw po kilku dniach(albo po przysłaniu ponownej wiadomości). Jeszcze ja do niej napisałam. pewnie niedługo odezwie się w tym temacie.
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):No właśnie ja też się zdziwiłam. mogła po prostu nie mieć czasu - ja też czasami odpisuje na pw po kilku dniach(albo po przysłaniu ponownej wiadomości). Jeszcze ja do niej napisałam. pewnie niedługo odezwie się w tym temacie.To czekamy cierpliwie, a ja tymczasem idę coś zjeść, bo nieżle zgłodniałam
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Jak na razie Wind milczy. Wszyscy buldomaniacy też gdzieś zniknęli. Znowu sie z Wami minęłam
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):Jak na razie Wind milczy. Wszyscy buldomaniacy też gdzieś zniknęli. Znowu sie z Wami minęłamJa już po kolacji.Jetem
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn, Ty jak zwykle niezawodna :) A ja właśnie wzięłam się za aktualizację strony. Dodałam zdjęcia do rodowodu. Nawet dość dobrze wygląda to zdjęcie Kleopatry.
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):Draczyn, Ty jak zwykle niezawodna :) A ja właśnie wzięłam się za aktualizację strony. Dodałam zdjęcia do rodowodu. Nawet dość dobrze wygląda to zdjęcie Kleopatry.Zaraz biegnę obaczyć. Dzisiaj co pół godziny rozłącza mnie od DOGO program antywirusowy i póżniej muszę długo się męczyć, aby spowrotem wejść na forum
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A mnie włąśne wyrzuciło i pojawiał si dziwny komunikat. Podejrzewam, że forum się zapchało już
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn, Ty jak zwykle niezawodna :) A ja właśnie wzięłam się za aktualizację strony. Dodałam zdjęcia do rodowodu. Nawet dość dobrze wygląda to zdjęcie Kleopatry.Zaraz biegnę obaczyć. Dzisiaj co pół godziny rozłącza mnie od DOGO program antywirusowy i póżniej muszę długo się męczyć, aby spowrotem wejść na forumRzeczywiście Keopatra nieżle wyszła. Greta z Draczyna też chyba gdzieś tam była na zbiorowych zdjęciach
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Tak właśnie myślałam,że nasza Anutka się tam wybiera :D .Będzie jeszcze jeden wspaniały lekarz kochający pieski, bo takich jest stanowczo za mało :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :eek2: :eek2: teraz dotarłem i przegladam forum, brawo Anutka, świetny wybór :) , jak już będziesz studiowac to pewnie zasypiemy Cię pytaniami z dziedziny leczenia psów. Dobrych lekarzy weterynarii jest niestety bardzo mało :(, zawsze dobrze jest mieć kogoś znajomego :D w szkole podstawowej marzyłem o tym, żeby zostać wetem ale potem jakoś wszystko się inaczej potoczyło...
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Grety nigdzie nie widziałam. Była jej siostra z miotu.
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):misiaczek napisał(a):Tak właśnie myślałam,że nasza Anutka się tam wybiera :D .Będzie jeszcze jeden wspaniały lekarz kochający pieski, bo takich jest stanowczo za mało :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :eek2: :eek2: teraz dotarłem i przegladam forum, brawo Anutka, świetny wybór :) , jak już będziesz studiowac to pewnie zasypiemy Cię pytaniami z dziedziny leczenia psów. Dobrych lekarzy weterynarii jest niestety bardzo mało :(, zawsze dobrze jest mieć kogoś znajomego :D w szkole podstawowej marzyłem o tym, żeby zostać wetem ale potem jakoś wszystko się inaczej potoczyło... A u mnie to przyszło niedawno. W ubiegłym roku myślałąm jeszcze o ekonomii albo informatyce ;)
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):Grety nigdzie nie widziałam. Była jej siostra z miotu.To nie jej siostra to ona. Ona domowo była Gerda, a w metryce Greta, to właśnie ona
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 a ja zdecydowanie ścisła. Chciałam w ogóle iść do klasy mat-biol, ale w ostatniej chwili zmieniłąm szkole i w mojej nie było takiego profilu.
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Grety nigdzie nie widziałam. Była jej siostra z miotu.To nie jej siostra to ona. Ona domowo była Gerda, a w metryce Greta, to właśnie ona Aa... to w takim razie muszę uzupełnić :)
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)A ja znowu wyłączznie matematyczne
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)A ja znowu włącnie matematyczne oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)A ja znowu włącnie matematyczne oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)A ja zadania z matematyki szkolnej i wyższej rozwiązywałam, jak krzyżówki dla przyjemnosc
anutka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)A ja znowu włącnie matematyczne oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)A ja zadania z matematyki szkolnej i wyższej rozwiązywałam, jak krzyżówki dla przyjemnosc No włąśnie mnie też zadania z matematyki nie sprawiają problemów. W moim przypadku to chyba cecha dziedziczona po rodzicach ;)
Draczyn Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)A ja znowu włącnie matematyczne oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)A ja zadania z matematyki szkolnej i wyższej rozwiązywałam, jak krzyżówki dla przyjemnosc No włąśnie mnie też zadania z matematyki nie sprawiają problemów. W moim przypadku to chyba cecha dziedziczona po rodzicach ;)U mnie mama była uzdolniona humanistycznie, a ja zdecydowanie po tacie atematycznie
matrix..... Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ja jednak nie chciałbym już wracać do rozwiązywania zadań matematycznych. Ciekawe czy większośc osób w buldożkowym świecie to umysły ścisłe? A co dzieje się z Elą Rusos? Jakoś dawno się tutaj nie odzywała, z tego jak pisze i co pisze to wnioskuję, ze ona jest humanistką i chyba się nie mylę.
Recommended Posts