Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Anutko, pisałam przedwczoraj do Wind i mój pv pozostał ez odpowiedzi. Może gdzieś wyjechała. Bo ja mam już dośc stałego pilnowania i podciągania tych nasych tematów, aby gdzieś tam na dole nie przepadły

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem była jeszcze na forum.
Może jeszcze ja spróbuje do niej napisac - w końcu będzie nas miała dość i utworzy podforum ;)

Posted

anutka napisał(a):
Wczoraj wieczorem była jeszcze na forum.
Może jeszcze ja spróbuje do niej napisac - w końcu będzie nas miała dość i utworzy podforum ;)
Widocznie zlekceważyła moje pv, ale to do niej nie podobne. Wydaje mi się, że to b. miła osoba no i napewno b. kocha psy Spróbój Ty może poskutkuje

Posted

No właśnie ja też się zdziwiłam. mogła po prostu nie mieć czasu - ja też czasami odpisuje na pw po kilku dniach(albo po przysłaniu ponownej wiadomości).
Jeszcze ja do niej napisałam.
pewnie niedługo odezwie się w tym temacie.

Posted

anutka napisał(a):
No właśnie ja też się zdziwiłam. mogła po prostu nie mieć czasu - ja też czasami odpisuje na pw po kilku dniach(albo po przysłaniu ponownej wiadomości).
Jeszcze ja do niej napisałam.
pewnie niedługo odezwie się w tym temacie.
To czekamy cierpliwie, a ja tymczasem idę coś zjeść, bo nieżle zgłodniałam

Posted

Draczyn, Ty jak zwykle niezawodna :)
A ja właśnie wzięłam się za aktualizację strony. Dodałam zdjęcia do rodowodu. Nawet dość dobrze wygląda to zdjęcie Kleopatry.

Posted

anutka napisał(a):
A ja właśnie wzięłam się za aktualizację strony. Dodałam zdjęcia do rodowodu. Nawet dość dobrze wygląda to zdjęcie Kleopatry.
Zaraz biegnę obaczyć. Dzisiaj co pół godziny rozłącza mnie od DOGO program antywirusowy i póżniej muszę długo się męczyć, aby spowrotem wejść na forum

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Zaraz biegnę obaczyć. Dzisiaj co pół godziny rozłącza mnie od DOGO program antywirusowy i póżniej muszę długo się męczyć, aby spowrotem wejść na forum
Rzeczywiście Keopatra nieżle wyszła. Greta z Draczyna też chyba gdzieś tam była na zbiorowych zdjęciach

Posted

Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Tak właśnie myślałam,że nasza Anutka się tam wybiera :D .
Będzie jeszcze jeden wspaniały lekarz kochający pieski, bo takich jest stanowczo za mało :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :eek2: :eek2:

teraz dotarłem i przegladam forum,
brawo Anutka, świetny wybór :) , jak już będziesz studiowac to pewnie zasypiemy Cię pytaniami z dziedziny leczenia psów. Dobrych lekarzy weterynarii jest niestety bardzo mało :(, zawsze dobrze jest mieć kogoś znajomego :D

w szkole podstawowej marzyłem o tym, żeby zostać wetem ale potem jakoś wszystko się inaczej potoczyło...

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Tak właśnie myślałam,że nasza Anutka się tam wybiera :D .
Będzie jeszcze jeden wspaniały lekarz kochający pieski, bo takich jest stanowczo za mało :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :eek2: :eek2:

teraz dotarłem i przegladam forum,
brawo Anutka, świetny wybór :) , jak już będziesz studiowac to pewnie zasypiemy Cię pytaniami z dziedziny leczenia psów. Dobrych lekarzy weterynarii jest niestety bardzo mało :(, zawsze dobrze jest mieć kogoś znajomego :D

w szkole podstawowej marzyłem o tym, żeby zostać wetem ale potem jakoś wszystko się inaczej potoczyło...

A u mnie to przyszło niedawno. W ubiegłym roku myślałąm jeszcze o ekonomii albo informatyce ;)

Posted

anutka napisał(a):
Grety nigdzie nie widziałam. Była jej siostra z miotu.
To nie jej siostra to ona. Ona domowo była Gerda, a w metryce Greta, to właśnie ona

Posted

a ja zdecydowanie ścisła. Chciałam w ogóle iść do klasy mat-biol, ale w ostatniej chwili zmieniłąm szkole i w mojej nie było takiego profilu.

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Grety nigdzie nie widziałam. Była jej siostra z miotu.
To nie jej siostra to ona. Ona domowo była Gerda, a w metryce Greta, to właśnie ona

Aa... to w takim razie muszę uzupełnić :)

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
ja w kierunku nauk humanistycznych ... ścisłe - raczej dziękuję :)
A ja znowu włącnie matematyczne

oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

oj, nie ! matematyka była moją udręką, choć teraz z cyferkami mam do czynienia w pracy :)
A ja zadania z matematyki szkolnej i wyższej rozwiązywałam, jak krzyżówki dla przyjemnosc

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

A ja zadania z matematyki szkolnej i wyższej rozwiązywałam, jak krzyżówki dla przyjemnosc

No włąśnie mnie też zadania z matematyki nie sprawiają problemów. W moim przypadku to chyba cecha dziedziczona po rodzicach ;)

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

No włąśnie mnie też zadania z matematyki nie sprawiają problemów. W moim przypadku to chyba cecha dziedziczona po rodzicach ;)
U mnie mama była uzdolniona humanistycznie, a ja zdecydowanie po tacie atematycznie

Posted

ja jednak nie chciałbym już wracać do rozwiązywania zadań matematycznych. Ciekawe czy większośc osób w buldożkowym świecie to umysły ścisłe?
A co dzieje się z Elą Rusos? Jakoś dawno się tutaj nie odzywała, z tego jak pisze i co pisze to wnioskuję, ze ona jest humanistką i chyba się nie mylę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...