Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Draczyn bardzo serdecznie dziękuję za piękne zdjęcia i za tyle pracy jaką włożyłaś w to, zeby w jednym miejscu się znalazły. Mieliśmy problemy z serwerem głównym i nie mogłem śledzić tematów na dgm, o 16 uciekam do domu i pojawię się wieczór. Twoja Draczka oczywiście śliczna ! Zresztą jak pozostałe tu prezentowane buldożki.Dzięki Matrix, oczywiścieżartowałam, to była przyjemność nie ciężka praca. Do zobaczenia wieczorem :D :D :D
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Oj, ale nisko hodowle upadły! Buldozkomaniacy - do pracy! Podciągamy!!
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ats napisał(a):Oj, ale nisko hodowle upadły! Buldozkomaniacy - do pracy! Podciągamy!!Dziś pirwszy dzięń szkoły. Moje dzieci już są po wszystkich szkołach, więc mam czas, aby trochę poklikać
ats Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hej, mam 200 postów - kiedy druga łapka??????????/
misiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale fajne łaciatki... Draczyn a ten płowy buldożek to Twój Tobiaszek? Draczka ma bardzo podobną budowę do mojej Miśki,ile ona waży?
misiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ats...z postami prawie idziemy łeb w łeb...nooo,troszkę mnie wyprzedzasz :lol: :lol: :lol:
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Z pozdrowieniami od śpiącej(i chrapiącej) Matyldy :P :lol: :lol: :lol:
misiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 oooo Anutka, udało Ci się zrobić znak wodny...bo ja niewiele zrozumiałam z tego co wczoraj Wind tłumaczyła :lol:
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Próbowałam. Niestety nie mam potrzebnych wtyczek do PS. Próbowałam w innym programie i to są tego efekty.
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 misiaczek napisał(a):Ale fajne łaciatki... Draczyn a ten płowy buldożek to Twój Tobiaszek? Draczka ma bardzo podobną budowę do mojej Miśki,ile ona waży?To jest piesek z hodowli Matasz - tej samej, co suczka Ewarygier to synek siostry mojej Lizy drczyn i chyba prawnuk Tobiasza
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Anutko piękna ta twoja Mati. Draczka Misiaczku waży 9 kg
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 I tutaj też nikogo nie ma. Co z Wami czyżbyście już spali?????????????????? :o :o :o :o :o :o :o
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jestem. Leće tylko na spacer z Matyldą i zaraz tu wracam
Gośka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ats napisał(a):hej, mam 200 postów - kiedy druga łapka??????????/ 251 postów :wink:
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 anutka napisał(a):Jestem. Leće tylko na spacer z Matyldą i zaraz tu wracamCzekam na Ciebie, ale znów jesteśmy tylko we dwie :agrue: 0X :agrue: 0X :evilbat:
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jestem już spowrotem. coś ostatnio rzeczywiścia mało osób tu zagląda.
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Miałaś poczekać a widzę że poszłąś. Coś nie ma dzisiaj szczęścia żeby troche pogadać.
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 anutka napisał(a):Miałaś poczekać a widzę że poszłąś. Coś nie ma dzisiaj szczęścia żeby troche pogadać.Już jestem. Po 20ej wszyscy mają darmowe polączenia telefoniczne i wydzwaniają, tak że do 22ej jestem zawsze trocę z doskoku. Jeśli mnie nie ma t zn, że mam telefon :D :D
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Widę, że znowu pustki, wobec tego idę coś zzjeśc. Wrócę za ół godziny, może już ktoś będzie
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ja cały czas jestem tylko odpisuje w innym temacie :)
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 anutka napisał(a):Ja cały czas jestem tylko odpisuje w innym temacie :)To pisz sobie tam Anutko spokojnie. Ja już przygotowałam jedzonko i idę je skonsumować
anutka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A dokładniej odpisywałam w drugim temacie o buldogach ;) Ja już chyba na dzisiaj kończe siedzenie na Dgm Dobranoc!
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 anutka napisał(a):A dokładniej odpisywałam w drugim temacie o buldogach ;) Ja już chyba na dzisiaj kończe siedzenie na Dgm Dobranoc!Dobranoc Anutko. ja poczekam na odpowiedż :fadein:
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No i znów nikogo nie ma, co z Wami buldożkami??????????????????????????? :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dobrej nocy, kolorowych snów :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts