Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
To ja dla Ciebie Matrix tyle zdjęć naściągałam, napracowałam się jak dziki osioł, a ty gdieś w oddali i nigdzie Cię nie widzę. Uciekam do swoich zajęć. Zajżę póżniej. Tymczasem :scared: :scared: :scared: :boom: :boom: :eek2: :eek2: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:

Draczyn bardzo serdecznie dziękuję za piękne zdjęcia i za tyle pracy jaką włożyłaś w to, zeby w jednym miejscu się znalazły. Mieliśmy problemy z serwerem głównym i nie mogłem śledzić tematów na dgm, o 16 uciekam do domu i pojawię się wieczór.
Twoja Draczka oczywiście śliczna ! Zresztą jak pozostałe tu prezentowane buldożki.
Dzięki Matrix, oczywiścieżartowałam, to była przyjemność nie ciężka praca. Do zobaczenia wieczorem :D :D :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):
Oj, ale nisko hodowle upadły! Buldozkomaniacy - do pracy! Podciągamy!!
Dziś pirwszy dzięń szkoły. Moje dzieci już są po wszystkich szkołach, więc mam czas, aby trochę poklikać

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale fajne łaciatki...
Draczyn a ten płowy buldożek to Twój Tobiaszek?
Draczka ma bardzo podobną budowę do mojej Miśki,ile ona waży?
To jest piesek z hodowli Matasz - tej samej, co suczka Ewarygier to synek siostry mojej Lizy drczyn i chyba prawnuk Tobiasza

Posted

anutka napisał(a):
Jestem.
Leće tylko na spacer z Matyldą i zaraz tu wracam
Czekam na Ciebie, ale znów jesteśmy tylko we dwie :agrue: 0X :agrue: 0X :evilbat:

Posted

anutka napisał(a):
Miałaś poczekać a widzę że poszłąś. Coś nie ma dzisiaj szczęścia żeby troche pogadać.
Już jestem. Po 20ej wszyscy mają darmowe polączenia telefoniczne i wydzwaniają, tak że do 22ej jestem zawsze trocę z doskoku. Jeśli mnie nie ma t zn, że mam telefon :D :D

Posted

anutka napisał(a):
Ja cały czas jestem tylko odpisuje w innym temacie :)
To pisz sobie tam Anutko spokojnie. Ja już przygotowałam jedzonko i idę je skonsumować

Posted

anutka napisał(a):
A dokładniej odpisywałam w drugim temacie o buldogach ;)
Ja już chyba na dzisiaj kończe siedzenie na Dgm
Dobranoc!
Dobranoc Anutko. ja poczekam na odpowiedż :fadein:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...