Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 ats napisał(a):Draczyn - jakie tendencje spowodowały, że mniej jest buldozków łaciatych? Rozumiem, że płowych jest coraz więcej, ale czy kosztem łaciatków?Białe bardzo często są alergikami, tak zresztą , jak we wszystkich rasach. Białe psy nie tylko buldożki mają skłonności alergiczne. To chyba spowoowało, że preferowane są ciemne , lub płowe
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Aniela nie jest, ale moja Zużu Wafel byli alergikami. Wafel na przykład, jak tylko wszedł na ulicę w zimie , gdzie sypali solą, to odrazu mu Lapki puchły
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 cieszę się, że Aniela nie jest... wiesz dlaczego ;). Ja jestem alergiczką i moja Zosia też, więc to już w zupełności wystarczy;) ;). Na szczęście nie jesteśmy uczulone na pieski (Zosia na nabiał, barwniki i konserwanty, ja głównie na pyłki traw i drzew). Moje uczulenie jest bardzo śmieszne, bo jestem z wykształcenia przyrodnikiem i wciąż siedze w terenie...
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ojej , to rzeczywiście fatlne, a czy będę niedyskretna jeśli się spytam jaki to kierunek studiów, bo słyszałam, że robisz doktorat
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 skończyłam ochrone środowiska (konserwatorska ochrona przyrody), doktorat robię z ochrony czynnej łąk (a jestem uczulona na pyłki, rozumiesz :roll: )
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 To faktycznie fatalnie, ale cóż życie to nie bajka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dobranoc buldomaniacy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
anutka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Następne zdjęcia: Światowa Wystawa Bruksela 1995r. Światowa Wystawa Wiedeń 1996r. C.D.N.
Basma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Co to za zwierze na przedostatnie fotce , to wielkie biale ,wyglada jak bialy-czarny terier rosyjski :lol: :lol: albo juzak, czy ktos wie coz to jest
maga18 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :angel: :angel: super fotki!! Dziekuje Draczyn ze wspomnialas na grzywaczu ze tu taka galeria sie uzbierala :buzi: Niektore fotki byly robione jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo :o Zazdroszcze Ci Draczyn tylu lat wystawiania i hodowli :oops:
anutka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wystawy w 1998r. Katowice Światowa Wystawa Helsinki Warszawa Thuln(Austria) Sopot
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Jeszcze raz dzięki Anulko. Napracowałaś się, bo o chyba jeszcze nie koniec. Maga 18 dziękujemy za miłe słowa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eek2: :BIG:
anutka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Już kończę z wystawami - zaraz je umieszczę. Potem zostaną mi tylko zdjęcia różnych buldożków, ale to już później.
anutka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Reszta wystaw: Katowice 1999r. Graz(Austria) 1999r. Wystawa 2001r. Poznań 2003r. Czy to Aniela, Liza i Kubuś?? I na koniec BOB Tobias i Kubuś Draczyn:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Basma napisał(a):Co to za zwierze na przedostatnie fotce , to wielkie biale ,wyglada jak bialy-czarny terier rosyjski :lol: :lol: albo juzak, czy ktos wie coz to jestTo zwierzę to bouver de flandre. Zrobiłam to zdjęcie, ponieważ jest to niezbyt często spotykany kolor pszeniczny
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Piekne fotki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: prosze o wiecej!! :D :D :D
Moloska Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 A ja zadzdroszcze Draczynowi zwiedzania swiata-ooo! Oczywiscie na zdjeciu poznalam Tobiasza!I tylko jego poznaje od razu :wink: P.S Draczyn,kiedy na Twojej stonce ukaze sie zdjecie Draki...?
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Moloska napisał(a):A ja zadzdroszcze Draczynowi zwiedzania swiata-ooo! Oczywiscie na zdjeciu poznalam Tobiasza!I tylko jego poznaje od razu :wink: P.S Draczyn,kiedy na Twojej stonce ukaze sie zdjecie Draki...?Dzięki Molosko za miłe słwa. Zostawiam cię na gospodarstwie, ja muszę lecić. Mam dzisiaj trochę zamieszania. Do wieczora
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Moloska napisał(a):OK,tylko wroc,papa!Molosko goście mnie nawiedzili, postaram się wrócić jak najszybciej :agrue: :agrue: :agrue:
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ach ci goscie tak to juz z nimi jest :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ferroo napisał(a):Ach ci goscie tak to juz z nimi jest :lol: :lol: :lol:Fajni goście, ale zostawiłam ich na rochę z Markiem, aby do was zajżyć. Zaraz będę zmykać , bo się zdenerwują okutnie :evilbat: :evilbat:
dorotal Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Trochę się pochwalę. Dziś na wystawie w Białymstoku Leos dostał CAC Junior, BOB i w konkurencjach finałowych BOG III.
Recommended Posts