Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ats napisał(a):
Draczyn - jakie tendencje spowodowały, że mniej jest buldozków łaciatych? Rozumiem, że płowych jest coraz więcej, ale czy kosztem łaciatków?
Białe bardzo często są alergikami, tak zresztą , jak we wszystkich rasach. Białe psy nie tylko buldożki mają skłonności alergiczne. To chyba spowoowało, że preferowane są ciemne , lub płowe

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniela nie jest, ale moja Zużu Wafel byli alergikami. Wafel na przykład, jak tylko wszedł na ulicę w zimie , gdzie sypali solą, to odrazu mu Lapki puchły

Posted

cieszę się, że Aniela nie jest... wiesz dlaczego ;). Ja jestem alergiczką i moja Zosia też, więc to już w zupełności wystarczy;) ;). Na szczęście nie jesteśmy uczulone na pieski (Zosia na nabiał, barwniki i konserwanty, ja głównie na pyłki traw i drzew). Moje uczulenie jest bardzo śmieszne, bo jestem z wykształcenia przyrodnikiem i wciąż siedze w terenie...

Posted

skończyłam ochrone środowiska (konserwatorska ochrona przyrody), doktorat robię z ochrony czynnej łąk (a jestem uczulona na pyłki, rozumiesz :roll: )

Posted

Dobranoc buldomaniacy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Co to za zwierze na przedostatnie fotce , to wielkie biale ,wyglada jak bialy-czarny terier rosyjski :lol: :lol: albo juzak, czy ktos wie coz to jest

Posted

:angel: :angel: super fotki!!

Dziekuje Draczyn ze wspomnialas na grzywaczu ze tu taka galeria sie uzbierala :buzi:

Niektore fotki byly robione jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo :o Zazdroszcze Ci Draczyn tylu lat wystawiania i hodowli :oops:

Posted

Jeszcze raz dzięki Anulko. Napracowałaś się, bo o chyba jeszcze nie koniec. Maga 18 dziękujemy za miłe słowa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eek2: :BIG:

Posted

Reszta wystaw:
Katowice 1999r.

Graz(Austria) 1999r.

Wystawa 2001r.

Poznań 2003r.

Czy to Aniela, Liza i Kubuś??
I na koniec BOB Tobias i Kubuś Draczyn:

Posted

Basma napisał(a):
Co to za zwierze na przedostatnie fotce , to wielkie biale ,wyglada jak bialy-czarny terier rosyjski :lol: :lol: albo juzak, czy ktos wie coz to jest
To zwierzę to bouver de flandre. Zrobiłam to zdjęcie, ponieważ jest to niezbyt często spotykany kolor pszeniczny

Posted

A ja zadzdroszcze Draczynowi zwiedzania swiata-ooo!
Oczywiscie na zdjeciu poznalam Tobiasza!I tylko jego poznaje od razu :wink:
P.S Draczyn,kiedy na Twojej stonce ukaze sie zdjecie Draki...?

Posted

Moloska napisał(a):
A ja zadzdroszcze Draczynowi zwiedzania swiata-ooo!
Oczywiscie na zdjeciu poznalam Tobiasza!I tylko jego poznaje od razu :wink:
P.S Draczyn,kiedy na Twojej stonce ukaze sie zdjecie Draki...?
Dzięki Molosko za miłe słwa. Zostawiam cię na gospodarstwie, ja muszę lecić. Mam dzisiaj trochę zamieszania. Do wieczora

Posted

ferroo napisał(a):
Ach ci goscie tak to juz z nimi jest :lol: :lol: :lol:
Fajni goście, ale zostawiłam ich na rochę z Markiem, aby do was zajżyć. Zaraz będę zmykać , bo się zdenerwują okutnie :evilbat: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...