Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ależ skąd. Dawno się nie widziałyśmy i odzwyczaiłam się trochę od twego poczucia humoru, a poza tym teraz piszę sobie a muzom, bo trenuję robienie cytatów. Przy dużej liczbie dyskutantów, to się bardzo przydaje. Strach przed wodzem jest jednak sory, jak widzę, bo nie wszyscy chcą zabierać głos w sprawach tych kretyńskich wypowiedzi. Ale ta ostatnia rewelacja mną wstrząsnęła i wyobrażnia zaczęła działać. Wkurzyłam się okropnie
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A wiecie mnie ten cały Ch. śmieszy.Przynajmniej mogę się z tego oszołoma troche ponabijać. Szkoda nerwów. Na szczęście już niewiele ludzi wierzy i stosuje się do tych bzdur. Ci co zostali sa tak w swojego guru zapatrzeni, że nie uda nam się zmienić ich poglądów - szkoda się tylko denerwować.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Masz rację Anutko, tylko te kretyńskie porady mogą być wzięte do serca przez jego wielbicieli, a szkoda tych biednych psów
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 W tym szaleństwie jest metoda. Gdyby to mogło dotyczyć też ludzi , byłabym bardzo za !!!!!!!!!!!!!!!! A guru nie ma już zbyt wielu zwoleników. Hodowcy z Wrocławia , też się od niego odwracają. Twierdzą , że jest przy nim tylko jakaś garstka młodzieży. To przerażające , młodzi hodowcy nawet nie wiedzą kim jest Adam Ch i jego hodowla. Psów z tej hodowli już prawie nie widuje się na ringach , choć te które ja znam np. ze zdjęć są naprawdę ładne. Mimo wszystko fakt porównywania hodowli Draczyn i 100 Pociech na dzień dzisiejszy wydawał mi się absurdalny(na pewnym forum były takie porównania . Buldożków tej drugiej nie widuję na wystawach.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ja lubię być obiektywna, a hodowlę prowadzi Pani Ch. Oni mają jeszcze ładne psy, bo wystawiają tylko we Wrocławiu, ale ponieważ muszą zawsze być pierwsi , więc wogóle nie jeżdżą. A ta a pro pos, to dzięki za komplement, ale my chyba już nie jesteśmy najlepsi. Wystarcza nam to, że przez 6 lat byliśmy. Uważam to za duży sukces i b. się z tego cieszymy. Czas pozostawić pole do popisu młodszym
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn , chyba jeszcze jesteście. Jest kilka młodych pięknych psów ,ale to czas pokaże co przekażą potomstwu.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='"elżbietarusos"']Draczyn , chyba jeszcze jesteście. Jest kilka młodych pięknych psów ,ale to czas pokaże co przekażą potomstwu. Bardzo bym była rada, ale śmiem wątpić]
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No i znów cytat nie wyszedł. Wszystko robię tak samo, a raz wychodzi, a innym razem pudło
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 elżbietarusos napisał(a):Draczyn , chyba jeszcze jesteście. Jest kilka młodych pięknych psów ,ale to czas pokaże co przekażą potomstwu. DOKŁADNIE !!!
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ela gratuluję drugiej łapki . Idziesz jak nawałnica. Trzeba to o blać :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn napisał(a):No i znów cytat nie wyszedł. Wszystko robię tak samo, a raz wychodzi, a innym razem pudło Ja zaznaczam dany tekst myszką (robi się niebiesko) i naciskam przycisk "Cytuj".
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Tylko ja ni mam myszki. Mam tylko szybkę i pod spodem dwa przyciski. Kursor prowadzę jeżdżąc palcem po szybce
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ci co zostali sa tak w swojego guru zapatrzeni, że nie uda nam się zmienić ich poglądów - szkoda się tylko denerwować. A wiesz Anutka co jest w tym wszystkim najtragiczniejsze?Pan Ch bardzo nie lubi ludzi,którzy posiadają buldożki bez rodowodu,a teraz tylko tacy mu zostali i co gorsze on ich kompletnie ignoruje a oni trzymają się rękoma i nogami.
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ale obsługa jest podobna i też mozna zaznaczać tekst ! Zapomniałem, ze macie laptopa ale do niego też można podłączyć myszkę :lol:
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Można podłączyć tylko trzeba ją najierw mieć. Pomyślę nad tym nowym nabytkiem. Cześć Misiaczku, masz rację, dla mnie to wszystko jest poprostu żałosne
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Misiaczku, jeżeli włąściciele buldożków bez rodowodu nadal piszą mimo, że są olewani to jest to ich problem. Wcale mi ich nie szkoda. Dziwie się tylko jak można po tylu żałosnych uwagach nadal tam pisać. Niezgadniecie jaki ja mam teraz problem - nie potrafię wylogować się z tamtego forum. Naciskam wyloguj i to nie pomaga. To przecież jakaś paranoja !
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 To tak było jak ja chciałam sę zalogować. Pisałam parę pierwszych liter i szystko cofało sie zpowrotem. Kilka razy musiałam zmieniać niki i hasła. Teraz pewnie mają mało chętnycch to zablokowali wylogowanie się. Zostaw Anutko tak jak jest przynajmniej będziesz mogła zaglądać do wszystkich tematów, bo niektóre są niewidoczne dla wylogowanych, a nieraz można się nieżle pośmiać
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Z tego co pisał admin forum wszystkie tematy zostały odblokowane. Napisałam do admina wiadomość co mam zrobić żeby się wylogowac, ale na razie nie zaszczycił mnie swoją odpowiedzią.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 admin poprostu klamal, w dalszym ciagu zablokowane biblioteczka, artykuły, ogłoszenia i reproduktory. Przed chwila sprawdzałam. U nich prawdy trudno się doszukać
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Rzeczywiście z prawdą są problemy. Za to mają bardzo bujną wyobraźnię ;)
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn, a czytałaś najnowszy post w pogaduchach?? Po prostu ręce mi opadają.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Tak to się zgadza. Ja teraz biegnę nakarmić i przespacerować pieski. Niedługo postaram się wrócić
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No i stało się Krysiu . Po raz pierwszy , ktoś nazwał mnie starszą panią, ale za to rześką , co też ma swoje dobre strony patrz - nasze ulubione forum. Ponoć kobieta jak wino,im starsza tym lepsza. Nasze akcje mogą więc już tylko wzrastać.
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 :multi: w końcu jestem i bardzo się cieszę , że mogę z Wami pogadać , a nie tylko podpatrywać :D Witam Pani Krystyno ! Dziękuje za pomoc.
Recommended Posts