Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak patrzę na posty , to wszędzie jesteś Ty Draczynie , nie mogę pozbyć się z głowy słów piosenki " gdzie nie spojrzę wszędzie ty "
A ja wykorzystuję fakt , że moi faceci wyjechali i oddaję się jak już opisałam wcześniej wszelkim możliwym rozpustom. A co to tylko Aniołowi wolno?

Posted

Mówisz,że wszędzie jestem. Buldożki mam to chcę o nich pogadać, grzywaczyka mam, to od czasu do casu tam wpadam, na bolony w imieniu mojej psiapsiuły. Jeszcze nie byłam na shar pejach, bo przecież też mam

Posted

carragan napisał(a):
Regulamin napisał(a):
2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
- stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną

Jeśli jednak znalazłeś ciekawą stronkę i chcesz się z nią podzielić z innymi – większość działów na forum posiada „linkownie” zgodne z tematyką danego działu. Jeśli nie jesteś pewien, czy dany link nie będzie poczytany za reklamę – skorzystaj z pomocy moda – napisz do niego PW Image . Wyjątek stanowią linki do ogłoszeń, gdzie psy oddawane są za symboliczną złotówkę. Niemniej, celowość umieszczenia ich należy uzgodnić z moderatorem działu Psy w Potrzebie.

nam Wind zadnych linkow na mam grzywacza nie usowa :roll: :roll: :roll: ale chyba teraz zacznie :wink: :wink: :wink: :wink:

Posted

No żadna tajemnica dokąd wyjechali , nie na Karaiby , ale na Mazury do teściowej.
Dzięki Draczynie za ostrzeżenie. Regulaminu FORUM faktycznie nie czytałam.
Połamałam więc pewnie wiele różnych zasad , ze zdjęciami ,z podaniem adresu swojej strony.
Teraz jak już wiem , że jestem przestpcą , to aż boję się odbierać pocztę.

Posted

elżbietarusos napisał(a):
No żadna tajemnica dokąd wyjechali , nie na Karaiby , ale na Mazury do teściowej.
Dzięki Draczynie za ostrzeżenie. Regulaminu FORUM faktycznie nie czytałam.
Połamałam więc pewnie wiele różnych zasad , ze zdjęciami ,z podaniem adresu swojej strony.
Teraz jak już wiem , że jestem przestpcą , to aż boję się odbierać pocztę.

Tu jest OK! Nikogo nie będą zabijać :boom:

Posted

Ludzie zloci,a za co ostrzezenie ? :shock:
Na ostrzezenie trzeba zasluzyc :wink:

Angel,no widzisz jaka Wind jest fajna 8) Obiecuje,ze zaraz jak tylko Wind wroci znikne wraz ze swoja tyrania :wink:

Justyna,dziekuje :D

A teraz wracamy do bulgotkow czy jak kto woli do bulgotkowego offa :wink:

A ja ide popatrzec na "Zadze krwi" i juz Was nie krepuje swoja obecnoscia :D

Posted

Tak już chrapią moje BULWY :HUT012:

A Hildunia pod kołderką :lol: tylko nos jej wystaje :lol:

Ostatnio jestem zajęty przed kompem, bo robię 3 stronę w necie :user:

Posted

Robię stronę osobie (irenate) która jest z nami zaprzyjażniona :buzi: ma KIKE Draczyn ale strona jeszcze nie działa :lol: może w przyszłym tygodniu będzie!

Posted

Draczyn napisał(a):
Poco ci ta Ządza krwi. Spać nie będziesz potem mógł

E tam,mnie to nie rusza.Niestety,zostalam przeglosowana przez rodzine i przelaczyli na film z Alem Pacino.Widac od razu,ze ja jako jedyna moglabym pojsc na patologie :wink: :lol:

Posted

Ja stronę umię prowadzić jak mam gotowy szablon od Zora Design, a rozmowy między mną, irenate i Zora Design trwały już kilka miesięcy.
Przeciez masz śliczną stronę i Gabrysia robi ci aktualizację !

Nie umiałbym prowadzić stronę która już jest zrobiona od początku przez kogoś, dostałem goły i wesoły szablon który będę prowadzić od początku. Na pocieszenie dodam, że baner do Draczyna jest na stronie w wersji polskiej i angielskiej na pierwszym, honorowym miejscu i jest napisane nad banerem "Przyjaciele" :buzi:

Posted

Draczyn napisał(a):
To całe szczęście . Pewnie zostaniesz z nami buldomaniakami

Pewnie i tak.Ale buldozki beda musialy sie mna dzielic z galeria,gdzie wrzucam zalegle fotografie Malenstwa i dziewczyn. :wink:

Posted

Minimolosku bardzo się cieszę nie bierz wszystkiego co mówię tak poważnie. Ja zwykle rozmawiam pół żartem pól serio, a Ciebie zawsze będę b. lubić

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...