Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Draczyn']Tylko niepotrzebnie masz tam to niesympatyczne forum, ale myślę, że jak tam ktoś wejdzię, to prędzej, czy póżniej wystraszony będzieprzez GURU :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Już nie ma, wstawiłem Dogomanię :thumbs: www.buldogfrancuski.com/linki.htm
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Widziałam już tą Dogomanie, ładnie wygłąda w czołówce
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gdzie znów wszyscy się pochowali. Angel poszedł pewnie się poseksić, a gdzie Ela i inni. Minimolos teżcoś nieczęsto tu zagląda
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jak patrzę na posty , to wszędzie jesteś Ty Draczynie , nie mogę pozbyć się z głowy słów piosenki " gdzie nie spojrzę wszędzie ty " A ja wykorzystuję fakt , że moi faceci wyjechali i oddaję się jak już opisałam wcześniej wszelkim możliwym rozpustom. A co to tylko Aniołowi wolno?
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gdzie wyjechali ci Twoi faceci. Nie bądż taka tajemnicza. Opowiedz. Anioł faktycznie odrunął w siną dal z Anią i psami
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Pewnie znikają złą ksywkę przyjęłam. Draczyn - to może będzie draka i znikają, a to przecież nie tak
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Mówisz,że wszędzie jestem. Buldożki mam to chcę o nich pogadać, grzywaczyka mam, to od czasu do casu tam wpadam, na bolony w imieniu mojej psiapsiuły. Jeszcze nie byłam na shar pejach, bo przecież też mam
AngelOfDeath Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 carragan napisał(a):Regulamin napisał(a):2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem - stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną Jeśli jednak znalazłeś ciekawą stronkę i chcesz się z nią podzielić z innymi – większość działów na forum posiada „linkownie” zgodne z tematyką danego działu. Jeśli nie jesteś pewien, czy dany link nie będzie poczytany za reklamę – skorzystaj z pomocy moda – napisz do niego PW Image . Wyjątek stanowią linki do ogłoszeń, gdzie psy oddawane są za symboliczną złotówkę. Niemniej, celowość umieszczenia ich należy uzgodnić z moderatorem działu Psy w Potrzebie. nam Wind zadnych linkow na mam grzywacza nie usowa :roll: :roll: :roll: ale chyba teraz zacznie :wink: :wink: :wink: :wink:
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No żadna tajemnica dokąd wyjechali , nie na Karaiby , ale na Mazury do teściowej. Dzięki Draczynie za ostrzeżenie. Regulaminu FORUM faktycznie nie czytałam. Połamałam więc pewnie wiele różnych zasad , ze zdjęciami ,z podaniem adresu swojej strony. Teraz jak już wiem , że jestem przestpcą , to aż boję się odbierać pocztę.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Nie przesadzaj Elarusos . tu nie strzelają, najwyżej dadzą ostrzeżenie. Tu jest ogólnie ok. Cześć Aniołku. Dawno ćię nie było
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 elżbietarusos napisał(a):No żadna tajemnica dokąd wyjechali , nie na Karaiby , ale na Mazury do teściowej. Dzięki Draczynie za ostrzeżenie. Regulaminu FORUM faktycznie nie czytałam. Połamałam więc pewnie wiele różnych zasad , ze zdjęciami ,z podaniem adresu swojej strony. Teraz jak już wiem , że jestem przestpcą , to aż boję się odbierać pocztę. Tu jest OK! Nikogo nie będą zabijać :boom:
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ludzie zloci,a za co ostrzezenie ? :shock: Na ostrzezenie trzeba zasluzyc :wink: Angel,no widzisz jaka Wind jest fajna 8) Obiecuje,ze zaraz jak tylko Wind wroci znikne wraz ze swoja tyrania :wink: Justyna,dziekuje :D A teraz wracamy do bulgotkow czy jak kto woli do bulgotkowego offa :wink: A ja ide popatrzec na "Zadze krwi" i juz Was nie krepuje swoja obecnoscia :D
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 cześć MINIMOLOS, fajnie, że już jesteś. bldożerki już po spacerze?
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Carragan nie znikaj . Zostan trochę z buldożkami. Poco ci ta Ządza krwi. Spać nie będziesz potem mógł
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Tak już chrapią moje BULWY :HUT012: A Hildunia pod kołderką :lol: tylko nos jej wystaje :lol: Ostatnio jestem zajęty przed kompem, bo robię 3 stronę w necie :user:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Minimolosku , wyrażaj się jaśniej , my z Elą nie znamy jeszcze tego żargonu forumowego Abra kadabra. Ucałuj Hildunię i resztę
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Robię stronę osobie (irenate) która jest z nami zaprzyjażniona :buzi: ma KIKE Draczyn ale strona jeszcze nie działa :lol: może w przyszłym tygodniu będzie!
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A teraz rozumiem, a mnie niechciałeś prowadzić strony. Widzisz jaki jesteś okrutny
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a): Poco ci ta Ządza krwi. Spać nie będziesz potem mógł E tam,mnie to nie rusza.Niestety,zostalam przeglosowana przez rodzine i przelaczyli na film z Alem Pacino.Widac od razu,ze ja jako jedyna moglabym pojsc na patologie :wink: :lol:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To całe szczęście . Pewnie zostaniesz z nami buldomaniakami
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja stronę umię prowadzić jak mam gotowy szablon od Zora Design, a rozmowy między mną, irenate i Zora Design trwały już kilka miesięcy. Przeciez masz śliczną stronę i Gabrysia robi ci aktualizację ! Nie umiałbym prowadzić stronę która już jest zrobiona od początku przez kogoś, dostałem goły i wesoły szablon który będę prowadzić od początku. Na pocieszenie dodam, że baner do Draczyna jest na stronie w wersji polskiej i angielskiej na pierwszym, honorowym miejscu i jest napisane nad banerem "Przyjaciele" :buzi:
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):To całe szczęście . Pewnie zostaniesz z nami buldomaniakami Pewnie i tak.Ale buldozki beda musialy sie mna dzielic z galeria,gdzie wrzucam zalegle fotografie Malenstwa i dziewczyn. :wink:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Minimolosku bardzo się cieszę nie bierz wszystkiego co mówię tak poważnie. Ja zwykle rozmawiam pół żartem pól serio, a Ciebie zawsze będę b. lubić
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Carragan. nam też możesz rzucić parę fajnych fotek
Recommended Posts