Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To pewnie znów jakieś napol zagłodzone psiątko z piwnicznego howu, bo to nawet nie jest po kosztach
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zdjęć nie oglądałam, bo nigdy jeszcze nic nie kupowałam na Alegro - wcisnę nie to co trzeba i jeszcze mi przyszlą jakieś biedne nieżywe psiątko w kartonie i jeszcze umrę z rozpaczy na zawał
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 wejdz sobie myszką na ten adres i przesuń w dół zobacztsz zdjęcie szczeniaczka i matki
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a co do allegro to nieraz mozna kupić bardzo fajne pozycje książkowe kynologiczne,trochę zaufania do ludzi też trzeba mieć szczeniaków nie powinni sprzedawać,ale niektórzy traktują to jak formę reklamy i nie wiem czy można ich za to potępiać
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Próbowałam i wyskakuje jakieś zaloguj się , zarejestruj. Justynka błagam cie nie męcz mnie. Boję się zobaczyć cośco mi nie da spać, a całego świata nie zbawię
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 niemożliwe,stronka jest dla tej aukcji,nie wiem dlaczego nie widzisz zaintrygowała mnie właśnie ta cena,myślałam,że może wiesz czy faktycznie ktoś kitu nie wciska,czy to pełnowartościowe szczenię ale to z mojej czystej ciekawości
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Uważaj Krysiu , nie pisz lepiej o tym szczeniaku w kartonie , bo znowu Ci się zjebka dostanie. A tak na marginesie , to jakiej rasy szczeniątko chcesz kupić ?
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ja narazie nic nie kupuję,tak sobie serfuję po necie i oczywiście podstawowe strony to str kynologiczne i apropos topików o BF trafiłam na to ogłoszenie,no i tylko tyle
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):To pewnie znów jakieś napol zagłodzone psiątko z piwnicznego howu, bo to nawet nie jest po kosztach Psiaczek, zresztą bardzo ładny jest rozliczeniem za krycie .
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Alfa 1 nie nadążam zaTwoimi myślami, może to nadmiar DOGO, ale o jakim psiaczku za krycie piszesz?
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Justyna,w sprawie linka do allegro odsylam do 2.punktu regulaminu.
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no ale tak czy inaczej jest to okazyjna cena!
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Carragan, a co ten punkt mówi, bo nie chce i się cofać wstecz i na nowo w ozdobne wchodzić
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Regulamin napisał(a):2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem - stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną Jeśli jednak znalazłeś ciekawą stronkę i chcesz się z nią podzielić z innymi – większość działów na forum posiada „linkownie” zgodne z tematyką danego działu. Jeśli nie jesteś pewien, czy dany link nie będzie poczytany za reklamę – skorzystaj z pomocy moda – napisz do niego PW Image . Wyjątek stanowią linki do ogłoszeń, gdzie psy oddawane są za symboliczną złotówkę. Niemniej, celowość umieszczenia ich należy uzgodnić z moderatorem działu Psy w Potrzebie.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dziękuję Carragan. Czytałam na wstępie ten regulamin Powiedz mi czy podanie własnej strony internetowej też jest zabronione?
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 W tym dziele,u gory jest podklejony temat pt.linkownia i tam sie umieszcza strony hodowli,nt.jakiejs rasy itd.
tunio Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 JustynaJK napisał(a):sorry,nie myslałam o zadnej reklamie :( Domyslilam sie,niemniej linka albo wytniesz Ty albo zrobi to Wind :wink:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 . Jak myśliszCarragan, to chyba jednak nie była reklama. Krytycznie się o niej wypowiadałyśmy
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):Alfa 1 nie nadążam zaTwoimi myślami, może to nadmiar DOGO, ale o jakim psiaczku za krycie piszesz? Piszę o buldożku na alegro,do którego Justyna dała namiary.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jakto za krycie? Widzisz już pojęłam. To jednak nadmiar pisaniny robi mi wodę z mózgu. Odpocznę co nieco
Recommended Posts