Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć nie oglądałam, bo nigdy jeszcze nic nie kupowałam na Alegro - wcisnę nie to co trzeba i jeszcze mi przyszlą jakieś biedne nieżywe psiątko w kartonie i jeszcze umrę z rozpaczy na zawał

Posted

a co do allegro to nieraz mozna kupić bardzo fajne pozycje książkowe kynologiczne,trochę zaufania do ludzi też trzeba mieć
szczeniaków nie powinni sprzedawać,ale niektórzy traktują to jak formę reklamy i nie wiem czy można ich za to potępiać

Posted

Próbowałam i wyskakuje jakieś zaloguj się , zarejestruj. Justynka błagam cie nie męcz mnie. Boję się zobaczyć cośco mi nie da spać, a całego świata nie zbawię

Posted

niemożliwe,stronka jest dla tej aukcji,nie wiem dlaczego nie widzisz

zaintrygowała mnie właśnie ta cena,myślałam,że może wiesz czy faktycznie ktoś kitu nie wciska,czy to pełnowartościowe szczenię

ale to z mojej czystej ciekawości

Posted

ja narazie nic nie kupuję,tak sobie serfuję po necie i oczywiście podstawowe strony to str kynologiczne i apropos topików o BF trafiłam na to ogłoszenie,no i tylko tyle

Posted

Draczyn napisał(a):
To pewnie znów jakieś napol zagłodzone psiątko z piwnicznego howu, bo to nawet nie jest po kosztach

Psiaczek, zresztą bardzo ładny jest rozliczeniem za krycie .

Posted

Regulamin napisał(a):
2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
- stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną

Jeśli jednak znalazłeś ciekawą stronkę i chcesz się z nią podzielić z innymi – większość działów na forum posiada „linkownie” zgodne z tematyką danego działu. Jeśli nie jesteś pewien, czy dany link nie będzie poczytany za reklamę – skorzystaj z pomocy moda – napisz do niego PW Image . Wyjątek stanowią linki do ogłoszeń, gdzie psy oddawane są za symboliczną złotówkę. Niemniej, celowość umieszczenia ich należy uzgodnić z moderatorem działu Psy w Potrzebie.

Posted

JustynaJK napisał(a):
sorry,nie myslałam o zadnej reklamie :(

Domyslilam sie,niemniej linka albo wytniesz Ty albo zrobi to Wind :wink:

Posted

Draczyn napisał(a):
Alfa 1 nie nadążam zaTwoimi myślami, może to nadmiar DOGO, ale o jakim psiaczku za krycie piszesz?

Piszę o buldożku na alegro,do którego Justyna dała namiary.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...