Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
a paznokcie połamane przez klawiturę. Istny horror

Boże, to Ty masz jeszcze paznokcie????
Ja odkąd mam tyle psiaków,obcinam na krótko i zapomniałam, co to lakier:( Za to jestem na bieżąco z najnowszymi modelami mopów:)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, ty jeszcze masz inne walory, dawo się nie widziałyśmy. Mnie z dawnej urody pozostały już tylko paznokcie. , więc staram się o nie dbać

Posted

Ja z atrybutow kobiecości , też już nic nie mam.
Ani paznokci , ani włosów. Nawet nie pamiętam co kobieta powinna mieć.
O zdaję sie , kiedyś słyszałam o czymś co chyba brzmiało seksapil , czy coś takiego. A tak poważnie to ważny jest ten ostatni,a nie włosy , paznokcie , czy inne takie.

Posted

O tak, ja te dobre stale balsamuję i miewam piękne sny. Ale w każdym wieku są uroki życia, tylko trzeba umeć je dostrzegać. Chyba się już tego nauczyłam.

Posted

Draczyn, przestań..Bo jak Ty mówisz takie rzeczy, to mi się przypomina STUSIA.Będziesz mi płacić pózniej za antydepresanty i PSYchoterapeutę.

Natomiast ja uważam,że w kobiecie liczy się charakter, natomiast w mężczyżnie stosunek do psów,a szczególnie ile jest w stanie mieć w domu.

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Draczyn, przestań..Bo jak Ty mówisz takie rzeczy, to mi się przypomina STUSIA.Będziesz mi płacić pózniej za antydepresanty i PSYchoterapeutę.

Natomiast ja uważam,że w kobiecie liczy się charakter, natomiast w mężczyżnie stosunek do psów,a szczególnie ile jest w stanie mieć w domu.

dobre :lol:

Posted

Pięknie to ujęłaś Aniu, miałam już takich dobiegaczy, którzy od progu mówili - pies na kanapie - No i wtedy kończyło się na tym jednym spotkaniu. Na szczęście są jeszcze chłopy - psiarze, bo samemu z psami też nie zadobrze

Posted

Draczyn napisał(a):
Pięknie to ujęłaś Aniu, miałam już takich dobiegaczy, którzy od progu mówili - pies na kanapie - No i wtedy kończyło się na tym jednym spotkaniu. Na szczęście są jeszcze chłopy - psiarze, bo samemu z psami też nie zadobrze

to moze po starej znajomosci dasz mi jakis numer do takiego?pliz???
ale zeby oprucz psow to jeszcze lubil i kobiety , a nie plec przeciwna do mojej :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
[to moze po starej znajomosci dasz mi jakis numer do takiego?pliz???
ale zeby oprucz psow to jeszcze lubil i kobiety , a nie plec przeciwna do mojej :lol: :lol: :lol: :lol:

No niestety,jest już zajęty i nie oddam! Poza tym posiada liczne przymioty duchowe, takie, jak sprzątanie siusiek, kupek i rzygów bez słowa protestu. No ideał po prostu.
Ale jak poznam jakiegoś takiego nadliczbowego, to nie będę świnia i się podzielę.Acha i bardzo proszę,żeby ktoś mi nie usiłował tego skarbu buchnąć na jakiejś wystawie! Będę protestować.

Posted

Sama szukałam 2 lata, ale w końcu znalazłam i nikomu go nie odstąpię, jak coś przyuważę, to dam ci znać, tylko nikt nie ma napisane na cole, jaką płeć lubi, a mnie pod tym wzgłędem jest wszystko jedno. Nie tylko łóżko się w życiu liczy. Są inne uroki życia. Kiedyś peien znany człowiek, na pewnym przzyjęciu, szepńął mi na ucho" ja chyba zmienię zainteresowania - okropnie mi się podobasz - reprezentujesz taki prawdziwie męski typ" Załamałam się trochę, ale długo się przyjażniliśmy

Posted

hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
Draczyn!!!!!!!!hahahahahahahhhahaha
No to dziewczyny w takim razie jest nadzieja, ze taki osobnik rodzaju meskiego istnieje!skoro Wy znalazlyscie to juz sa co najmniej 2 sztuki....hmmmmm...wiec moze jest i ich wiecej?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...