Ania i Psy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a): a paznokcie połamane przez klawiturę. Istny horror Boże, to Ty masz jeszcze paznokcie???? Ja odkąd mam tyle psiaków,obcinam na krótko i zapomniałam, co to lakier:( Za to jestem na bieżąco z najnowszymi modelami mopów:)
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ania, ty jeszcze masz inne walory, dawo się nie widziałyśmy. Mnie z dawnej urody pozostały już tylko paznokcie. , więc staram się o nie dbać
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja z atrybutow kobiecości , też już nic nie mam. Ani paznokci , ani włosów. Nawet nie pamiętam co kobieta powinna mieć. O zdaję sie , kiedyś słyszałam o czymś co chyba brzmiało seksapil , czy coś takiego. A tak poważnie to ważny jest ten ostatni,a nie włosy , paznokcie , czy inne takie.
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 seksapil to nasza broń kobieca........... :D :D :D
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 wspomnienia są dobre i złe,a tych ostatnich lepiej nie pamiętać
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Kto by pamiętał o tym co było złe,tylko co dobre i przyjemne jest ważne zapamiętania. :lol:
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 JustynaJK napisał(a):wspomnienia są dobre i złe,a tych ostatnich lepiej nie pamiętać te dobre należy "balsamować"... :lol:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 O tak, ja te dobre stale balsamuję i miewam piękne sny. Ale w każdym wieku są uroki życia, tylko trzeba umeć je dostrzegać. Chyba się już tego nauczyłam.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zawsze tylko nie mogę się pogodzić z faktem, że nasze psy tak krótko żyją - to jest okrutne. Każdy odchodzący pies to prawdziwa tragedia
Ania i Psy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn, przestań..Bo jak Ty mówisz takie rzeczy, to mi się przypomina STUSIA.Będziesz mi płacić pózniej za antydepresanty i PSYchoterapeutę. Natomiast ja uważam,że w kobiecie liczy się charakter, natomiast w mężczyżnie stosunek do psów,a szczególnie ile jest w stanie mieć w domu.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jakoś nie mam szczęścia, muszę zacząć wcześniej wstawać, bo akurat zanim wstanę i obrobię moje stadko, to wszyscy już kończą dyskusję
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ania i Psy napisał(a):Draczyn, przestań..Bo jak Ty mówisz takie rzeczy, to mi się przypomina STUSIA.Będziesz mi płacić pózniej za antydepresanty i PSYchoterapeutę. Natomiast ja uważam,że w kobiecie liczy się charakter, natomiast w mężczyżnie stosunek do psów,a szczególnie ile jest w stanie mieć w domu. dobre :lol:
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Pięknie to ujęłaś Aniu, miałam już takich dobiegaczy, którzy od progu mówili - pies na kanapie - No i wtedy kończyło się na tym jednym spotkaniu. Na szczęście są jeszcze chłopy - psiarze, bo samemu z psami też nie zadobrze
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn napisał(a):Pięknie to ujęłaś Aniu, miałam już takich dobiegaczy, którzy od progu mówili - pies na kanapie - No i wtedy kończyło się na tym jednym spotkaniu. Na szczęście są jeszcze chłopy - psiarze, bo samemu z psami też nie zadobrze to moze po starej znajomosci dasz mi jakis numer do takiego?pliz??? ale zeby oprucz psow to jeszcze lubil i kobiety , a nie plec przeciwna do mojej :lol: :lol: :lol: :lol:
Ania i Psy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):[to moze po starej znajomosci dasz mi jakis numer do takiego?pliz??? ale zeby oprucz psow to jeszcze lubil i kobiety , a nie plec przeciwna do mojej :lol: :lol: :lol: :lol: No niestety,jest już zajęty i nie oddam! Poza tym posiada liczne przymioty duchowe, takie, jak sprzątanie siusiek, kupek i rzygów bez słowa protestu. No ideał po prostu. Ale jak poznam jakiegoś takiego nadliczbowego, to nie będę świnia i się podzielę.Acha i bardzo proszę,żeby ktoś mi nie usiłował tego skarbu buchnąć na jakiejś wystawie! Będę protestować.
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Sama szukałam 2 lata, ale w końcu znalazłam i nikomu go nie odstąpię, jak coś przyuważę, to dam ci znać, tylko nikt nie ma napisane na cole, jaką płeć lubi, a mnie pod tym wzgłędem jest wszystko jedno. Nie tylko łóżko się w życiu liczy. Są inne uroki życia. Kiedyś peien znany człowiek, na pewnym przzyjęciu, szepńął mi na ucho" ja chyba zmienię zainteresowania - okropnie mi się podobasz - reprezentujesz taki prawdziwie męski typ" Załamałam się trochę, ale długo się przyjażniliśmy
Ania i Psy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Draczyn, przestań, bo oplułam monitor. I szczeniak mi się obudził na kolanach.
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha Draczyn!!!!!!!!hahahahahahahhhahaha No to dziewczyny w takim razie jest nadzieja, ze taki osobnik rodzaju meskiego istnieje!skoro Wy znalazlyscie to juz sa co najmniej 2 sztuki....hmmmmm...wiec moze jest i ich wiecej?????
Recommended Posts