tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 My niestety nie.Czekamy do przyszlego roku,az Malenstwo wyrosnie z mlodziezowego wygladu i pewnie ruszymy do Europy.W tym roku zaliczamy jeszcze tylko najblizej polozone wystawy (mysle,ze tak do max.60km). Goral,mysmy byli z Matisse w ub.r i wracalismy strasznie dlugo,bo tory wymieniali czy cos :-? Tak wiec zycze milszej podrozy,chyba ze Ty autem 8)
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Jk się uda transport to może Węgry - Tata końcem pazdziernika.
góral Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):Będziesz z pudlem, czy z pudlami? pudle zostają w domu
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Czyli tak jak my.My tez do Raciborza pewnie sie urwiemy,bo wszak trzeba w championach zadebiutowac :wink:
góral Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 matrix..... napisał(a):ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Jk się uda transport to może Węgry - Tata końcem pazdziernika. a ja zaszalałem i jadę do Tallina :wink:
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Do Warszawy w tym roku nie, ostatnio na międzynarodowej warszawskiej byłem ... w 2001 roku
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 My sie zastanawiamy nad Rybnikiem i Zabrzem, bo draczka zaczyna młodzież, ale musimy się dowiedzieć kto sędziuje.
góral Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):My sie zastanawiamy nad Rybnikiem i Zabrzem, bo draczka zaczyna młodzież, ale musimy się dowiedzieć kto sędziuje. Rybniki - Junikiewicz, Zabrze Matyas i Kozber
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 góral napisał(a):matrix..... napisał(a):ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Jk się uda transport to może Węgry - Tata końcem pazdziernika. a ja zaszalałem i jadę do Tallina :wink: to faktycznie zaszalałeś z tym Tallinem!! Góral kto sędziuje ozdobne w Rybniku gdzieś była rozpiska ale nie pamiętam, poszukam jeśli Ty nie wiesz
tunio Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A ja sie ciesze,ze termin do Raciborza przedluzyli,bo do przedwczoraj nie mielismy dyplomu i myslalam,ze dzieciaka nie zglosze...A tak damy rade. A kto sedziuje w Rybniku charty ?
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 To musimy się zastanowić, bo i jedno i drugie nam pasuje, może na obie. Jeszcze mamy trochę czasu
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Andrzej Pobudkowski z Warszawy, co to za sędzia? Nie znam go w ogóle
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):To musimy się zastanowić, bo i jedno i drugie nam pasuje, może na obie. Jeszcze mamy trochę czasu zapraszamy serdecznie w nasze okolice !!
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Carragan przyjedz do Rybnika tam jest zawsze bardzo sympatycznie, ja tam jadę z nadzieją zakończenia championatu :)
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ja tez nie chociaż jestem z Warszawy. Ale to przecież nie moja grupa
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Draczyn napisał(a):Ja tez nie chociaż jestem z Warszawy. Ale to przecież nie moja grupa zobaczę, ja zgłaszam :)
matrix..... Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ela się nie poddaje z tymi zdjęciami - gratuluję! A Minimolos gdzie? Pewnie szykuje się na spacer ze stadkiem już pora.
elżbietarusos Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 For you Krysiu. PIRANIA Draczyn potocznie zwana Bananą . W tym roku w klasie weteranów we Włocławku , zaraz podam następne panie które wystawiane będa w tej klasie.Konkurencjo drżyj. Podam jeszcze Kropeczkę , Cycucha i Petunie
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Zastanawialam się gdzie cię wywiało, a ty pracowałaś nad przepięknym Bananem - brawo udało ię. A jak Ci siępodoba siostra Draki i ten piesek z Choszczna, to chyba jest syn Gargamela, albo jego brata. Prawda że ładny i podobno jest mały waży tylko 13 kg
Recommended Posts