Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My niestety nie.Czekamy do przyszlego roku,az Malenstwo wyrosnie z mlodziezowego wygladu i pewnie ruszymy do Europy.W tym roku zaliczamy jeszcze tylko najblizej polozone wystawy (mysle,ze tak do max.60km).

Goral,mysmy byli z Matisse w ub.r i wracalismy strasznie dlugo,bo tory wymieniali czy cos :-? Tak wiec zycze milszej podrozy,chyba ze Ty autem 8)

Posted

matrix..... napisał(a):
ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik.

Czyli tak jak my.My tez do Raciborza pewnie sie urwiemy,bo wszak trzeba w championach zadebiutowac :wink:

Posted

matrix..... napisał(a):
ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Jk się uda transport to może Węgry - Tata końcem pazdziernika.

a ja zaszalałem i jadę do Tallina :wink:

Posted

Draczyn napisał(a):
My sie zastanawiamy nad Rybnikiem i Zabrzem, bo draczka zaczyna młodzież, ale musimy się dowiedzieć kto sędziuje.

Rybniki - Junikiewicz,
Zabrze Matyas i Kozber

Posted

góral napisał(a):
matrix..... napisał(a):
ja tylko na wystawach w okolicy :D Racibórz, Chorzów i Rybnik. Jk się uda transport to może Węgry - Tata końcem pazdziernika.

a ja zaszalałem i jadę do Tallina :wink:

to faktycznie zaszalałeś z tym Tallinem!!

Góral kto sędziuje ozdobne w Rybniku gdzieś była rozpiska ale nie pamiętam, poszukam jeśli Ty nie wiesz

Posted

A ja sie ciesze,ze termin do Raciborza przedluzyli,bo do przedwczoraj nie mielismy dyplomu i myslalam,ze dzieciaka nie zglosze...A tak damy rade.

A kto sedziuje w Rybniku charty ?

Posted

For you Krysiu.
PIRANIA Draczyn potocznie zwana Bananą .
W tym roku w klasie weteranów we Włocławku , zaraz podam następne panie które wystawiane będa w tej klasie.Konkurencjo drżyj.
Podam jeszcze Kropeczkę , Cycucha i Petunie

Posted

Zastanawialam się gdzie cię wywiało, a ty pracowałaś nad przepięknym Bananem - brawo udało ię. A jak Ci siępodoba siostra Draki i ten piesek z Choszczna, to chyba jest syn Gargamela, albo jego brata. Prawda że ładny i podobno jest mały waży tylko 13 kg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...