elżbietarusos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzieki Aga za serdeczne powitanie. Draczynie jestem na wystawie w Opolun 2004 ( cofnęłam się w czasie ) a jeśli o wieku mowa to w związku z tym jestem młodsza o rok . Czy się boję ?NIE!
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 elżbietarusos napisał(a):Minimolosku , co mam zrobić by tak jak Krysia mieć ładne zdjęcie na czołówce najlepiej to z mojej książki. Spróbuję coś zrobić :lol:
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 PEPE jest śliczniutki!!! A teraz wstawię coś "z Nadarzyna" na prosbę Draczyna ONLY YOU z Nadarzyna & KIKA Draczyn
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Jest preśliczny, do schrupania. i te łatki ma tak pieknie rozłożone. Dzięki. Elarusos mówiłaś, że już wszystko przeczytałaś. Nie zajmuj się tm teraz, będzie nam Ciebie brakowało. Czekamy na Minimolosa, jakie fotki nam rzuci
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Brawo minimolos, jesteś genialny, a teraz dla elirusos jakaś fotka
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Obrazek dla elzbietarusos 1.) Trzeba wejść w Profil. 2.) Zejść na dół "Panel kontrolny emblematów" 3.) "Wyślij Emblemat z adresu: Wpisz adres, pod którym zlokalizowany jest Twój Emblemat, zostanie on skopiowany na tę stronę" 4.) Wpisać to: http://www.minimolos.com/logorusos.jpg 5.) Nacisnąć Wyślij http : // www . minimolos . com / logorusos . jpg
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Właśnie rozmawiałam przez telefon z irenate, bardzo dzikuje minimolosowi za fotki. Dziś nie ma czasu, jutro wpadnie i podziękuje osobiście. Ela do roboty, mnie się udało. Ten profil jest na samej górze 1ej strny. Tylko się nie wyloguj przez przypadek, bo znów cię stracimy
dorotal Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sorry, że takie duże zdjęcia, ale tylko takie umiem wstawić bez pomocy
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzięki Dorotael, dużą frajdę nam zrobiłaś. Czekamy teraz na Elarusos, co zwojuje. Jeśli mnie się udało przy pomocy minimolosa, to jej też się pewnie da
matrix..... Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dziękujemy za zdjęcia buldożki super, najbardziej podobają mi się te łaciate. Widzę też, że tak bezkonfliktowo siedzą sobie w stadku, czy buldożki to rasa właśnie bezkonfliktowa w swoim towarzystwie, a jak ich relacje z innymi psami np większymi od nich?
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Witaj Matrix. Ja mam ich 7 sztuk. 5 suzek i 2 psy. Pozatym mam jeszcze grzywaczyka i shar -pei. W swoim stadku żyją b. zgodnie, ale niedaj Boże ,aby inny Pies wszedl na ich terytorium Pies czy sukaa - obcy to wróg.
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ten buldożek płowy łaciaty Dorotyel, to obecny zdobywca ringów całej Europy, narazie tylko wschodniej, ale myślę, że niedługo ruszą dalej
matrix..... Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 są urocze, ten płowy łaciaty mieszka w Polsce?
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Tak mieszka we wschodniej Polsce, prawda że jest extra?. Coraz więcej tych Ladnych buldożków się pokazzuje - super. A inimolos jaki ma śliczne szczeniaki, też mógłby pokazać
matrix..... Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Oczywiście, że piękny, wszystkie są urocze. Dobrze, że hodowcy w tym temacie się spotkali bo z całą pewnością znajdą się osoby które będą chciały się czegoś dowiedzieć i tu znajdą informacje z pierwszej ręki.
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Minimolosek musi zrobić nowe zdjęcia bo te są zrobione ponad 3 miesiące temu :lol: Aha, nosek już ma czarny :lol:
elżbietarusos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dziękuję Minimolosku za pomoc. Co zrobić by przerzucić inne zdjęcia buldożków np. z mojego komputerka dodajac je do listu
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No widzisz Matrix masz swoje ulubione Laciate i to jszcze w beżowe łatki. Prześliczna miss - prawda? Dziękujemy minimolos
matrix..... Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Super i w "moim umaszczeniu" :D , a wjakim wieku są te szczeniaczki na zaprezentowanych zdjęciach?
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Draczyn napisał(a):No widzisz Matrix masz swoje ulubione Laciate i to jszcze w beżowe łatki. Prześliczna miss - prawda? Dziękujemy minimolos Była 2 miesiące czarno-biała a póżniej zrobiła NUMER i łaty zrobiły się PŁOWE :lol: W domu nazywamy ją (tylko nie śmiejcie się) po prostu "KRÓLICA" :ylsuper:
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Brawo elarusos udało Ci się. A czemu dorota nas opuściła, a matrix, zamiast u nas to puszcza zdjęcia swoich haski na mam grzywacza - zdrada nas
matrix..... Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Wchodząc na stronę minimolos nie mogę otworzyć podstron psy, suki, szczenięta to chyba coś z moim komputerem się dzieje :(
Recommended Posts