Cheritka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Byłam towarzysko, niestety było mało pudelków i na BISach nikt ich nie zauważył :shake: z wyjątkiem jednego czeskiego, ale zdjęć troche wkleję jak tylko wgram. (nie tylko ja robiłam zdjęcia :cool3:) Quote
Eustachy Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Niestety My nie dojechałyśmy, grypa mnie dopadła. A czy dotarły jakiś morele? Quote
Cheritka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Eustachy']Niestety My nie dojechałyśmy, grypa mnie dopadła. A czy dotarły jakiś morele? No właśnie mało było pudli :-( Potem wstawie zdjęcia redzika. Zwycięzcy Młodzieży Armaniego Narazie Czeski Champion Hugo Boss Marco Bohemica bis gr IX Quote
Cheritka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Mam jeszcze zdjęcia małych pudelków oczywiście :cool3: SILVER DAVIS BOB i SIR ARMANI Zw. Młodzieży Quote
Recommended Posts