Ziutka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zrobiłam kilka ogłoszeń dla Pucka Pucek - zobacz jakie cudo czeka na dom! Pucek, to jeszcze jeden szczeniak, który / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Pucek - zobacz jakie cudo czeka na dom!!! Adoptuj PUCKA :) - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Pucek (3970) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl [FONT="]Ogłoszenia Sprzedam - Pucek - zobacz jakie cudo czeka na dom! Adoptuj Pucka :)[/FONT] Quote
Dharma Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pucuś mądry jest :) Chce sie uczyc, jest bardzo kontaktowy, sprawia mu przyjemnosc poznawanie, ze mozna z czlowiekiem popracowac. A pracujemy sobie bez smyczki i szarpania/przymuszania - tylko na smakolyczki :) Wiec na razie odkrywamy talent do chodzenie przy nodze i siad przy nodze :) (tak jak na szkoleniach PT). Pucus cwiczy tak jak boksery :) Z zaangazowaniem ale i z kombinowaniem :) czy oby napewno mu sie oplaca trudzic ;) gdybym szukala sobie psa do adopcji to z tych ktore przeszly przez moje lapki wybralabym Pucusia :) Quote
andzia69 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dorota napisał(a):Andzia, wczoraj wróciłam z Kielc , jestem chora , jutro dam Ci namiary na psa którego musisz zabrać z trasy , wywalony chyba ,jechałam z bratem a on niestety......, :shake: mało tego mam rodzinę pod Kielcami i nie podoba mi się rodzina:mad:, dałam wytyczne ale trzeba będzie sprawdzić. Uprzedziłam że w razie ich nie spełnienia naślę na nich wszystkie organizacje jakie znam . Rodziny się nie wybiera , przykro mi:oops: nie byłam tam 20 lat i lepiej się czułam.:shake: Ponadto na Twoim terenie , pomagamy cierpiącemu psiakowi .On ma właścicielkę, tylko ona ma 500 zł renty i 80 lat ,ale dobre serce . psiak ma 9 lat .Andzia , kochana odwalamy za Ciebie robotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o matko - nie załamuj mnie:-(:-(:-( dzisiaj w kościole był pies...fajny, przyjazny, machał do wszystkich ogonem...a ksiadz z ambony p..y: proszę mężczyzn, zeby wyprowadzili tego psa, bo tu są dzieci:angryy: oczywiscie nikt się nie ruszył, ale "mężczyźni" próbowali machaniem rękami i nogami wykopac psa...no to zacmokałam na biedaka i siostra wyprowadziła go po dobroci...bo jeszcze ktos by mu krzywdę zrobił... pod pracą błaka się kolejny młody psiak...mamy do wydania szczeniory i kilkanaście psow...i jakoś ciężko nam to idzie...ale wiem, nic nie robimy i dlatego tak cieżko:evil_lol: A mamusia Pucusia wróciła już do tych ludziów? Quote
luka1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 andzia69 napisał(a): A mamusia Pucusia wróciła już do tych ludziów? Klementyna nie wraca do właścicieli, jest nasza. Właścicielka oddała ją nam - podpisała zrzeczenie. klementyna jest do addopcji. Dziś będą fotki. Quote
Ziutka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 luka1 napisał(a):Dziś będą fotki. Za chwilkę będą fotki Klementynki z hotelu :) Quote
elmira Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Klementynka tez jest oryginalna! Fajna sunia. Quote
luka1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Klementyna to fajny psiak tylko potrzebuje opieki i kochającego domu Quote
Dorota Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Klemcia jest taka jak napisała Luka i jeszcze bardziej:lol: Quote
malibo57 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Odwiedziłam dziś Klementynkę, ale nic Wam nie powiem, bo przenosimy ją do osobnego wątku:razz: Albo powiem coś:evil_lol: Na pożegnanie Klementynka dostała dziś szelki (zielone) - rozpoczynamy spacerki! To świetna sunia, nie boi się już prawie niczego, wychodzi się miziać - jest boska! Quote
elmira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ta zieleń, to kolor nadziei. Szczęścia Malutka :) Quote
andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jak to do osobnego wątku?:cool3: Ma domek ???? znacie kogoś moze z Nadarzyna do wizyty przedadopcyjnej? Quote
elmira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 znamy, ;) wyślij mi namiary, proszę i napisz o jakiego psa chodzi. Na PM of kors. Quote
Ziutka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='andzia69']Jak to do osobnego wątku?:cool3: Ma domek ???? Nie Andziu...niestety żaden domek :shake: Tylko ma założony osobny wątek, o proszę :) : [FONT="]Sochaczew - Klementyna - urocza jak jej imię - Dogomania Forum[/FONT] Quote
Dharma Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pucus pojechal :) I ma kumpla beagla :) I super rodzinke :) Moj ukochany, najwspanialszy Pucus :) Oby tylko w domu nie bylo awantur z Guciem :) :evil_lol: Quote
Laima Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pucek ma dom??! O! Ależ się cieszę! :lol: Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że się z rezydentem polubią. Kciuki! Quote
malibo57 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pucek, best one - ma dom! No, niesamowite. Już to Monisia musiała w "wyższych sferach" po ciężkiej znajomości załatwiać - jestem pewna. Ponadto krążyły takie plotki;) I ja zatańczę sobie, bo i mnie Pucek od pierwszego kopa kupił raz na zawsze:sweetCyb: :cunao::cunao::cunao: Quote
Ziutka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zaprosiłam Państwa na wątek Pucka i napewno będziemy mieli wieści z pierwszej ręki :) (miejmy nadzieję, że Państwo szybko ogarną dogo i się zalogują ) ;) Quote
RUTA93 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzień taki paskudny, a tu wieczorem wiadomość taka doskonała!! Co za radość!! Pucek pojechał do najwłaśniejszego domu!! Bądź szczęśliwy Pucuniu. No i przenoszę się teraz na wątek Twojej Mamusi, która od początku była dla mnie bliska. Ona też trafi do wspaniałego domu. Na pewno.. Quote
Recommended Posts