Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pucek właściwie nie jest pasm bezpańskim. Niby ma dom i właścicieli, ale tylko na niby. Urodził sie w zeszłym roku i jako jedyny z miotu nie opuścił rodzinnego domu. Jego mama juz znowu będzie miała szczeniaki więc Pucek jest jakby kulą u nogi.
Nikt sie nim nie zajmuje, nikt go nie karmi, nikt go nie głaszcze. ChcE wierzyć, że gdzieś jest człowiek Pucka, może się uda ich połączyć.

Siada pod sklepem i medytuje, czsami ktoś coś rzuci do jedzenia, czasem nawet rękę wyciągnie, tylko nigdy nie wiadomo w jakim celu.

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
czy oni to dla kasy maja szczeniaki czy sie trafiaja?

Trafiają się dwa razy w roku :roll: ale nie dla kasy...rozdają pewnie po wsi

Posted

malibo57 napisał(a):
A może zaproponujemy im sterylkę dla suki?
pies jest niemożliwy - w poniedziałek widzą go moje oczy w zupełnie innym miejscu;)
Mam wizję..

Jesteś niemożliwa :loveu:

Posted

Odwiedziłam dzis właścicieli Pucka. Psina ma się dobrze jak widać na fotkach. Został juz raz oddany do znajomych-sąsiadów, ale po kilku dniach odebrali go z powrotem. Człowiek który wziął Pucka nie karmił go ani nie dawał mu wody. Podobno to taki typ co ma suke i trzyma szczeniaki az podrosną a póżniej zabija - dlaczego? nie wiem, Pani zamilkła jak zaczełam pytać. Tam w ogóle mieszka kupa menelstwa i pijaków.
Pani Pucka skarżyła się że pies wczoraj ukradł pizze ze sklepu.
Mamy Pucka nie było w domu bo poszła się "szlajać". Pani zgodziła się na sterylizację - może więc uda nam sie powstrzymać napływ nowych Pucków?