Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moge opisac wyzla sasiadow (pomagam przy ukladaniu).Jest to wyzel niemiecki krotkowlosy,przystojny inteligent potrafiacy byc cudowny gdy cos chce i straszny gdy czegos niechce.Ma troche ponad 6m-cy i za soba role szefa.Mnie oddal najszybciej wladze,rodzinie odbieranie zajelo troche wiecej czasu.Jednym slowem charakterny psiak.Teraz jest super towarzyszem.uwielbia biegac za pilka i wzdluz plotu z moim wilczarzykiem (wydeptaly juz sciezke :) ).Wiecej bedzie mozna powiedziec z czasem.

PS.uwielbia wrecz ubostwia jedzenie :)

• 1 month later...
Posted
Poszukuje informacji i ludzi posiadających wyżły. Napiszcie mi o waszych pupilkach. Może ktos z Was ma takiego wyżełka jakiego ja mam??? :lol:

Trinity, a jaki jest Twój wyżeł, nie gniewaj się ale skutecznie go przebrałaś do zdjęcia na emblemacie i nie mogę poznać :wink:

Posted

Nie gniewam się :D

Ten piesek na emblemacie to nie jest munsterlander :wink:

Wydaje mi się, że to jest labrador, ale nie jestem pewna.

Najlepiej będzie jeśli poszukasz a galerii na dogomanii zdjęć a potem poczytasz sobie wzorzec rasy.

Trudno jest wytłumaczyć jak ten pies wygląda.

Pozdrawiam 8)

Posted
Nie gniewam się :D

Ten piesek na emblemacie to nie jest munsterlander :wink:

Wydaje mi się, że to jest labrador, ale nie jestem pewna.

Najlepiej będzie jeśli poszukasz a galerii na dogomanii zdjęć a potem poczytasz sobie wzorzec rasy.

Trudno jest wytłumaczyć jak ten pies wygląda.

Pozdrawiam 8)

Czyli, że twój to munsterlander, duży czy mały, bo chyba są dwa? Oba fajne pieski!

• 2 years later...
Posted

ja mam wyżła munsterlandzkiego :) one są piękne i takie kochaniutkie :loveu: mój ma już co prawda 12 lat, ale wciąż uwielbia biegać i się bawić, a ostatnio nawet uciekł kilka razy ... do swojej dziewczyny ;) jest tak wspaniały i wierny, że nie zamieniłabym go na żadnego innego :)