Trinity Posted September 5, 2003 Posted September 5, 2003 Poszukuje informacji i ludzi posiadających wyżły. Napiszcie mi o waszych pupilkach. Może ktos z Was ma takiego wyżełka jakiego ja mam??? :lol: Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 moge opisac wyzla sasiadow (pomagam przy ukladaniu).Jest to wyzel niemiecki krotkowlosy,przystojny inteligent potrafiacy byc cudowny gdy cos chce i straszny gdy czegos niechce.Ma troche ponad 6m-cy i za soba role szefa.Mnie oddal najszybciej wladze,rodzinie odbieranie zajelo troche wiecej czasu.Jednym slowem charakterny psiak.Teraz jest super towarzyszem.uwielbia biegac za pilka i wzdluz plotu z moim wilczarzykiem (wydeptaly juz sciezke :) ).Wiecej bedzie mozna powiedziec z czasem. PS.uwielbia wrecz ubostwia jedzenie :) Quote
aga1215 Posted October 17, 2003 Posted October 17, 2003 Poszukuje informacji i ludzi posiadających wyżły. Napiszcie mi o waszych pupilkach. Może ktos z Was ma takiego wyżełka jakiego ja mam??? :lol: Trinity, a jaki jest Twój wyżeł, nie gniewaj się ale skutecznie go przebrałaś do zdjęcia na emblemacie i nie mogę poznać :wink: Quote
Trinity Posted October 18, 2003 Author Posted October 18, 2003 Nie gniewam się :D Ten piesek na emblemacie to nie jest munsterlander :wink: Wydaje mi się, że to jest labrador, ale nie jestem pewna. Najlepiej będzie jeśli poszukasz a galerii na dogomanii zdjęć a potem poczytasz sobie wzorzec rasy. Trudno jest wytłumaczyć jak ten pies wygląda. Pozdrawiam 8) Quote
aga1215 Posted October 18, 2003 Posted October 18, 2003 Nie gniewam się :D Ten piesek na emblemacie to nie jest munsterlander :wink: Wydaje mi się, że to jest labrador, ale nie jestem pewna. Najlepiej będzie jeśli poszukasz a galerii na dogomanii zdjęć a potem poczytasz sobie wzorzec rasy. Trudno jest wytłumaczyć jak ten pies wygląda. Pozdrawiam 8) Czyli, że twój to munsterlander, duży czy mały, bo chyba są dwa? Oba fajne pieski! Quote
zoozanka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ja mam wyżła munsterlandzkiego :) one są piękne i takie kochaniutkie :loveu: mój ma już co prawda 12 lat, ale wciąż uwielbia biegać i się bawić, a ostatnio nawet uciekł kilka razy ... do swojej dziewczyny ;) jest tak wspaniały i wierny, że nie zamieniłabym go na żadnego innego :) Quote
Recommended Posts