bety Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Chorzów 13.IX.2009 (CWC) Sędzia: Anna Jaśkiewicz PSY Klasa szczeniąt: ONE FROM MANY KANSAS Bearhaven - wo2 SANDRO SILVER Amakita - wo1, NSzwR Klasa młodzieży: LORD OF THE RING Buntaro - nb LORIEN Buntaro - V1, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior 1 m. Klasa otwarta: Finigan ATI-KOD CYNAMO - V1, CWC, NDPwR SUKI Klasa otwarta: Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V1, CWC, NDSwR, BOB Klasa championów: Finigan SAGUARO ATAYA - V1, CWC GRATULACJE! Pzdr Quote
Franka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 WIELKIE GRATULACJE LORIK:multi:-za tak udany debiut w kl.juniorow:multi: Gratulujemy rowniez za debiut najmlodszych maluchow.:loveu:oraz pozostalych zwyciezcow-brawo:bigcool::bigcool:Pzdr. Quote
Marzena>> Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 szczeniaczki klasa młodzieży klasa otwarta suczki klasa otwarta klasa championów GRATULACJE DLA WSZYSTKICH, SPECJALNE DLA MALUCHÓW:loveu::loveu::loveu::loveu: LORIK :multi::multi:BRAWO, MÓWISZ I MASZ :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Franka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzieki Marzena za fotki:lol: ale chyba Cynamo kl.otw.a nie posrednia:razz: Pzdr. Quote
bety Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Marzena dzięki za fotorelacje. :) Pzdr Quote
Marzena>> Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Franka napisał(a):Dzieki Marzena za fotki:lol: ale chyba Cynamo kl.otw.a nie posrednia:razz: Pzdr. jasne, sorki już zmieniłam, :oops: bety napisał(a):Marzena dzięki za fotorelacje. :) Pzdr proszę bardzo :diabloti:, wiem mogło być więcej :eviltong: ale może już niedługo z jakiś innych dziwnych miejsc zrekompensuje :evil_lol: większa ilością fotek Quote
bety Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Marzena>>;12965747 napisał(a):proszę bardzo :diabloti:, wiem mogło być więcej :eviltong: ale może już niedługo z jakiś innych dziwnych miejsc zrekompensuje :evil_lol: większa ilością fotek Ja tam wymagająca nie jestem, mi wystarczy jedna fotka każdego psa.:cool3::diabloti: Pzdr Quote
kira Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 MARZENA - dziękujemy za fotyyyyyy :crazyeye: Gratulacje dla zwycięzców i nowicjuszy :lol: !! LORIK !!!!! - [SIZE=2]Jesteś wielki ( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) , Gratulacje ogromne od nas ,bardzo się wszyscy cieszymy i życzymy dalszych sukcesów !! Osobiste gratulacje dla Waldiego i " wybrańca " , od Łukasza :loveu: ! :multi: :laola: pozdrawiamy serdecznie ! Quote
Marzena>> Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='kira']MARZENA - dziękujemy za fotyyyyyy :crazyeye: [SIZE=2] ihih,Kira.... do zobaczenia .....na Klubowej ? we Wrocławiu? zafocimy DOGO W duecie:diabloti::diabloti::diabloti: a może jeszcze więcej nas będzie do focenia... Quote
Viveca Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 witam, piękne zdjęcia bo i pieski na fotkach są śliczne :) do zobaczenia w Łodzi . pozdro Quote
Marzena>> Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Viveca napisał(a):witam, piękne zdjęcia bo i pieski na fotkach są śliczne :) do zobaczenia w Łodzi . pozdro super... do zobaczenia....:lol::lol::lol: Quote
bety Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Marzena>>;12969604 napisał(a):ihih,Kira.... do zobaczenia .....na Klubowej ? we Wrocławiu? zafocimy DOGO W duecie:diabloti::diabloti::diabloti: a może jeszcze więcej nas będzie do focenia... Na klubówce na pewno ;) będzie więcej focących ;):p:cool3: Pzdr Quote
Recommended Posts