kinia19 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 mam 5-letniego haszczaka z którym trenuje canicross i bikejoring od 2 miesięcy;) gotuje mu jedzonko ale chciałabym mu dawac na przemian suchą karmę. niestety nie stac mnie na jakieś drogie karmy weterynaryjne;( co mogłabym kupic żeby nie było drogie ale "pełnowartościowe"? tak do 70 zł/15kg? Quote
Martens Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 W takiej cenie raczej nie znajdziesz nic naprawdę wartościowego... Lepiej zrobisz jak zostaniesz tylko przy gotowanym. Quote
karjo2 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ewentualnie poczytaj o barfie, tez ciekawy sposob na zywienie, szczegolnie pierwotnych. Quote
Baski_Kropka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mój pies się na BARFIE bardzo fajnie trzyma, zdrowo wygląda ma dużo energii nie śmierdzi mu z pyska i przy tym ma piękną sierść.. ;) Ale dietę ma mocno zróżnicowaną ;) Quote
kinia19 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Baski_Kropka napisał(a):Mój pies się na BARFIE bardzo fajnie trzyma, zdrowo wygląda ma dużo energii nie śmierdzi mu z pyska i przy tym ma piękną sierść.. ;) Ale dietę ma mocno zróżnicowaną ;) spróbuję tego bo wydaje się byc bardzo przekonujące;) Quote
Recommended Posts