terra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zrobiłam małemu ogłoszenia: Grand, mały piesek jak papilon szuka domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://dzierzoniow.olx.pl/grand-maly-piesek-jak-papilon-szuka-domu-iid-48780332 Grand, mały piesek jak papilon szuka dom / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Wrocław: Grand, mały piesek jak papilon szuka domu • Ogłoszenia Szerlok.pl Ogłoszenie nr 2233 - Grand, mały piesek jak papilon szuka domu - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Grand, mały piesek jak papilon szuka domu | Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj grand, mały piesek jak papilon szuka domu / Uciechów /cały kraj Grand, mały piesek jak papilon szuka domu | i-Bazar.pl Grand, mały piesek jak papilon szuka domu Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Super :multi: Grandziku, Cioteczki zadbaja bys szybko domek znalazl! Quote
justynavege Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 terra :loveu: moze dałabys się zaprosić na watek dziadzia Biszkopta ? on ma tak malo czasu :-( http://www.dogomania.pl/forum/f1155/nie-ma-imienia-nie-ma-domu-nie-ma-niczego-oprocz-wlasnego-boksu-146022/#post13081547 Quote
marysia55 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a ja sobie chociaż podrzucę tę naszą czekoladkę na pierwszą stronę. Widzę, że zaczyna sie dziać dużo dobrego na wątku Granda. dziękujemy Ci bardzo terra Ty nasz aniele :lilangel: Quote
terra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='justynavege']terra :loveu: moze dałabys się zaprosić na watek dziadzia Biszkopta ? on ma tak malo czasu :-( Już idę :p Grand na przygarnij zwierzaka: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3795 Quote
rotek_ Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 dzięki wam wszystkim...każdej z osobna oczywiście Dzięki Wam Grand zaczyna mieć jakiekolwiek szanse na adopcję sierść granda szybko odrasta....jego prawie goła skóra pokryła się już lekkim meszkiem chłopak będzie wyglądał pieknie Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A jak ząbki? albo inaczej, dziąsełka - poprawilo sie? Rotek moze foty nowe potrzebne? Gisella widziala Granda, Biszkopta i Czarnulki na Sudeckiej - dzwonia ludzie?? Quote
justynavege Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='terra']Już idę :p Grand na przygarnij zwierzaka: [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3795]Grand, ma terra dziękuję :) coś mi dogo wariuje piszeposta wychodzi sam cytat - sprobuje teraz ) Quote
justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 fiorsteinbock napisał(a):A jak ząbki? albo inaczej, dziąsełka - poprawilo sie? Rotek moze foty nowe potrzebne? Gisella widziala Granda, Biszkopta i Czarnulki na Sudeckiej - dzwonia ludzie?? no własnie Sylwia mi dzis przez tel mowil ze nei dzwonia :shake: ale śmigajcie na wtek Biszkopta :eviltong: Quote
terra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 justynavege napisał(a):no własnie Sylwia mi dzis przez tel mowil ze nei dzwonia :shake: ale śmigajcie na wtek Biszkopta :eviltong: Byłam,byłam :loveu: Kiedy do Granda szczęście się uśmiechnie? Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 też chłopaka podrzucę, mordeczka sliczna :p Quote
justynavege Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 przeydałby się chlopakowi tymczas na zimę chociaż :-( Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 na razie nikt nie dzwoni...ale jak pokazuje przykald ostatnio adoptowanego agenta...trzeba czekać nawet miesiąc żeby ta jedna osoba znalazła się i przyszła zabrać tego konkretnego psa na 100% nie dam gwarancji..ale wydaje mi się zeby chyba douomox pomógł napewno w dużym stopniu przestało go boleć skóra nadal nic....a nawet gorzej....i wydaje mi ze zaczeło sie to w momencie jak go ogoliliśmy...chociaz bo ja wiem..jak miał siersc to w tych kołunach ledwo było widać skórę Quote
sonikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 rotek_ napisał(a):skóra nadal nic....a nawet gorzej....i wydaje mi ze zaczeło sie to w momencie jak go ogoliliśmy...chociaz bo ja wiem..jak miał siersc to w tych kołunach ledwo było widać skórę Ale co się dzieje ze skórą? Jakiś stan zapalny? Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 no właśnie nie wiadomo do końca co to jest miał już tyle wizyt i nadal leczenie nie przynosi rezultatów pies ma niesamowity łupież nie jest to żadna choroba skóry...no może raczej nie jest psa to nie swędzi, sierść mu nie wypada, ale wygląda to nie najciekawiej już sami nie wiemy w którym kierunku go badać.... Quote
sonikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Może to alergia? W schronie to trudne, ale możnaby odejść od kurczaka? Bo to zwykel uczula psy.. Najlepiej na karme na bazie jagnieciny. Mozna by sie zlozyc na worek. Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 mamy karmę z wołowiną... tym staram się karmić grandusia ale pamiętam suczkę od jednej z dogomaniaczek która była uczulona właśnie na kurczaki...tylko u niej nie objawiało się łupieżem a wypadaniem sierści przede wszystkim w okolicach ogona jak wyzdrowieję postaram się zrobić zdjęcia w zbliżeniu skóry psa...sami zobaczycie jak to wygląda Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 mnie też przyszłą do głowy alergia tylko jak sprawdzić an co ? alergenów jest mnóstwo od pokarmowych po wziewne itp może wapno by spróbować ? Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kiedy ja to widziałam wyglądało to dla mnie jak intensywnie złuszczający się naskórek. Może spowodowane to było pasożytami? Przypominam że Grand był zapchlony że hej kiedy do nas trafił... Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 kurcze Grandzik am sporo ogłoszen od terry a tu cisza ... pamięta ktos adres do gazety wyborezej mailowy na darmowe ogloszenia? Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 kurka duzo tu adresow nie wiem ktory to byl dwa tyg temu kupilam specjalnie papierowa wyborczaw sobote - tam jest dzial ogl bezpl psiakow i byl podany adres , specjalnie wyciełam go z gazety i.... no odlozylam w bezpieczne miejsce by w wolnej chwili wyslac psiaka jakiego i nie wiem gdzie ja moglam ten swistek upchnąć :razz: Quote
Recommended Posts