fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Boze...domku zglos sie szybciutko :-(:-(:-( Quote
marysia55 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 boszzzee jaka czekoladowa miniaturka, faktycznie domek potrzebny na już. Jak wejdzie w boksy ogólne to nawet przy szczerych chęciach nie będzie można mu pomóc:shake:. Aż sie boję myśleć to przecież taki okruszek. Jak on sobie tam poradzi :-( Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Biedactwo :( domku, znajdź się! :( Dziewczyny, może spróbujcie na telegazecie zamieścić ogłoszenie? nawet sporo ludzi dzwoni. Quote
justynavege Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Lara ale jak to się robi?? Sylwia czy Grand miał pobierane probki ze skóry nie wiem ajk sie to nazywa :oops: Quote
rotek_ Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 grand na dniach znowu jedzie do weta douomox też podobno dał takie sobie wyniki:shake: paszcza dalej go boli grand raczej nie ma żadnych pasożytów w skórze, gdyż nie drapie się...nie swędzi go to wet będzie musiał po raz kolejny przebadać gruntownie psa.... Lara jak zamieścić ogłoszenie na telegazecie? Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 rotek_ wysyłasz smsa o treści: "TGH treść ogłoszenia, piszesz wszystko o psiaku, ale ograniczenie do 165 znaków, na końcu podajesz nr telefonu", na nr 7550, koszt ok. 6zł. Quote
terra Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Grand w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-szukamy-szczeniaka-chichuachua-podobnej-innej-malej-suczki-147578/#post13059244 Quote
rotek_ Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 terra, wielkie dzięki zaraz wysyłam smsa:multi: ale może ktoś napisze mi w miae chytający tekst na 160znaków...ciężko będzie... ja nigdy nie mogę się zmieścić:lol: Quote
justynavege Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 rotek jak wyslesz i uda się ( zamieszczą to ja wyslę o Biszkopciku - daj znac bo ja ulomna i telegazety nie umiem obslugiwac:diabloti: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 justynavege napisał(a):rotek jak wyslesz i uda się ( zamieszczą to ja wyslę o Biszkopciku - daj znac bo ja ulomna i telegazety nie umiem obslugiwac:diabloti: Ogłoszenia są na stronie 467 telegazety :p więc można sprawdzić po jakimś czasie czy umieścili :cool1: Quote
marysia55 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 widzę, że przyspieszone szkolenie na wątku sie odbyło :p. Oczywiście ja też skorzystam z tego kursu ( juz robie ściągę sobie) :lol: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 marysia55 napisał(a):widzę, że przyspieszone szkolenie na wątku sie odbyło :p. Oczywiście ja też skorzystam z tego kursu ( juz robie ściągę sobie) :lol: :p:p:p teraz dogomania opanuje telegazetę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='terra']Grand w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-szukamy-szczeniaka-chichuachua-podobnej-innej-malej-suczki-147578/#post13059244 terra bardzo dziekujemy, chciałam sie jeszcze zapytac czy nie mogłabyś do tego wątku wkleić zdjęcia z postu nr 76. On na tym zdjęciu tak sliczniutko wygląda z tymi wielkimi oczyskami :loveu: Quote
marysia55 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 __Lara napisał(a)::p:p:p teraz dogomania opanuje telegazetę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a cooo :p, trza sie pchać wszędzie gdzie sie tylko da :razz: Quote
marysia55 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Lara kochaniutka, a do allegro można byłoby dołozyć to zdjęcie o którym piszę powyżej . Plissssss Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 marysia55 napisał(a):Lara kochaniutka, a do allegro można byłoby dołozyć to zdjęcie o którym piszę powyżej . Plissssss Jasne, nie ma sprawy :p Quote
terra Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 marysia55 napisał(a):terra bardzo dziekujemy, chciałam sie jeszcze zapytac czy nie mogłabyś do tego wątku wkleić zdjęcia z postu nr 76. On na tym zdjęciu tak sliczniutko wygląda z tymi wielkimi oczyskami :loveu: Już się robi ;) Quote
justynavege Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 __Lara napisał(a):Ogłoszenia są na stronie 467 telegazety :p więc można sprawdzić po jakimś czasie czy umieścili :cool1: :evil_lol: trzeba jeszcze ją umieć wlączyć :oops::evil_lol: bosz co za ciemnota ze mnie ale poprobuje jutro moze Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 justynavege napisał(a)::evil_lol: trzeba jeszcze ją umieć wlączyć :oops::evil_lol: bosz co za ciemnota ze mnie ale poprobuje jutro moze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='__Lara']Jasne, nie ma sprawy :p [quote name='terra']Już się robi ;) Dziekuje ciotencje Wy moje :loveu:, a z drugiej strony nie wiedziałam, że mamy taką własną "drużynę A", a właściwie to "drużynę D" Justynka , a Ty ćwicz kochanie, na naukę nigdy nie jest za późno dziubasku :p Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='marysia55']Dziekuje ciotencje Wy moje :loveu:, a z drugiej strony nie wiedziałam, że mamy taką własną "drużynę A", a właściwie to "drużynę D" Justynka , a Ty ćwicz kochanie, na naukę nigdy nie jest za późno dziubasku :p Dokładnie :diabloti: Quote
justynavege Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Marysiu :loveu: Lara :loveu: cwiczenie przełoze chyba na jutro o ile dwa dni juz mnie trzymająca migrena odpuści :shake: Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='marysia55']Dziekuje ciotencje Wy moje :loveu:, a z drugiej strony nie wiedziałam, że mamy taką własną "drużynę A", a właściwie to "drużynę D" Justynka , a Ty ćwicz kochanie, na naukę nigdy nie jest za późno dziubasku :p [quote name='justynavege']Marysiu :loveu: Lara :loveu: cwiczenie przełoze chyba na jutro o ile dwa dni juz mnie trzymająca migrena odpuści :shake: Oj... to kuruj się cioteczko, niech główka nie boli :glaszcze::glaszcze: Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Grandek :loveu: nocne mizianko od ciotki Marysii. Nikt sie nie pytał o tę naszą czekoladkę??? Quote
Recommended Posts