rotek_ Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 dzięki kasiu postaram się na dniach przesłać brakujące pieniądze Quote
Wiwi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 jejku gdyby tylko mu się polepszyło... na zdjęciach wygląda na szczęśliwego, i mam wrażenie, że mu się nieco przytyło, albo sierść zrobiła się bardziej puchata :) Quote
Bjuta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale chyba już nie ma łupieżu?!!!! [URL="http://img23.imageshack.us/i/21425927.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3250/21425927.jpg[/IMG][/URL] Quote
kasiainat Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Bjuta']Ale chyba już nie ma łupieżu?!!!![/QUOTE] Łupież w zasadzie zniknął po pierwszym kąpaniu, tylku przy drapaniu Granda po grzbiecie czuć jeszcze przy skórze w niektórych miejscach takie jakby skupiska łupieżu. Tylko na uszkach skóra nadal się łuszczy i to widać - przemywamy to płynem od weta. Wydaje mi się, że Grand przytył bo jest okropnym łakomczuchem ale z drugiej strony pierwszy raz widzę psa, który zręcznie wybiera tylko mięso z miski, natomiast ryż i warzywa omija a jeśli już coś się mu trafi w pyszczku to zręcznie to wypluwa ;-) Suchej karmy nie tyka nawet, nie ważne czy psia czy kocia ( moje psy nie darują suchej kociej karmy ). A sierść ma tak przyjemną, delikatną i puszystą że naprawdę to wielka przyjemność głaskać go. Quote
fiorsteinbock Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 :loveu:Slicznie wygladasz Łobuziaku - Kasia dba o Ciebie:loveu: Quote
__Lara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Jaki on ładny :D cioteczki, ma dużo ogłoszeń? Quote
figanadrzewna Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 co za odmiana :) wprost pięknieje nasz Granduś. Quote
Ingrid44 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Grandus nie mogl lepiej trafic. Widac jak Kasia dba o niego. :) Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Grandus to elegancki kawaler teraz. Czas domku szukac :) Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Pieknie Przypominamy o Wplatach Deklaracji na Styczen :) Quote
rotek_ Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 dzwoniła dzisiaj kasia, granduś wymaga kolejnej wizyty u weta coś zaczęło się pogarszać z ząbkami potrzebne bazarki i deklaracje a wogóle to wielkie podziękowania dla wszystkich sponsorów lepszego zycia grandusia gdyby nie wy, gdyby nie kasia i jej wspaniała rodzina granduś nie miałby nawet namiastki tego co dostał od kasi Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ogromne podziekowania dla Kasi ze z takim poswieceniem zajmuje sie Grandusiem. Rotek, sklep zoologiczny Krakvet jest mi winny 54.29zl. Podalam im nr.twojego konta-niech bedzie na splate dlugu Grandusia u Weta. PROSIMY O DEKLARACJE DLA GRANDUSIA. Quote
lika1771 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 W tym miesiacu zapłace 10 tak wyszło nastepne wpłaty juz normalnie Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Rozmawiałam niedawno z Sylwią i powiedziała że za grudzień jesteśmy NA CZYSTO. Quote
Wiwi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a jest duży odzew z ogłoszenia z Mojego Psa? Fajnie by było gdyby wreszcie coś ruszyło... Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Na razie chyba nie. Ale powoli ;) Jeszcze dużo czasu w styczniu :P Quote
rotek_ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 styczeń dopiero ruszył, ludzie zaczynają kupować gazetę ja wycofałam już chyba wszystkie ogłoszenia granda i zacnzę robić je od nowa już niektóre ogłoszenia były na szarym końcu listy niektórych ze stron może dzięki temu ktos wypatrzy granda robiłam rozliczenie-brakuje tylko 40zł na wpłatę styczniową dla kasi a czekają nas jeszcze kolejne leczenie ząbkow granda Quote
rotek_ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zapraszam na bazarek dla Granda coś do poczytania dla koneserów http://www.dogomania.pl/threads/176827-MEGA-ARCHWALNE-numery-PRZYJACIELA-PSA-na-Granda-W-opcji-KUP-TERAZ Quote
Recommended Posts