Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Cioteczki po dlugiej przerwie. Widze, ze Grandus dupke grzeje i teraz tylko DS potrzebny :) Trzymaj sie Maluchu!
Przelalam wplate za styczen i luty - doszly pieniadze? Przepraszam z gory, jesli gdzies jest informacja, jeszcze nie przejrzalam watku :(

Posted

CAJUS JB 17.12.09- 50zł

fiorsteinbock 21.12.09- 40zł

KINIA1984 21.12.09- 15zł

Wunia 22.12.09- 5zł

nowe wpłaty

dzięki wielkie wszystkim

Dzisiaj będę ogłaszać psiaki poparzę gdzie grandusiowy pokończyły się ogłoszenia
może znacie jeszcze jakieś dobre portale ogłoszeniowe

myślę ze MP ma duże szanse dla granda, większość osób jeszcze nie kupiła nowego wydania
ale pamiętam z Dziną jedną sunią z uciechowa, którz była tam ogłaszana i ponoć dzwoniły telefony w jej sprawie

Posted

Moja mama ciągle tęskni za Grandziem... Co Zocha (nasz tymczas) strzeli gdzieś kupsko pod łóżkiem, to mama zaraz "A Granduś by nie zrobił, to był mądry piesek!"

Posted

Moja mama ciągle tęskni za Grandziem... Co Zocha (nasz tymczas) strzeli gdzieś kupsko pod łóżkiem, to mama zaraz "A Granduś by nie zrobił, to był mądry piesek!"

Bjutko, podziękuj mamie za dobre słowo :)

Grandzik NIGDY nie załatwił się w boksie...
A na widok smyczy miał ochotę chyba uszami zaklaskać :lol:

Posted

Przepraszam, że tak długo to trwało, wklejam rachunki za Granda :-)

i kilka zdjęć :-) Grand nie lubi aparatu i w domu przy próbie zrobienia mu zdjęcia pokazuje zęby, lepiej jest na zewnątrz :-)

Grandzior już się zaaklimatyzował, najbardziej przywiązał się do mojej siostry. W sumie nic dziwnego, ona go karmi i wychodzi z nim na spacery. Wskakuje jej do łóżka i zaczepia do zabawy :-)
Polepszyły się jego relacje z kotem, goni go tylko wtedy gdy nikt nie widzi :-)
Po kuracji antybiotykami było w porządku ale od wczoraj znowu zaczyna grzebać łapkami w pyszczku i ociera się nim o wszystko. Nie da mu się niestety zajrzeć tam i zobaczyć co się dzieje bo bardzo się denerwuje, także spróbujemy mu robić płukanki.