Ingrid44 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Cześć Grandusiu!!! :) Ale te Twoje cioteczki uparte, trzeci x proszę żeby tytuł wątku zmieniły a one nic - nadal transportu szukają ;) Beskidzkie cudowne powietrze jest, tylko domku stałego brak. Rotek probowala zmienic tytul ale dogo nie pozwala. Nie kazdemu dobrze dziala. :( Quote
Aga-33-76 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 aaaaaaa, no to zwracam honor. warto byłoby skontaktować się z moderatorem, bo tytuł jest mylący; mnie tam nie przeszkadza bo na bieżąco zaglądam do Grandusia ale maluch może na tym tracić bo ktoś pomyśli że tylko transport a nie deklaracje i DS potrzebny Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Grandzik na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/GRAND,5536 tekst oczywiście Rotek ;) Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Wiwi']Grandzik na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/GRAND,5536 tekst oczywiście Rotek ;) Fajne ogłoszenie, tylko ja tak nieśmiało jeszcze raz zaapeluję o nieużywanie tej łysej fotki... Może ją wymienić na jakąś z wiatrem we włosach? Myślę, że ludzie się naprawdę boją wziąć psa bez sierści, a przecież on ma już cudne futerko! :lol: Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Wiwi']Grandzik na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/GRAND,5536 tekst oczywiście Rotek ;) Piekne i wzruszajace ogloszenie. Trzymam kciuki zeby Grandus znalazl kochajacy domek/ Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dzisiaj nadrobię zaległości grand ma już allegro..ale przez dwa dni było tylko 16 wejść....bardzo mało był jeden telefon w sprawie Granda... wieczorem dam znać jakie zmiany na koncie Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Matko... jest taka konkurencja tych allegr... Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bjuta napisał(a):Fajne ogłoszenie, tylko ja tak nieśmiało jeszcze raz zaapeluję o nieużywanie tej łysej fotki... Może ją wymienić na jakąś z wiatrem we włosach? Myślę, że ludzie się naprawdę boją wziąć psa bez sierści, a przecież on ma już cudne futerko! :lol: faktycznie masz rację, już podmieniam. Quote
rotek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 nowe wpłaty WUNIA 30.11.09 - 5zł FIGANADRZEWNA 30.11.09 -5zł MONIKA Z KATOWIC 02.12.09 -40zł jutro najpóźniej w niedzielę postaram sobie ściągnąć mozillę i wyedytować post.... wiwi mam jeszcze kilka fajnych zdjęć grandusia...nie chciałabyś czasami powstawiać????:) Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Buziaczki dla kochanego GRANDUSIA! Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ingrid44 napisał(a):dobranoc Grandusiu Ingrid dostalas moj email. Z tymi emailami to nigdy nie wiadomo, Twoje przychodza stadami :):) Ucaluj biednego Storma w nosek ode mnie i od Mayi. Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Szarotka napisał(a):Ingrid dostalas moj email. Z tymi emailami to nigdy nie wiadomo, Twoje przychodza stadami :):) Ucaluj biednego Storma w nosek ode mnie i od Mayi. Pieknie dziekuje Szarotko-ucaluje napewno,on taka bidulka teraz. Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Grandek , szukaj domu wszędzie gdzie sie da . Może byc allegro, może być dogomania. Byle był efekt psiaku. Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Śmigaj Grandek na samą górę, może tutaj wypatrzysz domku. Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Zrobilam Grandusiowi ogloszenie w "Moj Pies",powinno sie ukazac w styczniowym numerze.Jak wczesniej nie znajdzie domku z innych ogloszen to moze to podziala.;) Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Fantastycznie! Moja rodzina mu bardzo kibicuje! A najbardziej Mama oczywiście. Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Bjuta'] No kto mnie pokocha?? kto mi da kawałek serca i domek?? jestem takie ciacho, że tylko mnie chrupać i kochać !!! Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Bjuta']Fantastycznie! Moja rodzina mu bardzo kibicuje! A najbardziej Mama oczywiście. Mama nie ma miejsca w domu? :lol: Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 _ogonek_ napisał(a):Mama nie ma miejsca w domu? :lol: Miejsce zajęte przez zazdrośnicę Heksę...;) Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Grand też zazdrosny jeżeli chodzi o karmę :lol: Jak chcesz to ci mogę dorzucić do zestawu dobermankę z uciechowa :D Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 _ogonek_ napisał(a):Grand też zazdrosny jeżeli chodzi o karmę :lol: Jak chcesz to ci mogę dorzucić do zestawu dobermankę z uciechowa :D Ogonek masz taki nick jak piesek na dogo :):) powinniscie sie spotakac :):) Quote
_ogonek_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tak? A jaki to piesek?Poproszę linka :lol: Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='_ogonek_']Tak? A jaki to piesek?Poproszę linka :lol: Tu jest jego link: http://www.dogomania.pl/threads/143252-alarm-WA-WA-OGONEK-BARDZO-BOI-SIAE-LUDZI-SZUKAMY-DS To mlody ladny piesek, ale mial okropny wypadek i stracil Ogonek, strasznie sie boi ludzi. Za chwile powinien miec ogloszenia, miejmy nadzieje, ze sie ktos znajdzie. Quote
Recommended Posts